Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

loutzy normal k te primim.
e valabil pt toate

deci va atrage ideea sa ne vdm si sa stam la palavre live

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrerebeca spune:

Buna tuturor burticilor! sunt noua pe acest forum, sunt din sibiu sunt deja la a doua sarcina, maine vom avea 12 saptamani, sper sa nu fie probleme! multa sanatate mamicilor si bebeilor vostri!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Ioana dar poti lua utrogestanu si fara reteta. eu asa am luat mereu. nici nu m-au intrebat dc am reteta sau nu.

Bebelu, poti, dar daca ti-l da gratuit sau redus de ce sa nu-l iei asa? Si in plus, sunt atatea noi gravidute care n-au auzit de utrogestan si doctorul trebuie sa ti-l prescrie oricum, nu?

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Madutza bravo pentru inimioara mica!

Lili de ce ti-e groaza de reactiile celor din jur? Eu una mereu am admirat mamele cu multi copii, jos palaria Sa ai copii e cel mai frumos lucru. Oricum le inteleg si pe cele care nu vor sa aiba deloc, e alegerea fiecaruia.

Fetelor de cumparat ecograf n-am bani, insa eu sigur imi iau de data asta aparat din ala cu care poti asculta bataile inimii bebelusului. Data trecuta, cum va ziceam, eram terminata, il simteam foarte putin pe Patrick, era orientat spre spate, plus stratul de grasime (cele cu burtica il simt mai tarziu si mai greu pe bebe am inteles). Si la diabet trebuia sa-i numar toate miscarile, umblam cu o hartiuta dupa mine si notam, cum nu l-as fi simtit cateva ore bune trebuia sa ma duc la spital. Sa vedeti ce concentrata stateam....

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Madutza,felicitari
Gagici,eu am niste crampe in partea dreapta,imi da cate una din cand in cand.Nu-i asa de grav sa iau no-spa,dar ma ingrijoreaza.
Aparatu ala de ascultat bataile inimii de la cate sapt functioneaza?De unde se cumpara si cam ce pret are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mi se pare o idee super daca tot incepem sa ne cunoastem virtual de ce sa nu ne cunoastem si face to face.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Dolores, din ce am intalnit eu, foarte putin sunt cei care zic "de bine" familiile cu multi copii, cei mai multi te compatimesc, sau te mai intreaba daca a fost "accident", la noi e "clar" ca vrem baiat neaparat fiindca avem fete...

Avem 2 familii de prieteni cu cate 6 copii, de-abia acum ii inteleg cu adevarat caci de fiecare data cand anuntau un bebe primeau diverse "sfaturi"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shubulina nu stiu in Romania de unde il pueti lua, la noi se gaseste in magazine, sau online, sunt destul de scumpe in jur de 100 de dolari, insa eu am gasit si second hand, avem un site cu anunturi din zona noastra si am gasit cu 15 dolari.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Anto spune:

Buna.
Va rog sa ma primiti si pe mine intre voi
V-am tot citit de ceva vreme si abia acum mi-am facut curaj sa scriu, deoarece am 2 sarcini oprite in evolutie si am asteptat sa trec de perioada critica.
Acum sunt in 11+ si merg la Uscatescu pentru tratamentul trombofiliei... Sper sa fie bine de data asta

Mergi la inceput