Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira imi pare rau de bronsiolita! si tare mi.e frica de ea, mai ales cand va incepe ivan gradinita...pt silvana ca e mica
si bebelusii mai grasi sunt mai afectati de asa ceva, respira mai greu etc
sa treaca! sanatate multa

miria ma doare burta, am mancat o ceapa intreaga goala si acum sting cu cola :)))))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Imi pare tare rau pentru piticele tale toate, dar in mod special pentru bubulina mica.
E greu, intr-adevar, sa tii in frau copiii la varsta asta mai ales ca stau impreuna si se incita una pe alta. Din afara privite au hazul lor, dar te cred ca te mai scot si din minti, ca ma vad pe mine cu Dami cum fac.
Si a mea sta mult la masa si adoarme greu, dar cu toata indaratnicia le face pana la urma.
Sincer, obosesc sa-i mai spun: "Hai, Dami!", "Fa, Dami!", dar ma gandesc ca daca eu nu-i mai spun nu-i mai zice nimeni si tot eu ma enervez de rezultat.

Trec prin etapa asta de varsta cand sunt mai caposi si mai neastamparati, dar eu inca ma mai imbat cu speranta ca o vor depasi.

Iar daca stau si ma gandesc ca va incepe de la anul cursuri si ore pragatitoare, apoi peste inca unul scoala, simt ca mi-e bine asa cum e acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANO - Esti nesanatoasa?! Cum sa mananci, fata, ceapa goala?
Baga si tu o slanina, o branza, o bucata de paine cu coaja crocanta, o una, o alta. Asa pe sec, o ceapa?
Ce avusesi cu ea?

Dar bine ca ai Cola la indemana! Vezi stinge-o, mama ei de ceapa, sa nu ramana nici scrumul de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

petru la patru luni:
http://picasaweb.google.com/petrudinica/Month5#5487903975373537666

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Si la 4 luni to cu tine seamanaOchos si frumos!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Miria, Dayanara, Andra, multumim

Miria, nu-s un ex bun de urmat ref la ore pt botez, eu am pus la 17:30 biserica si la 19:00 restaurantul...dar a fost cam obositor pt mine si micuta.
Mai bine in timpul zilei.
Era in pat la noi si mi-era teama cu rostogolirile, altfel...m-am obisnuit ca se intoarce pe burtica, am si gasit-o dormind asa.

Denisa, sunt alaturi de voi! Ai incredere ca trebuie sa fie bine! Trebuie sa fii tare pentru scumpa Maya.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna mamici
Am avut o dimineata tare grea si nu eu cat Sofia. Am plecat la cumparaturi in Casablanca unde traficul e infiorator, comertul infloritor deci lume cat China si o calduraaaaaa. A rezistat saracuta cu stoicism si in brate sau scoica, pentru ca in portbebe n-o mai pun. Am unul nu grozav, am pus-o in el, nu i-am pozitionzt bine piciorul cred, desi chiar am verificat, prin urmare dupa juma de ora avea piciorusul vanat, si mai are si acum mici punctulete rosii . Asa ca astept sa ajung acasa unde am un sling. Desi nu stiu cum o sa facem cu caldura .

DENISA iti doresc putere multa si rabdare. Ai sa vezi ca va fi bine, totul e sa ai rabdarea si puterea de a cauta cea mai bubna solutie . Cum spuneau fetele orice ai nevoie si putem, te vom ajuta. Intre timp ne rugam pentru frumusetea de Maya

Vazut si pozici cu frumuseti de iepurasi
Ooooooo si la Piatra Neamt am fost si eu in vara. Asa mult mi-a placut, doamne e asa curat si calm orasul. Am fost si cu telegondola, am si poze pe undeva.
De fapt toata Moldova, Maramuresul m-au lasat topita dupa ele. Eram si in perioada cand mancam mult, in 3 luni de sarcina si am mancat atatea bunatati acolo si am vazut atatea locuri frumoase

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Andira sanatate multa printeselor

Roxana O CEAPA INTREAGA GOALA???????? Sa-ti fie de bine.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

multumesc anca!

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

andira ce rau imi pare, sper sa se refaca Iris cat mai usor!

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutam mamicile destoinice!

Mai am de recuperat citeva pagini si probabil ca revin cindva azi...

Am intrat acum sa spun - pt cine e interesat - ca azi au inceput reducerile pe dpam.com, lantul ala de magazine din Franta care imi place mie pt ca are un raport bun pret-calitate.
Pina pe 7 iulie transportul e gratuit pt comenzi mai mari de 100 eur ! (pina in Romania costa cam 25 eur, asa ca merita...)

Eu am comandat azi (ca m-a enervat iar barbatu-meu si mi-am descarcat nervii la shopping - pe banii mei, as usual...) de 200 eur si am luat pt toamna-iarna ce se potrivea din colectia de vara: 7 salopete de plus pt Floricica, vreo 3 costume de exterior, 4 body, 2 cardigane, carusel si jucarii pt carucior, lui Vladimir sosete, vreo 2 tricouri si cizme de cauciuc frumoase ... ma declar multumita :))

Chiar ma gindeam sa ne mai recomandam una-alta in materie de firme pt bebelusi, fiecare dupa ce a incercat personal produsele si chiar e multumita...

Eu as recomanda asa:
Bebelusi:
- sosete Mothercare (cele ami bune de departe, nu string deloc si nu se deformeaza la spalat, bumbac fin)
- body-uri si salopete cu totul Bonpoint (astea chiar sint scumpe, dar nu-i bate nimeni la calitate si finetea designului), Mothercare si DPAM (astea DPAM au design mai frumos)
- imbracaminte exterior: DPAM, Zara
- cosmetice toaleta Uriage (la fel de bune ca Avene etc dar ceva mai ieftine)

Pt copii pina la 5 ani (ca de mai mari nu stiu inca :))
- sosete si chiloti f buni: DPAM
- pijamale: DPAM si C&A
- haine de exterior: DPAM, Zara
- incaltaminte: Ecco, de departe cel mai corect construiti pt piciorul in crestere - mult peste Geox sau Primigi dupa parerea mea

pe toate

Mergi la inceput