Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare fete dragi!

pt noi astazi este o zi care imi trezeste mari emotii : acum un an, aveam in fata ochilor primul test cu II si tot acum un an m-am lasat de fumat si sunt tare mandra de mine

asa, lasam sentimentalismele la o parte si trecem cele de zi cu zi, oana sa stii ca si lui ianis ii gasesc in pavilionul extern al urechiusei ceara scursa, eu ma gandesc ca este ok, ca ii iese afara si nu-i ramane acolo sa-i faca vreun dop. si eu cred ca este posibil sa faca dop acum, adica daca ceara aceea nu ar curge vreo saptamana sigur ar fi ceva insemnat cantitativ, astfel incat sa il deranjeze daca ramane inauntru.

revin, s-a trezit ianis

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

andra felicitari! aveti lucruri importante de sarbatorit!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra aoleo credeam ca esti gravida!
bravo felicitari pt ziua asta importanta
supa nu e indicata in alaptat, lasa ca ai slabit destul si asa, dupa ce nu mai alaptezi esti buna de regim

silvia ce mare e petru al tau! nu.l mai vazusem demult ...

erina ce peisaje, nu.mi place zapada dar in poze e asa frumos!

mihaela la cate ai avut pe cap si tu, sa stii ca am vazut la tv o vedeta de aici care a avut un naccident de masina nasol si psihologul spunea ca dupa ce trec toate , cand te relaxezi incepe depresia, atunci te gandesti ce si cum s.ar fi putut intampla

silvana nu mai mananca nici ea asa mult, dar eu nu ma agit, cine nu plange nu suge cum spune proverbul...asa ca sa fie sanatosi nu ma innebunesc ei pe mine si nici n.am de gand sa.i rog:))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana nici eu nu.i feresc sa nu le intre apa in urechi, doar nah la inceput cand era f micuta mi.era mie asa sa.i torn apa , dar nu are nimic
otite oricum fac mai incolo de la muci, pt ca stau mereu intinsi si pt ca nu.si sufla nasul, iar infectia imediat comunica nas gat urechi
si aspiratorul poate face mai rau pt ca are alta viteza si putere decat un suflat natural, cand au otite daca bagi aspiratorul e durere mare, ii zapaceste de durere de urechi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, m-am repezit sa scriu un mesaj si intre timp am uitat ce.

Aa, pai, cum sa inceteze vecinii mei cu zgomotul, cand daca le zic ceva, ma indeamna sa plec eu. Cica: "pai, nu aveti chef de-o plimbare prin parc sau sa mergeti la tara?" O zic asa senini de-mi vine sa iau paru.

ANDRA - Regimul meu nu-i cine stie ce.

Sunt obligatorii 5 mese pe zi, dar nu rontaieli intre mese.
Nu dulce si nici alcool, ca stagneaza scaderea.

Si cam atat.

Timp de 1-2 saptamani, in functie de cat ti-ai propus sa dai jos, mananci cat vrei tu alimente pe baza de proteine, gen: carne, branza, oua, cascaval, organe, mezeluri. Bei lichide la greu si poti si cafea. Mai poti sa ei, numai daca vrei sau ai nevoie: laxative si diuretice, dar putine.

Apoi, din saptamana 2-3 bagi legume la greu, iar din 3-4 si fructele.

Toate in cantitati nesimtite, dar vei observa ca, desi uneori iti doresti sa te indopi nu mai poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

ce mai vecini...off off.. ei nu or fi avut copiii? Miria te deranjez din nou cu intrebarea legata de dr homeopat: ai pe cineva de care esti multumita? vrei sa il recomanzi? te-am auzit pe tine si pe ella dar ea este in constanta. am si eu nevoie de cineva pentru petru, in paralel cu eventualele antibiotice pe care nu i le dau decat de nevoie as incerca si un tratament homeopat.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Candva, acum 1 miliard de ani, am tinut si eu regimul cu supa de varza si am slabit, dar nu pot spune ca mi-a placut.
Regimul trebuie sa te slabeasca fara sa-ti chinuie organismul, iar supa de varza e atat de saraca in nutrienti, incat poate sa-ti faca rau. Nu-i regula, dar eu care am tot incercat diverse metode de slabit am taiat-o de pe lista.

Uite reteta de supa:

Ingrediente: o varza rasa sau tocata, 2 cepe mari, tocate, o conserva de rosii in bulion, 2 ardei grasi, 4 radacini de telina, 1-2 cuburi de vegeta., piper negru, ierburi proaspete (marar, patrunjel), tocate, 6 morcovi, feliati, 250 g fasole verde.

Puneti toate legumele intr-o oala mare si acoperiti-le cu apa. Cind incepe sa fiarba, adaugati vegeta si continuati fierberea la foc mic, timp de 10 minute. Adaugati piperul si ierburile tocate.

Este buna la gust oricum. Si la cat de foame ti se face, ti se pare chiar un deliciu.

In regimul initial de slabire supa asta nu se mananca singura intr-o zi, ci la fiecare masa mai papi ceva tocmai casa nu te anemiezi.

Mergi la inceput

GREENFROG - Pai, n-am vorbit pe mess? Nu mai stiu...
Iti zic tot ce vrei sa stii. Noi astazi mergem cu fata la d-na dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fete
Scriu pe fuga ca s-a trezit Ilinca. Am lipsit motivat, caci sambata a fost botezul. A plans mult de tot, toata slujba, s-a speriat tare micuta...dar a trecut; eu imi revin mai greu...am imbatranit cu vreo 10 ani de cat m-am stresat si cat a plans.
Poate mai reusesc sa intru sa va mai povestesc si sa va arat si poze cand le voi primi de la fotograf.
Fug la ea ca de ceva vreme se intoarce mereu pe burta, trebuie sa fiu atenta, se rostogoleste de nu se poate
Mi-a fost dor de voi, va pup

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Sa-i fie de bine botezul micutei Ilinca!
Si daca se intoarce pe burta ce? De ce te strezezi?
Foarte bine, oricum nu pateste nimic, ba din contra.
Al meu numai oe burta sta, dar il pun eu.

Sa vii cu poze mai repede!

La ce ora ai pus botezul?

Mergi la inceput