Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

Madutza, stii ce ma enerveaza pe mine la medicii nostri?
ori sunt superficiali ori fac exces de zel.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

da, si mai sti care e faza tare la mine? ca nici una din dr-itele astea nu imi va urmari sarcina
Cu dr de la Fundeni eu zic ca nu voi mai avea treaba, pt ca eu cred (sper, ma rog) ca vor fi ok analizele, iar cu dr ginecolog pe care o am acum nu pot merge pt ca si ea este gravidutza , are aproape 4 luni de sarcina. Asa ca imi caut dr, pana la sf trim.I tb sa ma hotarasc la cine merg.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

de la apa minerala se vomita si mai repede
iar sucul de citrice provoaca aciditate si arsuri cumplite

asa e la mine

as bea la apa ca un bou, dar nu pot decat cu pipeta, ca apoi o vomit imediat, dar e la fel cu orice as bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Deci eu trebuie s#259; ma bucur ca inca pot manca si bea de toate.
Azi nu am mai avut stari de greata....in schimb sanii sunt beton. cand ma ridic din pat ii simt ca doua pietre.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Da Mirela si eu simt la fel, imi e o sete de morrrrrrrrr

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Imi pare rau fetelor, as fi vrut sa va pot ajuta cu ceva, dar nu am cum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

uoff ...fetelor ce rapide sunteti...abia va citesc...eu azi am fost la un echo de control..ca aseara am avut pe chilotel o pata roz care nu a persistat dar m-am speriat..dr zice ca nu a fost nimic ca nu sunt urme de sangeraredar sunt eu paranoia?chiar am vazut pata aia..eh in fine bebe e bine e grasan avem 8sapt si 6 zile,sac gestational 2,8cm..CRL-2,o cm...181 batai minut
voi v-ati mai confruntat cu pete de genul asta?
pup burtici

Angie+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da angie,eu mai am pete din astea.Si mie mi-a zis medicul sa numa ingrijorez.M-as duce si eu la o eci de control,da ma tot razgandesc...Mai am 2 sapt pana trebuie sa-mi fac morfo de sem 1.
Sper sa am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

pai eu mai merg si marti..la Giulesti ca sunt programata la profu...eram speriata maxim...multumesc mult de raspuns

Angie+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Da Mirela si eu simt la fel, imi e o sete de morrrrrrrrr

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

trece easi perioada asta si o sa bem de o sa ne punem si n cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, e normal sa scrie la diagnostic iminenta de avort daca va prescrie Utrogestan, doar pt asta este, nu?? Nu o sa va dea nimeni o reteta de... Nitroglicerina fara sa va scrie ca aveti probleme cu inima, nu e logic? E un exemplu. Asta nu inseamna ca aveti iminenta de avort, dar doctorul trebuie sa aiba si el o "acoperire"... Nu poate prescrie Utrogestan fara motiv. Fiti si voi putin mai intelegatoare.

Faptul ca medicul se enerveaza pe tine sau iti vorbeste rastit nu e ok, ar trebui sa-i atrageti atentia, doar platiti consultatia... Mai ales in situatia in care sunteti, ar trebui sa va menajeze... numai in Romania se poate intampla una ca asta!

Cat despre incompatibilitatea de grup sanguin, am mai scris. Este in cazul in care mama are O1, pt ca O1 este donator universal dar nu e compatibil decat cu O1. Poate primi doar grupa asta de sange. Iar daca bebe are alta grupa, organismul mamei poate reactiona. Nu stiu practic cum, doar stiam si eu de icterul prelungit al copilului la nastere. Este si cazul meu, dar David are ca si mine O1, deci n-au fost probleme. In cazul in care am cu adevarat fetita, ar putea mosteni grupa tatalui, A2...dar sper sa nu fie probleme.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput