Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

haine copii de la HM CA Zara Catimini Kenzo Kids Chicco
incaltaminte: Garvalin, Geox, Clarks, Chicco
haine sport Decathlon

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

oanaiacovita ce bine ca ne-ai zis ca nu trebuie protejate urechile de apa... ca eu ma simteam vinovata ca-l las in apa mare si baga urechile in ea la baita, plus ca-l spal virtos in urechi cu sapun o data la 3 zile si pe urma dau cu multa apa sa nu ramina sapun...

Nu mai folosesc niste bete pt urechi - le foloseam oricum ca sa absoarba apa din canal. Ii pun capul pe o parte sa se scurga si bag un servetel mototolit ca sa absoarba apa, apoi pe cealalta parte.

pustula de la BCG - ca am tot uitat sa spun - mi-a zis si pediatra mea ca e bine ca a facut-o, Cica nu trebuie udata 1-2 saptamini pina trece, asa ca il spal la chiuveta intii si pe sus il sterg cu prosop ud sau servetele umede pt moment... Nu trebuie dat cu nimic acolo, doar daca o ia razna trebuie dat de jur imprejur cu betadina, dar nu si pe pustula.

Mai am vreo 6 pagini de citit din urma...

Mergi la inceput

Eu m-am gindit sa fac pachete cu hainele de 0-3 luni si tot ce nu mai trebuie de la Floricica si sa le dau unor mamici mai in nevoie la maternitatea unde am nascut. Fac 2 pachete ca a avut o groaza de hainute, sosete, manusele, acopera cu brio necesarul pt 2 copii :)
(ieri am gasit un pachet nedesfacut de bodyuri Mothercare, le-am cumparat inainte sa nasc si am uitat de ele de toanta ce-s)

si cu (putinele) haine de gravida o sa intreb la biserica daca e vreo gravida.. mare in parohie... ca stiu cit de greu gasesti haine masura mare :)

ma oftic ca bazarul asta de pe DC pare f nefunctional ca sistem, iti bati capul cu urmarit licitatia, trimis colete... complicat rau... bine era daca se centralizau undeva ca la un fel de magazin, le trimiteam pe toate acolo si gata... doar ca stiu ce greu e sa gestionezi asa ceva si nu pot avea pretentia ca alte fete sa faca voluntariat asa de greu atita vreme cit mie mi-e lene sa trimit la adrese diferite... mea culpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra ma gandesc ca laptele isi va schimba gustul de la ceapa ...nu de alta dar eu mananc f multa ceapa nu doar in supa asta si cand merg la baie si urina miroase foarte nasol de la ceapa, de gustat n.am gustat :))))))))))))
stiu sunt porc, dar nu m.am putut abtine

POZE

AMr...2kg

si eu am mancat anul asta ceapa verde cat n-am mancat in toata viata pana acum, ianis nu pare sa fie deranjat de asta zilnic imi pun in salata

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

adevarul ca si eu as dona dar tot asa de incomod mi se pare la bazar...si mai incolo o sa am si mai multe, gen jucarii....carucioare etc

andra eu dupa ceapa am bagat o farfurie mare de fasole :))))))))

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

andira imi pare tare rau ca iris e bolnavioara pupam tare frumoasa sa treaca

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

andira insanatosire grabnica printeselor!! Ai grija si tu de tine, sa le poti duce pe toate

dayanara ce anume consideri bun la haine chicco? ca m-ar interesa, n-am luat decit o caciulita o data, in rest biberoane etc
intreb pt ca fiecare firma mi se pare ca exceleaza in ceva - cum e Mothercare la sosete si DPAM la chiloti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact si eu i.am dat apa si mi.a vomat.o...manca f des si mult, dar intre timp i.a trecut, acum chiar nu mai mananca , decat putin

POZE

AMr...2kg

Eu nu i-am dat apa, doar lapte..dar l-a cerut des. Azi la fel, abia am putut sa o tin 2 h si un pic, ca ea vroia la 1h-1,5 h si papa 80-100 ml la o masa, numai ca e debusolata, cand ii dau dimineata san, nu-l m scoate si apoi iar il i-a..dar cand ii dau ziua si biberon, si urmatoarea masa san, maraie, se enerveaza (probabil nu curge atat de mult si repede)..si imi scoate sanul, iar il i-a, il intinde.
Uneori am lapte ca imi curge si o si stropesc.
As incerca cu un pic de apa, desi ea vrea lapte (ii este foame). Imi dau seama ca isi baga pumnul in gura.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Merci Vladi pentru pontul DPAM.
Si mie imi place DPAM, ZARA e tare in rochite shic, sarafane, salopetele, sunt super, aici mai avem OBAÏBI sau OKAÏDI pentru pana in 14 ani, sunt ok, poate prea seriosi, culori cam terne.
Am gasit la un magazin IDEXE, am luat cqate ceva, dar nu mi s-au parut ok. Roxana ce stii, vin din Spania astea parca.
A si mai e Disney care au niste desene si culori vii si vesele de mori. Materialele nu sunt cine stie ce, dar merg oricum.
La incaltaminte nu ma pricep, cand era Mihai mic nu-i luam "semnate", iar acum nu am inceput.
Pentru Mihai acum cel mai mult imi plac ca raport calitate pret SKICHERS.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

vladi de la chicco bun vad incaltamintea, hainele de purtat pe afara, haine de iarna groase, cosmonaute, geci pt copiii mai mari, si la pijamale poate dar le vad prea scumpe...depinde
la catimini imi plac cele tricotate
de la CA body.urile sunt foarte ieftine si bune de tot, am de la ivan purtate mult si sunt ca noi
de la HM lucruri de dat pe dinafara, rochii, pantaloni, bluze, blugi, hanorace - la HM au talii foarte bune, care fac fata si 2 ani, la zara sunt mai mici
de la geox cu dus si intors, am o gramada de geox la ivan si sunt ok pana intra in nisip si sistemul ala de aer se umple cu nisip si pa
la clarks sunt buni de luat pantofi de inceput , cand bebe are picior lat si grosut, clarks are un sistem de luat masura piciorului la copil si in latime nu doar in lungime

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput