Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
kossir la okaidi nu prea intru ca mi se pare asa nu stiu prea serios cum zici tu, iar de idexe n.am auzit
mai e primark - magazin englez si cred ca cel mai ieftin din lume :))
e bataie bre acolo, ultima data mi.a venit sa trec cu caruciorul peste ei
hainele din primark sunt de tavaleala si sunt atat de ieftina incat satisfac placerea de a cumpara nu sunt f f calitative , dar body si pijamale merg ...pt ca bebe le foloseste putin, mai gasesti cate.un tricou etc, eu de acolo imi iau haine de stat in casa si am luat chiar si pt copii destule
pijamale si body am si de auchan, se largesc urat de tot...dar merg tot pe sistemul ca.s la indemana, cand intru sa iau vreo conserva arunc si.o punga de body.uri in cos :))
kiabi e peste auchan si primark clar...
la chicco imi place pt ca eu locuiesc la 10 minute de mers pe jos de fabrica si langa fabrica au magazin outlet de desfacere , iau pantofi care in romania sunt 40 de euro la chicco cu 6 sau 12 euro cel mult
trening pt ivan de la 50 de euro pretul pe eticheta la 6 euro la reduceri :)))
jersey de cashmir pt silvana de la 30 de euro la 10 euro - de aia l.am bagat in masina si s.a facut bun de folosit husa la mobil, adica a intrat la apa :)))
daca nu le.as vede la preturile astea nu stiu cum le.as considera....
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
kossir de la skechers am eu incaltaminte pt mine si sunt ok sa zicem, lui ivan i.am luat de acolo doar papuci gen crocsi ...si aia sunt ok
dar nu ca si crocsi originali care chiar daca iti transpira piciorul nu e totuna, cei originali sunt buni pt coloana, adica la stat mult in picioare , de aia ii folosesc si cei care lucreaza in spitale, plus ca sunt facuti din material care nu retin microbi nu stiu sa explic exact
parerea mea la incaltaminte , ca de calitate nu inseamna ca nu transpiri sau ca nu te bat, are leo pantofi de sute de euro si l.au batut, pt ca asa e pielea si el sensibil, de aia orice am de piele dau cu vaselina pura o data si pe urma nu patesti nimic
pe mine nu ma bat nici aia din piata :)))
iar de transpirat , de cald transpiri si in gucci
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
Fetele, vreau si eu un fotograf pentru botez, dar nu cu tarife impertinente. Sa fie de bun simt. Aveti careva?
vladimirescu spune:
dayanara bun de stiut asta cu pantofiorii Clarks, ca zici ca sint construiti ine pt piciorul copilului... Stiu ca nu e o firma chiar ieftina (am facut reclama unor magazine care vindeau colectia pt adulcti, nu stiu daca au si de copii...parca nu), dar poate e mai ieftina totusi decit Ecco, la care m-am saturat sa dau cite 300 lei pe un pantof pe care-l face praf Vladimir in 3 luni... Sint f bui Ecco, si eu si barbatu-meu purtam de la ei, dar scumpi aici in Romania, si nici cu designul nu stau prea bine, doar cu confortul - care e cu adevarat impecabil :)
kossir
Pt astia mici sint bodyuri si salopete f dragut colorate la DPAM, ii luasem deja lui Floricica toata garderoba pt 3-6 luni de la DPAM, la inceput de sezon cind erau de toate, una si una am ales! Acu' daca au dat drumul la reduceri si transportul e gratis... i-am luat deja 3/4 din garderoba 6-12 luni :)
bordeancavio spune:
miria, eu am vb pt botez cu un fotograf, pt foto si video ma costa 2000 lei (nu stiu daca e mult, ca nu prea stiu alte preturi). imi da in banii astia un album f marfa cu poze, dvd rezumat si dvd pe larg cu botezul. eu l-am ales ca am vazut cum a facut pt nunta unei prietene si mi-a placut mult. daca vrei iti dau nr de tel. noi avem botez pe 11 iulie. nu mi-a luat bani avans, dau dupa tot. l-am luat si eu ca recomandare. in schimb dj am un prieten bun, cu aparatura ok, daca te intereseaza.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
vladi, ce-mi place si mie shopingul, ca terapie pt nervi! . doar ca acum cu bebe ies mai rar din casa, si nu prea ajung. plus ca cu kilele astea in plus, nu imi vine sa cumpar haine, ca vreau sa slabesc. am inceput sa mananc mai de regim, pe cat posibil, si sa nu mai pap seara, dupa 7, desi mi-e cam foame... sa vad ce reusesc. am de dat cam 8 kile.... dar se duc asa greu. sa poarte cu placere Floricica noile achizitii!!!
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
dayanara spune:
vladi de ecco nu stiu, de fapt sunt multe gen camper care la fel e bun si nu.l stiu, adica nu am dar vad mereu si in locuri bune, prezentare ca lumea deci sunt ok...
sa stii acum ca ai adus vorba de pantofi eu consider ca nu mai merita sa.i iau scumpi, nici cum e ivan acum nici ca silvana, mai mult cand incep sa mearga si stau si prin carucior, nu de alta dar uite ivan in nisip ii face praf, in locuri de joaca uita si se scapa pe el , baga.i iar la spalat...si asa am facut varza si geox si garvalin, asa ca.l trimit la joaca in crocsi
silvana e prea mica asa ca i.am cumparat din HM pantofiori comozi nu de firma, ca nu merge in ei si ce.i mai iau asa adidasi puma..nike dar in general si adidasi tot de la geox iau, ultima data am fost in clarks la reduceri, bascheti la 19 euro ...dar cum vaca aia de era acolo vorbea cu alta m.am enervat si.am plecat, poate ii mai gasesc vineri , sambata si duminica - am de gand sa calaresc magazinele
azi leo nu e acasa, iar nu pot dormi pana nu vine dimineata
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
MIRIA, MAYANARAm-ati inebunit cu supa de varza Chiar asa de eficienta este? Poate ma "corupeti" si pe mine
Ioanacteu i-am dat ceai lui Codrin cand au fost caldurile alea mari. Poi incerca sa ii dai ceai, nu ca i-ar fi sete..dar daca doresti sa prelungesti momentul mesei, atunci e ok cu ceai.Apa , cred ca accepta mai greu, nu? Eu , personal, decat sa-i dai papa la 1 ora jumate, mai bine ii dau si un pic de ceai ca sa se faca minim 2 ore de la o masa la alta.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
miria_cristina spune:
VIO - Multumesc, da da-mi un PM cu datele fotografului. Voi vorbi cu el. Mie mi se pare mult cat iti ia, dar conteaza si pretentiile clientului. Eu nu fac nunta din botez, asa ca, nu vreau decat pe cineva profesionist care sa-mi faca albumul la biserica. Pentru ca, in rest, adica la restaurant nu am nevoie, ca nu chem lume. Vom fi in familie.
Sper sa se deranjeze cineva si numai pentru biserica, in fond, pe timpul asta de criza banul tot ban ramane.
miria_cristina spune:
ANCA - Eu nu slabesc de data asta cu supa, dar am recunoscut,ca exceptand faptul ca, te poate anemia, daca ti prea mult cura, este eficienta.