Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
andra_s spune:
alina poate fi un puseu de crestere, ca nu prea cred ca i s-ar face sete in fiecare ora, mai ales ca nu-i canicula sa transpire si sa piarda lichide. si ianis a trecut prin vreo trei pusee de crestere si in doua-trei zile si-a revenit la normal cu masa, deci nu a fost de la sete. cat despre vomat, poate de foame mananca cu pofta si da afara, nu stiu ce sa spun pentru ca nu ni s-a intamplat
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
anke gata am vazut , bine ca mi.ai zis ca si silvanei au spus ca tot din astia medicinali ii pun, dar nu stiam cat ii tine, 2 luni ce mult...
eu afara cand o scot nu.i mai pun body demult, direct rochita sau salopeta, daca ii pun body nu.i mai pun altceva
aveau la HM niste paturici dragute si la chicco din alea lucrate
acum i.am luat multe pt 12-18 luni pt vara viitoare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s alina poate fi un puseu de crestere, ca nu prea cred ca i s-ar face sete in fiecare ora, mai ales ca nu-i canicula sa transpire si sa piarda lichide. si ianis a trecut prin vreo trei pusee de crestere si in doua-trei zile si-a revenit la normal cu masa, deci nu a fost de la sete. cat despre vomat, poate de foame mananca cu pofta si da afara, nu stiu ce sa spun pentru ca nu ni s-a intamplat POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Da! Sau poate nu s-a saturat la masa precedenta..
Si da, mananca cu pofta.
Deci, pot sa-i dau numai lapte pana la 6 luni? Eu asa as vrea, fara apa sau ceai.
I-am dat cateva lingurite cand avea scaunele verzi, atat.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
MIHAELA - Nu, eu n-am luat, dar stiu de ele de la dr. mea homeopata ca-s foarte bune si pentru o gama variata de probleme. Ea, insasi, le ia pentru panica de zbor, cand pleaca din tara cu avionul, iar sotului meu i le-a recomandat pentru trac, cand canta ca solist cu orchestra.
dayanara spune:
mihaela flori de bach se numesc toate, toata grupa, dar sunt vreo 20 sau mai multe esente, fiecare pt altceva, depresie, travaliu,. colici etc
miria ceva efect negativ a avut si la mine, supa, ca in perioada cand mancam in draci din ea, m.am dus cu poza silvanei la medic :)))
ioanact si eu i.am dat apa si mi.a vomat.o...manca f des si mult, dar intre timp i.a trecut, acum chiar nu mai mananca , decat putin
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
http://www.bachflower.com/
mi se pare ca rescue e pt depresii
andra ma gandesc ca laptele isi va schimba gustul de la ceapa ...nu de alta dar eu mananc f multa ceapa nu doar in supa asta si cand merg la baie si urina miroase foarte nasol de la ceapa, de gustat n.am gustat :))))))))))))
stiu sunt porc, dar nu m.am putut abtine
POZE
AMr...2kg
andira spune:
Salut!
Am intrat si eu putin, ca-s suparata si n-am chef de nimic, Iris a facut bronsiolita. Luata binenteles de la nr 1 si nr 2, care au venit cu vreun virus de la bazin.
Irinei deja i-a trecut tusea, Nati inca e pe val, iar Iris tuseste de ieri si haraie in piept de nu stiam cum sa ajung mai repede la dr.
A ascultat-o, mi-a zis ca se aud ralurile, si ca trebuie atentie, daca ajunge sa tuseasca mai rau.
Deocamdata nu e cazul de aerosoli - mi-a dat pentru orice eventualitate reteta pentru adrenalina - ii trebuie mult ser fiziologic, sa o aspir, si este iar pe Vitamina C si Colargol.
Andra, Stefimic, Ioana si scuze ca nu mai tin mine, multumesc pentru incurajari!
Acelasi circ la masa, plus seara la culcare. Azi nici nu le-am mai culcat la pranz, ca tati vine tarziu si nu vreau sa ma lupt singura cu ele.
Honey - imi venea sa plang cand am citit mesajul de la tine . Hai, capul sus, ca sigur se vor rezolva toate, sunt convinsa de asta! Inteleg ca te mai duci si la alti dr. Trebuie sa gaseasca unul din ei o solutie, nu se poate.
Te pup si daca te pot ajuta cu ceva... doar sa-mi spui!
Miria si Marina - multumesc pt raspunsul referitor la dormitul dupa masa.
Marina - mi se pare mult si mie sa stea pana la 12 in fiecare seara. Dar pe de alta parte, si 3h dupa masa eu zic ca e cam mult, poate si de-asta se culca asa tarziu. Ale mele dorm fix 1h, se trezesc singure, si de principiu ar adormi apoi pe la 10.30, daca stau sa le pazesc. Insa uneori prefer sa nu le culc dupa masa (cum e azi), si le voi baga in pat de la 9 seara, adorm instant.
Miria - ai si tu dreptate ca trebuie sa stea putin, macar 1h, numai ca ale mele nu pot sta linistite, singure. Adica nu exista sa le las si sa le vad dormind sau stand. Bufonul mic Nati este de groaza, nu o lasa nici pe Irina, una - doua o aud "dar mie imi vine sa raaad!!"... dupa care o apuca hlizeala...
Asa ca la noi nu merge decat cu paznic...
Delia - multa sanatate lui Jane, mi-am adus aminte ca si tu ziceai ca e bolnavioara...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
miria_cristina spune:
ROXANA - Cine se pricepe scoate derivate din esenta de baza si trateaza mai multe chestii. Ma, e buna ce mai!
ANDRA - Poti manca amestecat. Ce-ti vine la gura de foame , dar sa fie proteina. Nu conteaza ca e si branza si carne si oua.
Sfatul meu e, totusi, sa te limitezi la un ou pe zi si maxim 100gr de cascaval fiind ca e o lactata grasa rau si sa nu iti ingreuneze ficatul.
miria_cristina spune:
ROXANO - Deci de la varza ti se trage cu poza si Sindromul respectiv? Si eu care credeam ca varza numai te baloneaza! ca sa vezi, fata, bine ca mi-ai zis ca de acuma nu mai mananc in veci!
dayanara spune:
ce derivate fata, eu am dat link ca e vorba de ele si le listeaza acolo, eu nu cred si nu am de.a face cu homeopatele :)
dar am scris de ele ca le.am gasit din greseala cand incercam o solutie la depresie
POZE
AMr...2kg