Gasca de Constanta *115*
Raspunsuri - Pagina 5
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Cami, Luca m-a intrebat aseara cand o mai vede pe Teo...o fii o noua pasiune? Ce ma fac..ca in curand se intoarce nora de la "tzara", (cand hotareste doamna cuscra mediator sa imi aduca nora inapoi ). |
se intoarce "nora" si provoaca la noile cuceriri
si intre noi cuscra fie vorba, ii cam fug ochii lui Luca dupa altele....am observat si eu ieri
Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
se intoarce "nora" si provoaca la noile cuceriri si intre noi cuscra fie vorba, ii cam fug ochii lui Luca dupa altele....am observat si eu ieri Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007) |
Ei, acum ce oi vrea? Ce ginere vrei..un pampalau sau un cuceritor?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Ei, acum ce oi vrea? Ce ginere vrei..un pampalau sau un cuceritor? |
ADINUTZA spune:
Salutare,
mai voi vreti sa ma suparati...cum sa va intalniti voi miercuri seara cand eu am joi examen...
hai sa ne vedem joi, ca sa vin si eu ca si asa ieri seara am stat prea putin
Gabi, am primit produsele, multam Miha Data viitoare sper sa fiti si voi alaturi de noi
Lali, Paul e tare scump si asa cuminte ca am devenit nostalgica. Un pt el si surioara ta.
Dana, Tania, Alina, Angi, Cami...stiti ca eram la munca si ma gandeam cat de bine va distrati voi acolo...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
DanaAlex spune:
Cornelia, LA MULTI ANI MARIEI!!!!
MARIA
Dodo-pui spune:
La multi ani Maria!
Cornelia
felicitari
sa-ti fie puii sanatosi
si
sa va aduca numai bucurii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bettyk spune:
LA MULTI ANI MARIA! MULTE BUCURII IN VIATA SI MULTA SANATATE.
CORNELIA,sa iti traiasca fata si printisorii. multe impliniri alaturi de copilasii tai.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani Oana(emaaimee) & Maria(cornelia)!Sa cresteti mari si frumoase .
Cornelia voi sunteti de o saptamana tot intr-o distractie , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puii vostrii.
lulu nu cred ca este frumos din partea Teodorei sa se "bage" intre Luca si Tiana . Era "dreptul" lui Luca sa incerce dar... prima dragoste nu se uita, asa ca cuscra poate fi linistita.
Adina spor la invatat!
Lali multumim pentru aprecieri. Paul este un dulce si cuminte pe deasupra.
Noi dimineata am fost la plaja la Mamaia, din pacate, apa era jegoasa, dar calda, "ratele" mele nu voiau sa mai iasa .
Va si va doresc we placut!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Lali_mete spune:
Seara buna fetele!
M-ati facut sa rosesc si sa ma impaunez toata ca mi-ati laudat puiul . Surioara ea va trimite la fiecare cate un pupic ,sie u unul suplimentar .
Ce faceti voi?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
DanaAlex spune:
salut!
slaba miscarea de azi pe topic ...eu una nu mai pricep vremea asta deloc, cu vremurile nu mai imi bat capul , dar meteorologic vorbind azi a fost cald, nor, ploaie, vant, arshita...mai lipseste sa ninga...ciudata vara, zau asa!!!
Adinutza , eu sunt de acord cu intalnirea joi, insa s-ar putea sa fiu pe drum spre munte...mai vorbim pana atunci ...bafta cu invatatul!!!
Camelia - nu-ti face griji, cadem noi la intelegere amiabila !!!il bagam si pe Tibi in ecuatie imediat
Lali - ce mai zici? ne tot ameninti ca esti vorbareata...nu te cred, pana nu vad/aud...in consecinta, ai cuvantul ....
Dodo bine ca i-ai dat de cap masinii de spalat a meritat absenta de la intalnire
Valdis iti trimit pm ref nr.tel badiu
Andata ce fac copiii?...asteptam vesti ...
we placut, toate cele bune...