Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
miria cred ca in toata europa s.a marit de azi....
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
michelle_sf spune:
Salutare, gagici! In sfarsit a iesit un pic soarele si pe la noi, sper sa tina un pic, sa aiba timp pamantul sa mai absoarba din tonele de apa de peste tot...
Vreau sa intreb fetele care si-au depus dosarul pt indemnizatie, ati avut nevoie de stagiul de cotizare la casa de pensii?
Ma duc sa imbrac ariciul si mergem la mama in vizita, ne asteapta cu cartofi noi la ceaun, placinte si socata . O zi minunata sa aveti!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
miria_cristina spune:
ROXANA - O fi, dar sunt alte salarii, alte sisteme nationale mult mai bine puse la punct. Romania, in faza in care este acuma, mai are putin si ar trebui sa-si ceara iesirea din UE pentru ca nu are cum sa respecte conditiile impuse de aceasta.
vladimirescu spune:
freedelia of ... imi pare tare rau de problemele pe care le-ai avut! Saracutii copii, atita vreme pe drum...
Sper ca intre timp ti-a trecut supararea, pt ca a fost o problema puctuala care a trecut :)
dayanara spune:
miria ai dreptate
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
LAlexandra spune:
MICHELLE mie mi le-a depus cineva, dar a trebuit asa....
- adeverinta de la primarie completata de angajator
- decizia de concediu de prenatal
- certificat de nastere
- buletinele noastre
- certificat de csatorie
-...acm atat imi amintesc
FREEDELIA, sper sa va reveniti repede din toata tevatura asta...lasa ca trec toate
....asa fetele mai povestiti de haine si de papucei sa iau aminte
Eu una am folosit pana acum ce aveam la indemana sa cumpar, ca oricum creste repede si nici nu apuca sa le poarte...inca am haine noi
DA, TVA de azi e marit in Romania!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
greenfrog spune:
In plus fata de ce s-a mentionat eu am mai completat o cerere tip pentru acordarea indemnizatiei si sotul o declaratie pe propria raspundere ca nu beneficiaza el de acest ajutor.
uff, asa este miria, sunt multi oameni care au greutati in perioada aceasta iar cei de la tv cu modul in care prezinta situatia o fac si mai dramatica. de ce zic asta, pentru ca cateodata daca iti este asa de frica nici nu mai vezi nicio solutie la problemele tale.
delia prin ce aventura neplacuta ati trecut! Bine ca ati reusit sa le extindeti viza parintilor tai si sa gasiti bilete de avion spre romania. copiii cum sunt? au reusit sa se odihneasca?
noi am facut azi vaccinul de 4 luni (pentaxim) si prevenar. Puiul a plans destul de mult dar vad ca acum doarme linistit. am avut o crestere spectaculoasa am ajuns la 7,7 kg si 68 de cm. in schimb ne deranjeaza o eczema pe lobul urechii si in canalul interior, doctorita ne-a dat picaturi si niste unguent. de 5 zile dezinfectam cu clohexidrina dar degeaba. am discutat si despre diversificare si am stabilit sa nu incepem mai devreme de sase luni. deci tot inainte cu laptic!
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Erina spune:
Buna si din Piatra Neamt isorit!
Delia imi pare rau de problema cu plecarea parintilor tai! Imi imaginez supararea si stresul!
Bine ca au gasit bilet pentru saptamina viitoare.
Cum mai e Jane?
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
LAlexandra spune:
Am recitit ce ati scris de hainute, intradevar sosetele Mothercare sunt cele mai bune...au fost singurele pe care i le-am putut da, nici nu il strangeau, nici nu s-i le dadea jos din picioruse
Alte lucruri din ce folosesc eu si mi se pare foarte practic si foarte bun e leaganul de la Graco...are leagan cu mai multe viteze, vibratii cu 2 viteze, muzica, 3 pozitii la scaunel, in functie de cum creste, leaganul se poate lua si folosi prin casa sa il duci dupa tine, e pana la 9 kg (noi am fost mai miculuti asa ca o sa ne mai foloseasca), are si jucarii...d.p.m.v are de toate.
Acum am mai cumparat un tapet de joaca de la Chicco cu muzica si sunete cand apasa pe animalute, mai urmeaza sa luam deasupra de pus jucarii (ca asa mi s-a parut mai ok, ca le pot folosi si separat si impreuna)...sper ca m-am facut inteleasa cum sunt.
La papucei o sa fiu si eu atenta ce ii cumpar si la hainute cand mai creste nitel.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Erina spune:
David aseara a adormit foarte greu. Nu i-am facut baita pentru ca ne-am intors tirziu de afara si cred ca i-am stricat rutina.
Se poate sa fi avut si ceva dureri de burtica pentru ca am mincat ieri o gramada de piersici si cirese.
Acum se tinguie in patut. tare ii mai place compania, sa vorbeasca cu mine, sa fie plimbat.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle