BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Oria, mai exista si posibilitatea ca o parte din ovocite sa fie lasate sa se fertilizeze natural, iar o parte prin FIV, totul se va decide in ziua punctiei.

Intr-adevar, se spune ca la FIV simplu, spermatozoizii sunt selectati in mod natural cei mai puternici si sanatosi, dar nici asa nu se poate garanta ca informatia genetica e de calitate, deci e cam aceeasi loterie ca la ICSI. Nu iti fa griji, stie dr cel mai bine ce are de facut ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Lalala, felicitari pentru printz! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Opaaaa, a aparut prima putza biogenesis acum haideti cu fetele ca baiatu' asta nu asteapta prea mult! Felicitari, Lalala!

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor, intrebare ca ma doare: voi, asa ca distractie si antrenament, in perioada dintre FIV-uri ce ati facut?
Desigur ma refer la tratamente naturiste , analize etc. Deja mi-am pus in cap sa fac sport & dieta dar simt nevoia de planuri , ma rog stiti si voi cum este cand stai pe bara

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna_83 spune:

Felicitari Lalala! sa fie sanatos si sa va bucurati de el! maine mergem la bhcg si ne rugam sa se dubleze valoarea..intre timp nu stiu ce sa ma mai fac, sunt balonata rau, arat de parca am inghitit un pepene si am mancat doar o supa si o salata... sper sa treaca.. va pup si sper sa dam vesti bune si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Lalala felicitari pt baietel, sa fiti sanatosi si norocosi!
Sufletel hai curaj, o sa fie bine.
Eu ieri am avut mai multe drumuri de facut si nu am apucat sa intru.
Acum ma pregatesc sa plec la beta, Doamne ajuta sa fie bine!
fetele.

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cocoleana tin pumnii sa iasa beta mare!!!Doamne ajuta!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sufletel 80: Si eu sunt cu ochii pe tine! Astept vesti bune!!!
Cocolyso: Sper din suflet sa ai un rezultat pozitiv azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Fetelor va multumesc ca va ganditi la mine
Doamne ajuta sa dau si azi o veste buna.
Astept telefonul norocos, in jur de 14.
Tin pumnii pt Sufletel si Inna .

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna_83 spune:

buna mamicilor! ne'am mutat la gravidute, nu? noi am primit rezultatul la beta, s'a dublat f frumos si ne rugam sa mearga totul la fel de bine ca pana acum. cocolyso, sufletel haideti cu vestile bune sa sarbatorim toate azi!

Mergi la inceput