Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Ioanacteu i-am dat ceai lui Codrin cand au fost caldurile alea mari. Poi incerca sa ii dai ceai, nu ca i-ar fi sete..dar daca doresti sa prelungesti momentul mesei, atunci e ok cu ceai.Apa , cred ca accepta mai greu, nu? Eu , personal, decat sa-i dai papa la 1 ora jumate, mai bine ii dau si un pic de ceai ca sa se faca minim 2 ore de la o masa la alta. Anca mami de Codrin de Lucas Botez Codrin |
Merci de raspuns!
Da, eu vreau sa-i prelungesc ora mesei..de cel putin 2 h.
Voi incerca cu apa, nu stiu daca accepta.
Dar nu ca imi este greu sa-i dau papa la 1,5 h, dar mi-l vomita.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
andira nu esti singura, cu care te lupti cu somnul fetelor.
Astazi mi-au pus capac amandoua .
Ioana nu vroia sa se culce, desi era obosita, prea obosita, de aia cred ca nici nu vroia sa doarma. C-a niciodata la 22:30 s-a culcat.
Pe de alta parte, Justina mi-a urlat dupa ce am scos-o din apa, ori nu am gasit momentul potrivit cand sa-i fac baie.
Adormise un pic afara, apoi s-a trezit si apoi am intrat in casa, a m dormit un pic (20' cred) si iar s-a trezit, si m-am gandit ca, daca tot s-a trezit sa-i fac baie.
Inainte de a-i face baie, am alaptat-o ca sa nu tipe de foame dupa ce o scot din apa (se m intamplase odata).
Am bagat-o in apa, nu a zis nici pss, iar cand am scos-o din apa si am pus-o pe pat, a inceput urletele, nici in brate nu se linistea.
Am reusit o mana sa i-o masez..apoi am luat-o sa o alaptez..plangea si cu sanul in gura. Nu aveam lapte suficient, si i-am zis sotului sa faca si un bibe de LP (100 ml).
Am imbracat-o repede (dupa ce i-am facut masajul), in tot acest timp ea tot urla.
Apoi i-am dat biberonul cu LP..suspina si sugea..pana s-a calmat.
Mai avea 20 ml de lapte si dintr-o data mi-a scos tot laptele.
In timp ce-l sugea m adormea.
Dupa ce a vomitat, isi baga pumnul in gura, semn ca ii era foame (daca l-a varsat), si i-am dat acei 20 ml de lapte si a adormit (la 22).
Inteleg din asta ca nu ii era foame (cred) ci somn, sau si una si alta.
Dar nu inteleg de ce urla dupa ce am scos-o din apa.
Vedem la urmatoarea baita, si incerc sa-i gasesc momentul sa nu-i fie nici somn si nici foame.
Dar, culmea pana acum nu mi-a mai facut asa.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
greenfrog spune:
Ioanact si eu i-am dat ceai de chimen cu fenicul de la Humana pe caldurile acelea. bea cam 200 ml pe zi. dar numai in zilele calduroase, in rest m-a refuzat elegant cand i-am oferit. acum de vreo 4 zile ii dau zilnic ceai de musetel amestecat cu un pic de ceai de colici ca sa nu simta ca e amar. asa m-a sfatuit pediatra ca sa scapam de constipatie si implicit de plansete. azi a facut kk de doua ori si toata ziua a fost super bine dispus.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Bumbitza spune:
Ioanact, si Ilinca facea asa dupa baita. Cauzele erau mai multe, dar principala era oboseala si din cauza asta n-avea rabdare sa pape. Si-atunci o linisteam intai in brate pana adormea un pic si apoi ii dadeam sa suga cand se trezea dupa 15-20 min. S-ar putea sa fie si gazele de vina, a mea inca se agita pana adoarme si am observat ca din cauza asta. Nu e bine sa pui copilul nervos la san pt ca nu papa bine, inghite mult aer, varsa laptic etc.
Cu suptul pumnisorilor nu stiu ce sa zic, parerea mea e ca nu face asta doar de foame. Sau cel putin in cazul nostru, nici nu mai stiu cand ii e foame, sau e obosita si vrea suzi, sau o doare burtica si cauta alinare...le iau prin eliminare, ca mai toate le manifesta la fel
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
freedelia spune:
Fetelor, am avut o zi crunta ieri, ai mei au pierdut avionul, s-au pierdut unul de altul in aeroport, mama fara telefon, bani, pasaport, nu s-au gasit mai mult de o ora -- credeam ca i s-a facut rau, am mers la politia aeroportului, la punctul de prim ajutor, cu copiii dupa noi... Apoi ieri era ultima zi pe viza lor, asa ca a trebuit sa mergem sa obtinem o extensie, nu au gasit bilete de avion decat peste o saptamana, pe 7 iulie, s-au certat toata ziua, si-au reprosat ca din cauza ta ca ai facut asa, ba a ta ca ai facut asa... am stat in masina de la 9 dimineata la 8 seara, cu mici pauze in care am mers la politie, la agentia de turism... JALE!!! Seara erau asa obositi copiii ca nu puteau sa adoarma... alt circ si acolo... iar azi dimineata Jodie s-a trezit urland, tipand, a inceput sa il loveasca pe John, sa ii spuna ca vrea halatul pe care si-l pusese el pe el... simt ca imi pierd mintile...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
annya9 spune:
Raportam ca si noi ca am scapat de constipatie dupa schimbarea laptelui, insa dimineata la 5 tot ne apuca scremutul si tot cu termometrul reusim. Dar face normal, apoi pe la mijlocul zilei mai face singurel inca un kk si poate si unul seara. Ne scuzati de asa raport!
In rest, observ ca de doua zile nu l-a mai durut burtica, este foarte cuminte si nu mai plange, nici chiar atunci cand il las vreo juma de ora singurel in leganusul lui....Ce sa-i faci mami are treaba... Il gasesc pedaland si admirand ceva pe pereti...tablourile mele probabil!!!
Avem insa si o problema majora. O mana potrivnica. Manuta lui dreaptaa e impotriva lui!Cand vrea sa suga la titi, buzele se intind, insa manuta dreapta se impinge-n pieptul lui mami cat poate!Atunci se supara si mai scanceste. Tot manuta aia ii intra stransa aproape toata-n gurita sau mai scobeste-n ochisori...iar asta chiar ma supara... Dimineata uneori,pe aceeasi manuta o gasesc foarte, foarte aproape de gatutz si greu o-ndepartez!!! Asta ne e problema.
Am inceput sa vorbim, sa gangrim, sa discutam cu mami...inclusiv cand trebuie sa papam la titi. Atunci, exact atunci e ceva foarte important si haios de gangurit. Rade mai mereu...si ma soarbe din priviri, de ajung sa cred ca sunt pe putin Miss Univers!!! Sa tot fi mamica!!!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu inotatorul
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
DELIA - Nasol momentul pentru ai tai si pentru tine! Te cred ca ti-a fost greu. Cum a fost piticuta in toata valmasala momentelor?
miria_cristina spune:
ANNYA - Haios tare Raducu cu manuta lui indaratnica si cu palavrageala la titi.
Mi-l si inchipui!
dayanara spune:
delia imi pare rau ce.au patit parintii tai!
dar jane e mai bine? lasa sa fi.ti toti sanatosi ca in rest toate trec, tu stii asta
oricum jude si john sunt tari de tot, stiu ca nu e de ras , dar mi.i inchipui, ea mica si crizata si el mare incercand sa nu.si piarda calmul:))
annya ce frumos povestesti
bumbita si mie mi.e frica de intors pe burta, ii pun noaptea un prosop facut sul sa nu se intoarca...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
Fete, citeam acuma ceva prin MO si am dat si de noul TVA. Deci astazi, oficial avem TVA-ul marit?
E rau, mai rau decat credeam si decat ne faceam calcule. De data asta chiar avem certitudinea ca putem ajunge homelesi. Bine macar ca avem casa, ca asa de usor in vremurile de acuma ramai pe drumuri.
Am o cunostinta care a ajuns la concluzia ca va duce singur cheile de la casa bancii pentru ca nu mai are bani de rate si se recunoaste invins fara sa mai fie nevoie de penalitati si umiliri. M-a luat cu frison cand l-am auzit.