Manifestari astmatice la copii (2)
Raspunsuri - Pagina 2
OanaRusu spune:
magghyc - ne stim de la cirese
Faptul ca tuseste acasa si n-a tusit la mare poate fi un semn de intrebare, dar tot alergologul poate sa spuna cel mai bine care-i treaba.
Paul facea episoade urate de wheezing - nici 10 zile nu era intre ele, pe o evolutie fff rapida de la rinita la tuse (in jur de 10 ore).
El a luat singulair 6 luni si flixotide si zyrtec vreo 5 luni - dar de la jumatatea lui aprilie e doar cu remedii homeopate - acum avem aproape 2 luni fara nici un fel de episoade.
La noi a iesit pozitiv test cutanat - acarieni; reactia a fost ff prompta si puternica (ma tenteaza sa-i repet in toamna sa vad cum reactioneaza...)
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
aurash1 spune:
Buna Oana,
avand in vedere ca puii nostri par sa aiba aceeasi problema (acarienii) si acelasi mod de manifestare, te rog sa ma adaugi pe messul cel mai cunoscut, nume c a r p a t h y a. Mi-ar placea sa stiu ce folositi voi si cum ati descoperit homeopatul respectiv.
Multa sanatate.
Delalex spune:
OanaRusu,gemoderivatele de coacaz si maces le-ai administrat copilului la indicatia medicului si dupa vreo schema ceva??
Ma tenteaza si pe mine! Fetita mea a luat Singulair 1 an si Flixotide puf 2 luni. Acum e bine, din aprilie nu a mai avut nimic slava Domnului. Dar mi-e groaza cand va veni frigul ca iar o s-o luam de la capat. cat a fost frig a facut episoade de weezing lunar(2 sapt.rau, 3 bine si tot asa)
Am facut testele alergice din sange care au iesit ok.
Sanatate la puiuti
belobia spune:
si noua ne-a spus ca acarienii sunt problema tusei si pericolul sa dea sensibilizare si pentru alti alergeni.
alergologul ne-a dat un pliant depsre niste huse antiacarieni care invelesc perna si salteaua si ne protejeaza de alergeni. se numesc microair pristine si se comanda pe net sau la tel www.dermasilk.ro
cand am vazut pretul m-am cam speriat, dar mi-a spus ca nici nu existau pana acum in Ro, sunt f eficiente.
ma mai gandesc, dar inclin sa le iau, la cate pufuri am incercat :((
voi ce parere aveti?
ligeea spune:
am mai scris si revin . Puiul meu e bine cu exceptia lunii mai cand a racit zdravan si a tusit vre-o saptamana ,a fost perfect. I-am dat singulair-1 pastila de 4 mg la cele 30 de kile nu e mult. Acum fac rezervarile pt luna august la mare si sper din tot sufletul sa fie frumos . Noi mergem pe mare , multa mare , o sa incercam si in vacanta de iarna ceva . oricum , din pacate Marea neagra in romania are cel mai mare gred deionizare asa ca anul acesta ne sacrificam Vom inchiria un ap. la Eforie sau saturn cat mai apoape de plaja
eu cred cu tarie in imunizarea organismului si in aerosolii naturali
Pe vremuri la eforie Nord exista o tabara -un sanatoriu pr. copiii cu manifestari astmatice si carente de crestere . Erau cure de 21 de zile , dupa 2-3 ani nu mai reveneau Erau copii saraci aduci in baza prescripiilor medicale .
Si era in comunism .Aveau mancare buna-unt, dulceata , mezeluri, carne la fiecare masa , desert , 2 gustari , hainele erau la toti lafel-aici erau adevarat ca erau cam uratele dar copiii erau f bine ingrijiti .
M-a impresionat mult cazul catorva care au venit f bolnavi si au plecat ca pepenasii .
cand am inceput sa avem probleme cu cel mic , primul meu gand a fost la mare . In timp-trebuie sa ai rabdare , homepatul nu actioneaza ca antibioticul de la a 3-a zi dar in timp e mult mai sanatos si fara efecte secundare . la inceput complemantar tratamentului alopat dar apoi cat mai mult inlocuit
Va doresc multa sanatate
Delalex spune:
Sa stiti ca si la Busteni este un sanatoriu pt. copii cu pb.respiratorii(si pt. cei cu pb. neuromotorii)
Am fost cu fetita in mai dar nu am fost f. incantata.Conditiile erau ok, dar ei se bazau mai mult pe aerul de munte.Ca si proceduri pt. copii cu pb. resp. au aerosoli cu NaCl+ ultraviolete+laser pt. stimularea imunitatii.Astea dureaza 10 min. toate.In rest muuuuult aer de munte.Cura este de 15-18 zile.
Merita sa mergi pt. ca nu costa mult altfel nu prea, din punctul meu de vedere.Erau mamici cu copii de 5-6-7 ani care ziceau ca vin anual chiar de 2 ori/an.Ma rog....ar fi multe de povestit
Sanatate!!
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delalex OanaRusu,gemoderivatele de coacaz si maces le-ai administrat copilului la indicatia medicului si dupa vreo schema ceva?? Ma tenteaza si pe mine! Fetita mea a luat Singulair 1 an si Flixotide puf 2 luni. Acum e bine, din aprilie nu a mai avut nimic slava Domnului. Dar mi-e groaza cand va veni frigul ca iar o s-o luam de la capat. cat a fost frig a facut episoade de weezing lunar(2 sapt.rau, 3 bine si tot asa) Am facut testele alergice din sange care au iesit ok. Sanatate la puiuti |
Ii dau la Paul la indicatia medicului.
Si merg in paralel cu remediul homeopat de baza si cu Bowen, nu stiu zau care ce pondere are, dar impreuna fac o treaba tare buna
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
OanaRusu spune:
fa un google cu bowtech - e o terapie destul de noua. Noi suntem mari ”fani”
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belobia si noua ne-a spus ca acarienii sunt problema tusei si pericolul sa dea sensibilizare si pentru alti alergeni. alergologul ne-a dat un pliant depsre niste huse antiacarieni care invelesc perna si salteaua si ne protejeaza de alergeni. se numesc microair pristine si se comanda pe net sau la tel www.dermasilk.ro cand am vazut pretul m-am cam speriat, dar mi-a spus ca nici nu existau pana acum in Ro, sunt f eficiente. ma mai gandesc, dar inclin sa le iau, la cate pufuri am incercat :(( voi ce parere aveti? |
Eu am huse de genul asta pe toate paturile din casa. Sunt eficiente, clar, orice metoda care te ajuta sa reduci din acarieni e binevenita.
Si eu cred ca marea e f buna, noi am fost deja anul asta (din pacate numai 10 zile) si am profitat din plin. Am stat la vreo 20 de metri de plaja asa ca am avut aerosoli non stop.