Final de odisee! Flori de liliac mai-iun'10-100
Raspunsuri - Pagina 6
Viriniana spune:
Hello ![]()
Va scriu si eu cu o mana (cealalta este ocupata cu bebelina). Chiar daca nu am prins primul capitol al acestei odisei (eu am aflat ca sunt insarcinata pe 22.09), macar l-am prins pe ultimul! ![]()
Va multumesc si eu pentru sfaturi si pentru incurajari!
Si in cele din urma, dar nu in ultimul rand:
Hai Dana!
Nastere usoara! 
Sa ne "auzim" cu bine la primele 365 zile. 

flory_blanca spune:
HAIDE DANA! NASTERE USOARA! 

NANA felicitari pentru mesajul superb!
Si ARTU felicitari pentru ca reusesti mereu sa iti faci timp si pentru odisee si pentru fiecare dintre noi care suntem aici cu un sfat si cu un gand bun. 
Nu imi vine sa cred ca acesta este ultimul capitol la odisee. Parca ieri incepusem sa va descopar, sa vorbim despre ecografii si triplu test. Parca mi-e un pic dor de burtica si de emotia fiecarei ecografii. Sa ne traiasca puisorii, sa fie sanatosi, veseli si inconjurati mereu numai de dragoste.
La noi au inceput colicii si ne chinuie rau si destul de mult. Sper sa treaca cat mai repede ca mi se rupe sufletul cand o vad cum se schimonseste de durere. Eu nu ii mai dau Debridat pentru ca dupa doua zile dupa el mi-a vomitat tot in jet. Nu stiu daca asta a fost cauza sau poate agitatia de dupa masa dar nu mai vreau sa risc. Sa vedem cum o sa ne descurcam cu caca de acum, dar sper cu ceai si cu gimnastica sa fie bine si sa nu se chinuie daca nu... sincer nu stiu ce o sa fac dar nu as vrea sa ii mai dau chimicale si medicamente, pentru ca oricum nu prea au efectul dorit. Mai mult e efectul Placebo...la mine.
Mami de fetita frumusica foc!
taty_ana spune:
Dana n-ai incotro trebuie sa nasti
...toate fetele au scos agitatele ca sa vina bebe...sa ne dai de veste!!
HAI DANA!!!!
[center]

[/cente
noi din bebe cuminte mai putin mancacios dar somnoros am devenit un bebe ff agitat in special seara,mai bine zis noaptea cand mami trebuie sa ma plimbe pe verticala sa vad eu ce schimbari mai sunt pe pereti desi mami si tati imi explica ca nu s-a schimbat nimic in casa eu nu-i cred
si asa pana la 2 inspectam tot ce e in casa

si nu cumva sa ma puna cineva la orizontala ca urlu pana scol tot blocu

ale printesa ta s-a mai linistit??ca a mea abia a inceput
bonisanul cum il dai in laptic sau inainte de masa ca i-am luat si eu
fetelor la bebe curge un ochisor si am inteles c-o sa-i treaca da' cand??ca tot ii pun ser fiziologic,pediatra cica sa-i pun 1ml in jet dar nuu pot, am incercat cu mai putin si-i curge pe toata fatza,plus ca plange cand o sterg parca o tai..offf...si a inceput sa-i coaca si urechile de la cercei,nu stiut daca coace da s-au inrosit...voi cu ce ati dat?eu i-am pus betadina...de ce la cerceii medicinali nu s-a intamplat nimic si la aur avem probleme?
http://emma-antonia.weebly.com/
n_a_n_a spune:
am prins o secundita libera si am pus pozici noi cu boscuta intre cinci si sapte saptamani
- pozele de la 31 incolo
Felicitari softurela! Bine ai revenit! 
Tatiana, asa-i si fata mea, de la ora sase incolo incepe show-ul... De aseara pana la unu noaptea am plimbat-o la verticala, pe urma am picat de oboseala si am dezbracat-o in pampers si am infasat-o intr-un scutec mare de finet si cand s-a linistit (cam dupa 15 minute cu zgomot de uscator de par) am alaptat-o. A dormit fata mea dusa pana dimineata la ora sapte, de m-am speriat si in loc sa dorm am pazit-o sa nu i se intample ceva
. Nu functioneaza de fiecare data, dar ne bucuram cand reusim sa o linistim asa.
Eu i-am dat la inceput Bonnisan, apoi Infacol; sincer acuma nu-i mai dau nimic si nu exista nicio diferenta. Daca vrei sa-i dai Bonnisan pentru kk (la noi nu-i cazul ca facem inca de 4-5 ori pe zi) mai bine da-i cu lingurita (pui cateva picaturi in plus pentru ce ramane pe lingurita), ca laptele poate nu-l bea tot, si mai intervine si problema schimbarii gustului laptelui, poate pe urma nu mai vrea lapte fara Bonnisan
. A mea il lipaia de pe ligurita cu mare pofta, ii placea ca era dulce.
Edit: despre ochisor nu stiu ce sa-ti spun... Calca-ti pe suflet, roaga-ti sotul sa-i tina capsorul si pune-i serul cum zice medicul. pe urma da-i un milon de pupici sa-i treaca supararea
! Cercelusii ii dezlipeam cu putin ser fizioologic si ii miscam in urechiuse pe urma stergeam cu putin alcool - intr-o saptamana s-au vindecat.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
arturicii spune:
neata
intru doar pe fuga acum;
despre mesajul de predare stafeta
oficial, azi terminam odiseea, deci azi trebe predat; eu sugerez sa "plece" de pe userul ma-iun, fix la 12 noaptea (la voi)
noul capitol la scutece
il deschid eu, imediat cum se face (tot la voi
) 1 iulie; asta ca sa il avem deschis "oficial"; insa pana ce nu ne da Dana vestea cea buna stam cuminti aici in prelungiri
edit; daca e ceva ce nu va place cand o sa vedeti noua listuta va rog sa imi spuneti;
cu usurinta pot modifica: emoticon si culori;
- veti observa (sau nu
) ca am mai sters cate ceva din date gen spital, dr; nu la toata lumea; nu inseamna insa ca am ceva cu cineva; e pur din motive de spatiu![]()

Ioana,
Philip, Yann, Sabina
aka spune:
si am ajuns la sfarsit de odisee. eu n-am fost cu voi decat dupa ce s-a nascut puiuta, dar v-am citit aproape toata perioada. trebuia sa ma mobilizez sa scriu doua vorbe mai demult, dar copiluta si problemele din sarcina mi-au ocupat mintea si timpul. sper de acum inainte sa fiu mai activa.
Dana 
nastere usoara si bebelusa mancacioasa
Nana si Taty_ana eu chiar ma gandeam ce o avea puiuta de e asa suparata de vreo 2 zile. adoarme foarte greu, plange prin somn, e agitata. dar vad ca si la voi e tot cam asa. acum mi-a venit ideea, o fi vreun puseu de crestere..
Nana abia astept mesajul de bun venit
Taty_ana eu i-am dat cu baneocin crema la urechiuse si s-a vindecat intr-o saptamana. dar i-am pus de la inceput cercei de aur. dar sa-ti mai spun ceva, eu nu pot purta cercei din cauza alergiei la metal, cum pun cercei in ureche imediat incepe sa coaca. asa ca am renuntat.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
n_a_n_a spune:
Ioana, exact asa m-am gandit si eu, sa postam cu userul comun cat mai aproape de 12 (as vrea fix, numa' sa vrea si netul
); am si propus cu cateva pagini in urma. Incep sa ma impac mai bine cu stanga, momenta puiuta mea tzitzileste la sanul drept
)
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
arturicii spune:
Nana, asa e; eu am raspuns imediat cum am vazut PM-ul tau
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
discordia spune:
Hello, mamici!
Nu am mai scris demult, dar am avut ceva problemute de sanatate, apoi cu bebe mic si fetita mi-a fost un pic greu.
Vreau sa ii multumesc Corinei 
ca a fost mesagerul meu pe perioada spitalizarii si pana am nascut, dar si tuturor fetelor pentru galeria facuta.
Acesta este ultimul capitol al odiseei noastre, eu nu prea am fost activa cu scrisul, dar de citit v-am citit, doar vreo 2 capitole nu le-am parcurs
. Am invatat de la voi multe lucruri pe care nu le stiam desi eram la a doua sarcina. As avea atatea sa va spun dar parca nici un cuvant nu este potrivit pentru a descrie exact sentimentele care ma incearca in aceste momente, imi sunteti toate dragi, imi este dor de voi in zilele in care nu reusesc sa citesc ce ati mai scris.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag si de abia astept sa ne intalnim la 365 de zile.
P.S. Nu am reusit sa citesc mesajul Nanei, dar sunt convinsa ca este unul deosebit. Pupici pentru scriitoarea noastra, dar si pt. Artu ca a reusit sa faca prima pagina pt odiseea de la 365 de zile.

HAI DANA

mamica de doua minuni: Claudia si Dragos
arturicii spune:
Dragi mamici de Floricele de Liliac,
Doresc si eu sa va spun ceva acum, cand suntem cu bagajele la usa….
Ce este o Odisee?
“Calatorie lunga si plina de aventuri; sir de intamplari neprevazute; viata plina de peripetii”
Asa a fost si Odiseea din care am facut parte si noi...
Odisee ce se incheie azi lasand locul liber urmatoarelor viitoare mamici.
A fost o calatorie lunga.
Cele 9 luni au trecut
-greu pentru cine nu a avut voie sa faca nimic altceva decat sa astepte, acasa sau in spital sa treaca timpul si bebe sa fie mai mare si mai mare
-dureros pentru cine a avut neplacerile sarcinii mult mai pronuntate
-usor pentru cine a putut sa mearga la servici pana in ultimul moment
-tensionat pentru cine a fost in pericol sa piarda sarcina
-frumos pentru cele ce au avut o sarcina usoara
A fost o Odisee plina de aventuri, cu teste ce prevesteau o sarcina care s-a dovedit a fi sarcina gemelara, cu Mos Craciun care ne-a adus cadouri frumoase, cu Anul Nou in care ne-am pus speranta ca ne va aduce bebei sanatosi si liniste in suflete, cu urcusuri si coborasuri in viata personala reala, cu aceleasi sincope in viata virtuala.
Sirul de intamplari neprevazute nu s-a lasat mult asteptat.
Nasteri neasteptat de repede, bebei surpriza pentru care am facut presupuneri, doctori plecati in concediu, maternitati inchise.
Suntem insa acum la final.
A fost o Odisee frumoasa, inceputa in 30 august 2009 si incheiata azi, 30 iunie 2010.
Acum, cu bagajele facute suntem gata sa ne mutam in casa noua unde, sunt sigura ca o sa ne simtim din ce in ce mai bine. Noi floricele vor aparea printre noi, prietenii se vor inchega, intalniri frumoase vor avea loc.
Cu drag,
Ioana,
Philip, Yann, Sabina