Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
miria_cristina spune:
Fetele, care ati botezat, la ce ora puserati biserica, apoi restorantul?
ca u am zis sa fie 14.oo biserica si dupa la terasa sau unde om merge, dar nu stiu daca e bine. N-as vrea nici prea devreme, ca sigur nu sunt gata cu toti si toate si nici prea tarziu, ca nu ma intind pana noaptea cu 2 copii dupa mine oricat de bine m-as simti.
dayanara spune:
miria eu nu o fac asa, pe aproape oricum, pun asa
6 rosii, 6 cepe, 2 ardei verzi, 4 tulpini cu funze de telina, un sfert de varza si foi se salata toate intregi, saut taiate cat sa intre, nu pun nici.o vegeta, cand e gata, arunc tot mai putin o rosie, un pic de ceapa si un ardei pe care ii dau la blender acolo inauntru sa fie un pic groasa si pun sare
eu nu mananc doar supa ci multe altele printre care ma umflu de coca cola :))
in zilele in care pe langa mancar bag supa slabesc vazand cu ochii ...ceva ceva o avea tot amestecul asta din moemnt ce supa asta a fost inventata si recomandata de spitalul de boli de inima din nu stiu ce stat us, pt cei care trebuiau sa slabeasca repede si mult inainte de a intra in operatii
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
2anke spune:
Am pus si eu cateva poze pe contul comun. In sfarsit avem gauri in urechi, le-a primit luni. Aici se fac numai de la 6 luni dar am gasit eu un dr dragut.
honeybaby pe Maya. O sa fie bine!
oanaiacovita superbe pozele, mi dor de Romania acuma.
Multumim pt urari si doresc si eu la multe lunite tuturor sarbatoritilor
Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani
greenfrog spune:
miria nu am apucat sa vorbim:). nu stiu de ce dar nu mai apari pe lista mea pe mess. adauga-ma tu te rog: dinica.silvia
pe unde are cabinetul dr homeopat? se pricepe si la tratamente pentru bebelusi? tu esti multumita de colaborarea cu el?
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
greenfrog spune:
miria la noi a fost biserica la 12 si apoi la restaurant imediat dupa. a durat totul pana pe la 20. a fost foarte ok asa, a rezistat copilimea foarte bine.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
dayanara spune:
2anke tare dulce grasunica ta, dar nu vad cerceii , si silvana mea are pantalonasi ca in poza 16
aici se dau gauri de la 3 luni in sus, sunt unii care mai dau si la inceput dar eu n.am gasit si n.au vrut sa.mi dea, ma duc saptamana asta sau viitoare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
'neata fetele,
Am mai vazut si eu niste poze si ma tot minunez de frezatul si carnul lui Michelle si de zambaretul Eric
Oanadin poze imi dau seama ca i-a priit excursia in Moldova iepurasului tau...prietenos cu toata lumea! Bravo voua!
Miriada-mi voie sa te felicit pt cele 4 kg date jos
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
miria_cristina spune:
Sa-i fie de bine botezul micutei Ilinca!
Si daca se intoarce pe burta ce? De ce te strezezi?
Foarte bine, oricum nu pateste nimic, ba din contra.
Al meu numai oe burta sta, dar il pun eu.
Sa vii cu poze mai repede!
La ce ora ai pus botezul?
ami_84 spune:
Ma opresc azi la semafor si astept sa se faca verde.. intre timp ma uit la pui in carucior ii zambesc o intreb ce face... si din spate vine o femeie... "a ce draguta esti"... "a! dar fara caciulita?", ma uit la ea si i-am raspuns politicos ca-i cald afara si ca tocmai ii dadusem bascuta jos pt ca transpirase un pic. "Dar cam adie vantul... Uite ii curge din gurita!Ii este sete!" What? Deja incepea sa ma deranjeze. Feita mea se chinuia sa-si bage o manuta in gurita, plus in cealalta avea jucaria care se incapatana sa o bage si pe ea in gurita... deci mi se pare normal sa-i curga atata timp cat gura-i deschisaaa! "Da-i ceiut!... A! Cum nu-i dai? Am si eu un bebe de trei luni jumate acasa si ii dau Baby drink din prima zi. Da-i si tu! Nu-i asa bine sa ii dai numai lapte tot timpul!" M-am uitat lung la ea, i-am zambit dragastos fetitei mele (in semn ca sa stea linistita ca eu nu o cresc cu sfaturi primite la semafor! si aberante!!) si am plecat mai departe la plimbare! Probabil ca eu parand mai tinara si ea consideransu-se cu experienta, si-a permis sa dea astfel de sfaturi. No ofense dear lady, pastraeazati-le pt tine! Mama da ce m-am enervat!
Denisa sper sa fie totul bine pt voi! Decat sa te ascunzi, mai bine vino si vb aici cu noi ca iti va face f bine!
Salutari la toate mamicile si iepurasi! Va citesc des, dar de cele mai multe ori nu am ce comenta...
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
miria_cristina spune:
ROXANA - Stiu ca a fost folosit la nu stiu ce centru cardiologic..., dar cum parerile sunt intotdeauna impartite, nutritionistii au considerat-o: Expertii nu sunt de acord cu aceasta dieta, identificind-o drept o alta manie a vegetarienilor, a carei calitate de baza este ca elimina apa din tesuturi. “Varza nu arde grasimile”, spune Xavier Pi-Suyner, medic primar, director al Centrului de Cercetare a Obezitatii al Spitalului Roosevelt din St' Luke. Si adauga:
“Dar supa te satura si actioneaza ca un inhibitor al apetitului”. Pe de alta parte, printre cei care tin aceasta dieta multi se pling de greata, balonari, ameteala. “Daca maninci doua portii pe zi ca o parte a unui regim foarte atent, probabil
ca vei pierde in greutate, dar nu trebuie sa fie neaparat varza - orice supa hipocalorica este buna”, spune dr. Pi-Suyner.
Ee, ti-am zis ca si eu am folosit-o si-am slabit, dar am inlocuit regimul asta cu unul mai putin drastic, dar cu efecte relativ rapide.
Eu am antecedente cu kg in plus.