BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 4
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oria77 Poate pentru ca am citit toate prostiile pamantului, ca e mai bine sa merg pe "invingatorii" naturali dar asta e... "Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward |
N-are nici o legatura, ba mai mult, la ICSI procentul de fertilizare e mai mare. Eu am vrut sa fac ICSI la cerere, asa ca stai linistita.
20+ cu
goggy spune:
Sufletel, io nu stiu de ce zici ca a inceput prost fivu, 3 embrioni sunt foarte buni. Si iti spun sigur ca nu trebuie sa ai neaparat blasto sau categorie A pentru a reusi. Eu nu am ramas cand am incercat cu blasto dar am avut succes cu embrioni de 48 de ore, asa ca nu te stresa.
Stai calma, asteapta rezultatul beta si fi optimista, asta nu strica niciodata . Noi tinem pumnii stransi
20+ cu
Cocolyso spune:
Sufletel
Te rog spera, sunt reusite nu numai cu embrioni A ca si nereusite de altfel cu embrioni perfecti.
Te rog ai grija de tine si o sa ne dai o veste buna, pumnii sunt stransi de tot.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
ella28 spune:
Sufletel , ce pot sa-ti zic este ca prietena mea a facut transfer cu 3 embrioni, 1B si 2C , la 48 de ore si are tripleti. Si Laura ne zicea de un caz similar la clinica. Deci...eu tin pumnii si astept vesti bune si de la tine!
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
ancadragoman spune:
Cocoleana cum esti?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
adrianaady spune:
Sufletel si eu am pumni stransi, numai Dzeu stie ce ne este rezervat la fiecare, ai incredere
catalina2307 spune:
Dragelor, a nascut si lalala. Are un baietel de 3,3 kg. Bravo lalala, sa te bucuri de el si sa fiti sanatosi.
Urmeaza pysypisi.Oare pe unde o umbla pisi ?
Sufletel - ma gandesc la tine si sper sa fie bine.
Oria - si eu ICSI la cerere.
Oria77 spune:
Sufletel, noi iti suntem alaturi si cred cu toata inima ca fiecare are un coltisor de "sufletel" strans pentru tine... Asta e minunat pe forumul asta, ca nu vorbim de complezenta ci chiar ii simti pe ceilalti langa tine! Te asteptam cu vesti bune!
Multumesc, fetelor, incepusem sa citesc posturile cu o cuta profunda intre ochi - adicatelea incruntata tare - si uite-ma acum muuult mai linistita! Ce m-as face fara voi, mhh?!?
Asta e,ICSI sa fie! Astept maine menstra si intru in linie dreapta, AMR 9 luni si 20 de zile pana imi strang piticul in brate!
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
sufletel_80 spune:
Lalala, sa fiti sanatosi iar Sebastian sa va aduca binecuvantare si fericire in familie
Fetelor, sunteti cu adevarat minunate ...Ingeras, Goggy, Coco, Ella, Adriana, Cata, Oria,Anca ... acum incep sa regret ca am ales sa stau departe de forum in aceste 2 saptamani si m-am privat singurica de incurajarile voastre. Citindu-va postarile, parca si durerile de spate au disparut ... (de o saptamana ma doare, cam ca la menstruatie, durerile se accentueaza cand stau pe scaun, si mai mult spre seara, cred ca de la progesteron mi se trage).
Deci acum chiar am prins curaj , va multumesc!