Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Buna dimineata! Vad ca Albert doarme de pe la 8,30, a adormit in cosulet , el care nu adormea decat leganat. Creste baiatul, creste... ERINA venim sambata si luni (la intoarcere). Nu stiu sa-ti zic la cat ajungem, daca ajungem mai dimineata te sun. Apropo, oare bebe are voie cu telegondola de la voi din oras? Nu sunt probleme cu inaltimea? OANA ne spui si noua cum procedezi cu apa oxigenata? Ca am vazut si la Albert o urechiusa cu ceara mai multa. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Child, simbata aceasta? Daca ajungi devreme suna te rog.
Eu cu David nu am fost in telegondola decit in burticapentru ca prima data cind am fost cu Daria (era imediat dupa deschidere, de atunci nu s-au mai semnalat probleme) s-a oprit de vreo trei ori iar eu sunt foarte sperioasa.
Oricum inaltimea maxima de la sol e de 65 de m. Statia de pronire e la 320 m altitudine iar cea de virf la vreo 630. Privelistea mkerita, mai ales intr-o zi senina!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Erina multumim frumos pentru cuvintele frumoase. Nu am trecut de data asta prin Piatra, dar e orasul meu de suflet. Imi place enorm si m-as muta acolo oricand daca as avea ce face. Oricum cand mai venim sigur ne vedem ca imi doresc mult sa merg cu telegondola. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Va asteptam cu mare drag! PN e un oras excelent pentru a creste copiii in rest nu ofera prea multe oportunitati nici distractii. Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
greenfrog spune:
miria ce nasol cu vecinii tai zgomotosi...dar nu mai termina odata cu amenajarile?
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Erina spune:
Oana ziceam ca va asteptam cu drag si ca PN e un oras excelent pentru a creste copiii (aer curat, sigur) dar alte oportunitati sau distractii nu sunt.
greenfrog spune:
petru la patru luni:
http://picasaweb.google.com/petrudinica/Month5#5487903975373537666
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Eu iar am dormit prost, de fapt de la 2 la 5 nu am dormit:( Sunt foarte obosita, ma doare stomacul. Imi cer scuze ca ma tot plang la voi, dar efectiv imi vine sa urlu, sa tip, as plange, dar nu pot. Oricum declar sus si tare ca vreau sa-mii revin:)
Va multumesc pt. sfaturi.
Acum la 12 am programare la homeopata. Doamne ajuta sa fie inspirata sa-mi nimereasca remediul.
Miria de remediile astea nu am auzit. O sa o intreb si eu de flori de bach. Eu stiam ca pt. fiecare persoana exista un remediu si nu un remediu pt. o anumita boala. Probabil si homeopatia asta e de mai multe feluri. Ai folosit tu pe propria piele? A dat roade?
Dayanara imi pare rau ca ai avut si tu depresie. Nu am stiut. Probabil ca am fost in spital atunci si nuu am citit. Bine ca esti o puternica si ai trecut repede peste.
Denisa nu te ascunde, mai bine vorbeste cu noi, sa nu cumva sa ajungi ca mine. Totul se va rezolva pana la urma, dar trebuie sa ramai intreaga la minte pt. Maya. De obicei medicii astia care sunt depasiti de situatie baga spaima in mame. Fa-ti cat mai repede programame la celalalt medic sau undeva in strainatate unde au auzit de cazuri de astea, daca in Bucuresti nu gasesti unul mai breaz. Ma rog sa va fie si voua bine.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
LAlexandra spune:
mai fetelor...eu nu stiam ca este in PN telegondola...de cand?...si eu mai vizitez zona Moldovei, ca avem neamuri, acum nu am mai fost recent, dar chiar nu stiam de ea...
FETELOR HAI MAI REVENITI-VA CA PUITUII NOSTRI AU NEVOIE DE NOI
O floricica pt voi
DENISA stiu ca poate scriu degeaba...dar...spera ca va fi totul bine, du-te si la acel medic si poate gaseste el o solutie...zi-ne daca te putem ajuta cumva
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
andra_s spune:
citat din mesajul lui miria_cristina ROXANA - Cred ca am dat jos pana acum vreo 4kg in 5-6 zile. Ma cantaresc zilnic, dar dimineata. Am acuma 68kg. Dar nu ma infometez deloc, ba cand am ora de masa infulec cat pot, ca dupa nu mai mananc nimic si nu-mi convine sa stau numai cu gandul la mancare. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
ia dezvolta putin subiectul cum ai reusit performanta? pls detalii si nu in ultimul rand felicitari pt cele -4 kg
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui dayanara miria nici eu nu ma infometez, mereu mananc sa nu simt senzatia de foame, ce e nasol ca mananc tampenii, kebab, pizza, hamburgeri:))) dar uite ca ieri si azi pe langa altele mi.am facut supa mea de varza si a dat rezultate, chiar daca mananc , culmea dar scad la cantar! si pe urma nu ma ingras onita ai un bebe frumusel tare am sunat la aeroport si ma lasa sa trec cu sterilizatorul in bagajul de mana roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
cred ca ai mai spus-o, dar nu mai retin, ne dai si noua reteta la supica ta minune? si pls, spune-mi daca pui si sare in ea
POZE
andra_s spune:
citat din mesajul lui dayanara ma toate ca toate dar iar mi.am adus aminte de poza lui michelle sf aia nu ti.o iert:)))))) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
te aprob michelle sa nu mai faci d-astea
si nici tu oana sa nu mai pui poze de la pizza, mi-e ca pic in pacat
POZE