Final de odisee! Flori de liliac mai-iun'10-100
Raspunsuri - Pagina 5
n_a_n_a spune:
Am indraznit eu sa modific titlul si sa-i pun Danei majorete pe prima pagina
. Sper sa nu va fie cu suparare ca m-am bagat ca musca-n lapte
...
!!! Hai Dana !!!
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
softurela spune:
Mamici sa va traiasca micile minuni si sa le dea Dzeu sanatate, fericire si mult noroc in viata.
Eu am nascut pe 15 iunie, natural, o fetita de 3200 g si 48 cm, Ag 10.
Incerc sa savurez fiecare clipa cu ea, mi-e teama ca trece timpul repede si nu o sa ma mai regasesc cu aceste clipe.
Am doua minuni si ii multumesc lui Dzeu pentru asta.
Sper sa am mai mult timp pentru Scutece, asa ca ne revedem acolo.
Nastere usoara Danei !
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Alinutzaa spune:

Vai de capul meu ce nostalgii si ce bocete ma incearca. Azi e ultima zi de la odiseea noastra?????
nana, artu
pentru efortul vostru de a ne face trecerea frumoasa la bebelusi.
Mai vroiam sa scriu da' nu mai stiu ce si cui. Mi s-a golit mintea complet. Pfuuuu, mama lor de hormoni
Alina
corinasmile spune:
Hello, ladies!!
Da ce repede a trecut timpul... ne si mutam ![]()
Dar nu plecam fara
Dana
![]()
Alina, vroiam sa te intreb de unde ai luat wrap-ul si cat te-a costat. Este cumva putin elastic?
Eu mi-am comandat si un sling fix (pouch), sa vedem cum ne impacam cu el (am observat ca Mariutei ii place mai mult sa stea culcata in brate, decat pe burtica, deci sper sa ni se potriveasca)
Am admirat pozicile voastre si m-am topit 
Astept un semn cand veniti in tineretului, trebuie sa ne sincronizam neaparat 
Corina, mami
de Maria (14.06.2010)
veronicach spune:
dragele mele...burtici![]()
si eu ma gandesc sa spun ramas bun "burticilor de liliac", am fost impreuna de la inceput, cu o pauza de cateva luni caci ma deprimau foarte tare pierderile
astfel, cine isi aminteste, mi-am cerut iertare ca parasesc temporar odisea si am revenit cand bebe avea deja 5 luni si grijile scazusera
aici am invatat aproape tot ce stiu, sau cel putin aici s-au ridicat intrebarile urmand ca apoi sa ma documentez
un singur lucru am ratat noi aici...sa vorbim despre icter(inainte sa nasc eu) astfel am ajuns la spital si eram tare nedumerita ca nu stiu nimic despre ce il cauzeaza, ce pot face, etc
chiar ma intrebam cum nu s-a discutat despre asta
despre colici am discutat precoce caci alessica isi facea griji de prin luna a 6-a sau mai devreme, cum va face ea fatza situatiei![]()
fetelor va imbratisez, am fost un grup extraordinar unde certurile nu si-au facut loc si asta e mare lucru intre atatea femei
DANAnu plecam pana nu imboboceste si floricica ta 
imediat lasam grijile de gravi in urma si ramanem doar cu amintirile frumoase cand bebeii miscau sub mana noastra
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
ck_29 spune:
of...ce bine ca am mai prins si eu un pic de odisee
am citit mesajul nanei de predarea a stafetei si bineinteles ca m-am emotionat toata 

foarte frumos spus, un mesaj perfect de incheiat odiseea
urez si eu probabil pt ultima data la aceasta odisee, nastere usoara danei; desi nu am fost foarte activa cu scrisul, am reusit sa ajung mereu la zi cu cititul, si asa cum au spus si celelalte fete, am invatat impreuna cu voi sa fiu mama pt puiuta mea...si na ca plang iar
va doresc din suflet sa aveti copii sanatosi si sa va bucurati de ei impreuna ca familiile voastre
sper si eu sa ne mai intalnim pe la scutece
uitati niste flori de liliac...inca in burtica
http://family.webshots.com/photo/2235414540105580295FsCJcy
va pupam pe toate,
camelia si teodora
fericita mamica de bebita Teodora
ck_29 spune:
rosanne, si eu stau in militari...la pacii...vizavi de statia de metrou; poate ne vedem la plimbare prin parculetul de aici
fericita mamica de bebita Teodora
maitreyi spune:
nana multumesc frumos! si voua crestere usoara 
sarcina cu bebe mic e altfel. mi se pare cateodata asa de ciudat ca sunt pe picioarele mele prin magazine
o port mai sus, probabil si organismul a stiut ce si cum sa faca. Slava Domnului, toate sunt roz
de-acum am cam inceput sa obosesc da' si bebicu e marisor
inca un picut si voi fi mamica de 2 minuni 
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
marylenac spune:
Bine v-am regasit dragelor...iata-ne si pe noi.De citit mai apuc sa va citesc (pt ca sunt oricum dependenta de voi
) dar cu scrisul....greu, greu...Tot timpul meu apartine exclusiv celor doi domnisori...nu ma plang dar nici usor nu e. Oricum fetele care nu sunt la primul copil stiu cat de putin timp mai au pt ele (un dus, o manichiura...).
Acum am lasat totul la o parte si am intrat sa va scriu pt ca nu se poate sa nu o felicitam pe Nana pentru mesajul atat de emotionant pe care l-a scris. Multumim, Nana draga,
. Eu, care-s mai emotiva de fel, aducandu-mi aminte cate am trait si in astea 9 luni, bineinteles ca
un pic.
Si bineinteles, ca va multumesc tuturor de aici, ma bucur sincer ca v-am intalnit chiar daca doar virtual. Am gasit aici, persoane deosebite, caractere frumoase cum rar mai gasesti azi. Am gasit aici sfaturi bune, am cules si eu din experienta celorlalte mamici. Deci ...
In mare, noi suntem bine, avem o luna si 2 zile, si desi credeam ca ma voi descurca super cu Tudor, ca doar am mai trecut prin asta, ei bine, nu-i chiar asa...Intampin acum altfel de problemute legate de bb.
Acum ma retrag, v-am zis ca sunt mereu pe fuga...pt ca
trebuie sa merg cu cel mic la dr.
Mami de Matei nazdravan si
Tudor
Onana spune:
Salutare dragelor!
Pe fuga si eu, s-o incurajez pe mamica ce speram sa nasca azi:
Hai Dana

Sa ai o nastere usoara si sa vina bebelina sanatoasa si norocoasa!
Va
pe toate cu drag, am scris un mesaj mai lung in care raspundeam si eu la una-alta discutate, s-a pierdut nu stiu cum, astept sa mai am ocazia sa-l scriu iar.
Acum ma cheama datoria![]()