Manifestari astmatice la copii (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Despre greva cred ca nu sunt eu informata si nu prea stiu nimic, insa despre ce greva vorbesti , a avioanelor sau a trenurilor ? Cu ce ajungi la Paris si unde te cazezi , la hotel sau mergeti la cineva ?
Cat despre parculete ... nu stiu, Parisul e mare si plin , insa la Disneyland daca mergi , iti recomand sa te trezesti de dimineata si sa te incartci cu multa rabdare , ai de stat la cozi imense pentru anumite "jocuri" , poze sau vizite , insa e frumos . Biletul e 64 euro pt adulti si 54 pt copii . Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie cu placere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

jarmo, din pacate am multe intrebari
cand crezi ca ai fi disponibila sa vbim pe mess sau gtalk? nu vreau sa monopolizez subiectul...
id ul meu este andasro pe ambele.

Mergi la inceput

OK draguta, dar deschide-ti mess-ul

Mergi la inceput

eram pe invizibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si laura mea tuseste la umiditate/mucegai. vara trecuta am fost la o cabana si am dormit intr-o camera umbroasa cu un usor miros de umed si a tusit toata noaptea. cu o zi inainte nimic, in ziua in care am ajuns acasa i-a trecut ca prin farmec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Exista un tratament fabricat in Canada, care da rezultate foarte bune pe astm, produsul se numeste Immunocal.
Motivul pentru care persoanele cu astm bronsic sau alte afec#355;iuni pulmonare trebuie sa urmeze cure cu Immunocal se bazeaza pe dovezile cuprinse in rezumatele mai jos. Mecanismul de baza comun pentru astm bronsic si alte afectiuni pulmonare este starea redusa a nivelului de glutation din plamani, care contribuie la procesul inflamator. Tratamentul cu Immunocal va creste nivelul de glutation, se vor reduce inflamatiile si se vor imbunatati astfel simptomele:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11028671?dopt=AbstractPlus
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16054171?dopt=AbstractPlus
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18760298?dopt=AbstractPlus
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8141138?dopt=AbstractPlus

GLUTATIONUL este o substanta care exista deja in organismul nostru. Pana de curand, oamenii de stiinta din domeniul medical nu au stiut cum sa ridice nivelul de glutation din celule, desi de existenta lui se stia inca din anul 1888. In prezent, pe www.pubmed.gov , site unde sunt publicate studiile medicale, exista peste 90.000 de referinte la glutation. Studiile evidentiaza importanta cresterii nivelului de glutation in organismul uman, precum si impactul glutationului asupra sanatatii celulare.

O uimitoare descoperire din domeniul medicinei integratoare sau neutraceutice, cu peste 25 de ani de studii medicale in spate, este adusa in atentia medicilor si pusa in slujba sanatatii noastre: acesta este produsul IMMUNOCAL.

Va sfatuiesc sa-l incercati, noi avem cunostinte cu astm care l-au luat si starea lor in prezent este foarte buna, practic toata simptomatica a disparut.

Elle

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

noi din tuse semi-productiva am dat-o-n tuse seaca. imi vine sa plang de nervi, nu stiu ce sa-i mai dau.

tusea de acum nu pare a avea nimic astmatic; am incercat sa ii dau humex pt tuse neproductiva si mai mult rau i-am facut.

nu mai stiu ce sa mai incerc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Xandra, nu poti fugi la doc sa i asculte plamanii, poate ii prescrie alt siropel.
Noi am alternat Humex, apoi tura urmatoare Ambroxol, Erdomed, ultima fu Robitusin.
Stiu ce simti cand vezi cat de rau poate tusi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaandone spune:

Baietelul meu in urma unor raceli urate cu haraiala si suierat primeste singulair, pare ca i merge bine dar mai are momente cand i aud noaptea un suierat f discret sau niste vibratii.
Il duc la dr sa il asculte la plamani si nu i se aude nimic, eu in schimb sunt foarte stresata si imi este teama tot timpul sa nu raceasca si sa inceapa cu haraiala.
Voi cum procedati cu copii ii lasati afara si cand e vant vreme ploioasa sau trebuie protejati? Le dati vitamina c sau ceva pt imunitate,le faceti vaccinul antigripal?

Mergi la inceput

Ioanaandone , vaccinul antigripal eu i l-am facut anul trecut in 2 reprize, insa doar acesta, fara acel de gripa A . In rest, in perioada rece ( si nu numai ) ii dau miere cat mai naturala si sucuri de fructe . Iar dulciurile le cumpar mai rar din comert, prefer sa i le prepar eu acasa .

Mergi la inceput