Gasca de Constanta *115*
Raspunsuri - Pagina 6
ADINUTZA spune:
Cornelia, La multi ani, Mariei! O pupam si ii uram succes la scoala!
La scoala de vara Bogdan a jucat rolul unui politist, intr-o sceneta, si a fost foarte amuzant, a avut si uniforma adecvata: i-am cusut pe vestonul de uniforma niste insemne si grade si alaturi de ceilalti colegi de echipa au reusit sa fie campionii serii
Saptamana viitoare parintii vor da spectacol si copiii vor fi spectatori asa ca trebuie sa improvizez ceva sau sa invat un bans
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
Lali_mete spune:
Biiine,deci asa,ma provoci ...
Azi nu prea am iesit din casa din motiv de vreme a naibii de ciudata.Am fost fuga pamna in piata si m-am intors cu parul ravasit,pielea zgribulita ,uda fleasca din cauza de rafala scurta de ploaie cu picuri mari si rari ,m-am speriat de un tunet monstru . Aseara Paul a spus clar,de mai multe ori "ma-ma". M-am topit efectiv,m-am intors la el,ca eram in alta camera,si a inceput sa se alinte. Nu imi vine sa cred ca puiul meu imi spune mama,iar anul trecut pe vremea asta eram tare mandra de burtica mea,si nu stiam ce am acolo,ca deja la data asta fusese deja o data baiat si o data fata la eco .
Azi a papat pentru prima data mango si i-a placut tare... sugea feliutele si cand se satura de ele le punea langa surioara mea .
Zilele trecute am primit un saree din India si sunt tare mandra de el, zilele astea o sa fac niste poze imbracata in el,sa le vedeti si voi. Sper sa nu aveti prejudecati de gen India = manele,ca nu e deloc adevarat. Am facut doar trei poze,dar sunt nereusite tare,nu prea am curaj sa le pun.
Poate ne vedem saptamana viitoare din nou,numai sa fiu in Cta,sa nu fiu la socrela . Pana la urma ramane pe joi sa ajunga si Adinutza,nu ?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
lulu77 spune:
Salutare, eu am absentat motivat, am fost plekat din localitate...dar am revenit.
Adina, ce sa inventezi maica, un basm este si intalnirea noastra...povesteste despre activitatile unor mamici de pe DC, si va iesii un basm teribil
Ramane..pe cand vreti voi...saptamana viitoare, recomand sa asteptam o zi frumaosa si pe plaja tata...pana spre seara...pe sezlong, pe cearceaf, in apa, cu seminte, bere, suc, inghetata, fructe si ce mai vrem......BAL sa fie!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
Lali, ce frumossss, ce vremuri, imi aduc amimte si eu perfect....TA-TA a spus si Luca fff clar si a intins manutele spre tasu', deh........
MARIA , LA MULTI ANI!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADINUTZA Saptamana viitoare parintii vor da spectacol si copiii vor fi spectatori asa ca trebuie sa improvizez ceva sau sa invat un bans |
hai ca-ti vand un pont de o improvizatie super...poveste reala, circula ca banc acu'multi ani,...examen la IATC, examinator actorul dem radulescu, proba:improvizatie...
intra un candidat in sala, se aseaza ghem pe podea, isi pune pe el un pled siiiii...tacere
la un moment dat regretatul actor intreaba:- ce reprezinta improvizatia dvs?...
candidatul raspunde: sunt o bucata de branza...
uimire printre examinatori si vine intrebarea: bine si de ce stati asa?...
vine si raspunsul: sunt o branza care asteapta sa se imputa!!!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Azi a papat pentru prima data mango si i-a placut tare... sugea feliutele si cand se satura de ele le punea langa surioara mea . |
super...sa inteleg ca-i dadea resturile/cojile, dupa ce sugea ce trebuie ...bravo lui!!!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Zilele trecute am primit un saree din India si sunt tare mandra de el, zilele astea o sa fac niste poze imbracata in el,sa le vedeti si voi. Sper sa nu aveti prejudecati de gen India = manele,ca nu e deloc adevarat. Am facut doar trei poze,dar sunt nereusite tare,nu prea am curaj sa le pun. |
asteptam pozele micutza indianca
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
hai ca-ti vand un pont de o improvizatie super...poveste reala, circula ca banc acu'multi ani,...examen la IATC, examinator actorul dem radulescu, proba:improvizatie... intra un candidat in sala, se aseaza ghem pe podea, isi pune pe el un pled siiiii...tacere la un moment dat regretatul actor intreaba:- ce reprezinta improvizatia dvs?... candidatul raspunde: sunt o bucata de branza... uimire printre examinatori si vine intrebarea: bine si de ce stati asa?... vine si raspunsul: sunt o branza care asteapta sa se imputa!!! |
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
Cornelia spune:
Multumim frumos de urari . Asa e, o tinem intr-o petrecere . Maine avem petrecerea ”oficiala”, asa c anu am terminat inca .
PArtea mai proasta e ca am continuat cu virozele. In continuu e un copil bolnav. De cateva saptamani nu avem deloc ”liber”. A fost Maria, apoi Stefan, apoi Vladimir (in doua reprize), Maria la inceputul saptamanii asteia, acum e Stefan ...si il astept iar pe Vladimir . Viroze uratele, cu febra mare. Nu inteleg de ce nu se mai opresc odata.
T_Ioana spune:
buna dimineata!
Imi cer scuze ca dau buzna dar voiam sa va intreb daca aveti idee la ce ora va fi Caravana Minimax in port? Pe site-ul lor scrie doar ca azi va fi la Constanta, intrarea Port2 dar nu scrie ora si nu i-as trimite pe mama si fi-miu de dimineata, sa mature nisipul pana cine stie la ce ora!
Multumesc!