Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
lcazangiu spune:
Abia acum am reusit sa-l culc pe David
Vroiam sa intreb fetele care stiu deja ca au fetite,cat erau bataile pe minut la primele eco facute, e doar o curiozitate de a mea.
Azi trebuie sa ma duc la medicul de fam. sa-mi iau trimitire pt analize, sa vedem daca am sanse sa le fac fara bani,caci la asa lipsa de fonduri...
Apropo, masurarea pliului nucal se poate face in sapt 11? Atunci ma mai duc la Buc si ma gandeam sa nu ma fi programat prea devreme
Va pupa Lori!
madutza_bra spune:
yuhuuu, am ajuns acasa !
BAvem 4.3 mm, o inimioara mica si voinica, pe am si vazut-o si am si auzit-o . Totul este bine, nici urma de vre-o pb gen hematom sau alte nebunii. Cand am iesit de acolo imi vevea sa cant si sa dansez
Si acum imi vina sa cant na-na-na-na-na-na-na
bebe are 6 sapt si 1 zi, deci este mai micut cu 2 zile decat varsta dupa um, asta inseamn ca am ovulat in z16 si dupa calendarul chinezesc am sanse la fetita . se vede corpul galbeg pe ovarul stang, iar pe cel drept am f multi foliculi..nu-s ce cauta acolo
Concluzia: sarcina unica in evolutie!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelusi spune:
Madutza felicitari pentru rezultat, abia astept sa vad s eu maine ce imi zice
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
vas spune:
Madutza scumpa mea ce ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo!!!!!!!!!! . Maine ma duc si eu sa vad de analize, acum sa vad cat si cum le voi face.
Azi mi-a fost atat de somn .....si sunt bleaga nu ma pot concentra deloc ....si de saptamana viitoare colega e in concediu.....o sa am atat de lucru..nu stiu ce ma voi face.
Astept sa treaca luna iulie.....imi doresc sa ma culc si sa ma trezesc in august....cu burtica vizibila, pe plaja langa puii mei.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
vas spune:
aahhh, si inca ceva....oare sunt singura care -si doreste un ecograf PROPRIU??????????. Macar o data la 3 zile sa-mi verific bebelicu......
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
bebelusi spune:
Vas, cica Angelina Jolie are unul acasa la ea, da-i un telefon, poate ti-l imprumuta
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
angieangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas aahhh, si inca ceva....oare sunt singura care -si doreste un ecograf PROPRIU??????????. Macar o data la 3 zile sa-mi verific bebelicu...... Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 5+ bebelicu |
nu esti singura...daca citesti cateva pag in urma eu i-am cerut sotului meu un echograf de ziua mea
Angie+8
Lili_g spune:
Io scriu cand apuc, cred ca m-ati uitat!
Credeam ca doar eu nu pot bea apa...e asa rau, sa-ti fie sete si sa nu poti bea apa...Ieri m-au trimis de la serviciu la o alta companie, am avut o zi groznica, cu , dureri de cap, oboseala...norocutul meu ca am ajuns acasa si fiindca a fost sarbatoare n-am facut nimic, doar am stat in pat.
Azi mergem si noi la primul eco si analize de sange...mie mi se face rau cand imi ia sange...deci partea asta o astept "cu nerabdare".
V-am zis ca noi inca n-am "anuntat" pe nimeni ca avem un bebic? Suntem cam "funny"... Pe de-o parte ma gandesc sa trec de perioada asta "critica", pe de alta parte mi-e putin groaza de reactiile celor din jur.
Va pe toate
bebelu86 spune:
Lili nu te-am uitat. bafta la eco
Ioana dar poti lua utrogestanu si fara reteta. eu asa am luat mereu. nici nu m-au intrebat dc am reteta sau nu.
Mada felicitari pt samburel
si eu vreau ecograf personal
am fost mi-au luat sange pt bitest, m-au scuturat de 195ron. m-a prins si ploaia. si acu astept intre 10-15 zile lucratoare sa fie gata rezultatu.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+
loutzy spune:
Ce faceti burtici azi?
Am schimbat si noi saptamana azi.
Bine ai venit printre noi de_ea. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Ma pregatisem de aseara sufleteste sa ma duc sa-mi fac titru de anticorpi si cand am vazut ploaia aia dimineata, m-am intors pe partea cealalta si am adormit la loc.
Am vazut k ati vb de o iesire in oras.
Ma primiti si pe mine cu voi?.
12+