Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Doloress spune:
Wow, Lili, nu stiam ca e asa de scump, eu m-am uitat asa rapid. N-as da chiar 400 de dolari! Dar cum iti ziceam, am gasit pe siteul cu anunturi la second hand.
In legatura cu comentariile rautacioase...eu nu prea inteleg stilul asta al unora de a se simti nevoiti sa gandeasca in locul altora. Nu trebuie sa-i bagi in seama In alte culturi e ceva asa de normal sa ai multi copii...
tierry spune:
Bebelu, cum asa scump a fost dublu testul??? Eu am dat 99 lei. Azi am luat rezultatul, cred ca e in regula, sunt atatea date acolo si grafice, ma uitam patrat... dar pe undeva zice risc scazut. Nu stiu ce proteina e crescuta, da' nu zice daca e de bine sau de rau. O sa ma duc maine dimineata cu rezultatul la medic oricum.
Si acum sunt total offtopic, duminica botezam un baietel si vroiam sa va intreb daca pe langa cele necesare, hainutze, etc. etc., trebuie sa servim noi ca nasi cu prajituri, etc. la biserica. Sau asta o fac parintii daca vor? Aaa, si are ceva daca sunt insarcinata? Am auzit tot felul de povesti ca nu e bine sa botezi/cununi daca esti gravida.. Sincer nu vad sensul.. insa ati auzit de asa ceva?
madutza_bra spune:
nu sunt chiar asa scumpe aparatele..bine depinde ce poate face..
sunt in jur de 200-250 ROn: aici site http://www.price.ro/preturi_bebesounds_aparat_de_ascultat_zgomote_fetale_98124.htm
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
de_ea spune:
am citit tot din urma.aseara am adormit la laptop.. multumesc de sfaturi lunanoua dar nu merge mai nimic.
7+
Lili_g spune:
tierry pai de ce sa nu fie bine sa botezi cand esti insarcinata?
E bine draguta mea. Daca vrei tu sa fi linistita il intrebi pe parintele care boteaza si dansul iti va spune.
Nu stiu nimic despre obiceiul cu servitul de prajiturele.
Dolores, ai dreptate, si stiu ca nu tre' sa-i bag in seama, doar ca doresti ca cei dragi tie sa se bucure cu tine...
Si culmea, noi ca suntem crestini, ar trebui sa fim asa cum zici tu de alte culturi...
gabivalceanu spune:
Ana, bine-ai venit!
Lili, eu te invidiez pentru copiii tai... Sincer. Si te si felicit! Esti cea mai bogata dintre noi.
Eu... in club cu Mirela: vomit, vomit si iar vomit. Si mi-e greata nonstop. Nu-s in stare de nimic, doar de stat in pat. Sunt ametita, deshidratata si nemincata. Medicul mi-a dat niste medicamente, dar eu nu le iau. Nici vitaminele alea, Elevit. Yeah! Voi luati vitamine? In multe tari nu se dau, decit daca ies carente la analize (nu ca mi-as mai fi facut vreo analiza de cind sunt boricios).
Cit priveste ecograful, hm... eu cred ca mai rarut e mai bine, nu se mai streseaza nici mama, nici bebe.
Va pup,
Gabi, Ioana si bebelini de 8s
loutzy spune:
tierry de masa de la biserica stiu k trebuie servita de nasi.
Iar in ceea ce priveste faptul k esti insarcinata nu cred k are vreo relevanta. Si eu am botezat pe 1 mai si atunci nu stiam k sunt insarcinata. Daca vrei sa stii ma sigur poate ajungeti si intrebati preotul. Cred k e singurul care va poate da un raspuns.
12+
Shines spune:
feteleeee..am sosit !!!
Avem un bb sanatos tun..fara nici o problema..masuratorile sunt super ok..nici de alipirea aia nu e vb...masuratorile sunt total diferite fata de ce mi-a facut dr meu fix acu o sapt
iosup e genial..a zis ca am un bebe foarte dragalas ...si avem CUC!!!
doamne..plutesc ..credeti-ma ca imi iau zborul
13+
madutza_bra spune:
Tierry, botezati in bucuresti sau in afara? Ca daca e in buc nu sunt atatea pretentii. Daca e in afara bucurestiului mai sunt batrani care fac mofturi daca nu faci nu stiu ce lucru.
La botezul lui Cristi am servit eu niste bombonele la biserica, nasa nu are nici o treaba cu asta.
De masa de la biserica chiar nu am auzit
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines feteleeee..am sosit !!! Avem un bb sanatos tun..fara nici o problema..masuratorile sunt super ok..nici de alipirea aia nu e vb...masuratorile sunt total diferite fata de ce mi-a facut dr meu fix acu o sapt iosup e genial..a zis ca am un bebe foarte dragalas ...si avem CUC!!! doamne..plutesc ..credeti-ma ca imi iau zborul 13+ |
felicitari! Bravo! Sa-ti traisca bebeul cu "cuc", sa fie sanatos si cuminte!
Povestea nasterii
Poze