BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

stiti ceva de Coco?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

cocolyso te asteptam cu vesti bune..te pierdusem..tin pumnii

Angie+12

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

mirela, nu ma mai duc la serviciu de la 11 saptamani, am intrat in risc maternal. Aveam munca de teren, stresanta, alergatura multa in provincie si nu avea nici un rost sa ma complic.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc fetelor!

va doresc sa aveti parte de fericirea noastra..desi am trecut prin emotii groaznice caci puiul nu a putut respira..a fost intubat, am stat internati in spital pana de curand.

mai avem o problema de sanatate dar sper sa se rezolve..caci puiul a demonstrat ca e un luptator.

cata tu?ce mai faci?

si fetelor, aveti mare grija de sarcinile voastre..eu am avut pana in final mari probleme..dar Dumnezeu a tinut cu noi si ni l-a redat si pe puiul mic.

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Ingeras, cu siguranta oamenii stiu ce fac, nu cred ca le face nici lor placere sa opreasca tratamentele la jumatate. Sau poate ca le era chiar mai usor sa le ia banii si sa le spuna 'ghinion, poate data viitoare, dupa cum stiti nimeni nu va poate garanta reusita....'

E minunat ca la Giulesti au resit sa scoata 6 blasto din estradiol 98, dar nu cred ca e cazul sa facem comparatii.
Poate si faptul ca dispareau foliculii de la o zi la alta, FSH-ul era maricel, iar endometrul destul de mititel ( asta la niste doze foarte mari de hormoni ) au contribuit la luarea deciziei. Zic si io....

Sunt convinsa ca vor fi foarte bucurosi sa-ti clarifice toate nelamuririle o data ce vei merge la consultaie la ei, nu cred ca Oria e in masura sa-ti dea raspunsuri de specialitate, oricat si-ar dori.

23+ cu
MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Nuu, nu am niio indoiala ca nu exista comparatie intre Giulesti ei Biogenesis. Am facut FIV la Giulesti, mi-au amanat trasferul cu 2 zile pt ca "medicii au trebuit sa plece la un congres", asa ca no comment. De ce crezi tu ca sunt eu asa acrita?
La Biogenesis am fost deja, am avut luna trecuta programare, am si sambata la 10.40 iar sa vedem cand facem fiv, ce tratament etc. Sunt convinsa ca in cazul fetelor au luat cea mai buna decizie.

Lalala, felicitari, sa va traiasca puiul mic si sa fiti sanatosi!
Vrem poze :)

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nu am intrat ca nu am mai avut timp.....am inceput serviciul.
Sunt in aceeasi ceata totala.......
Beta ieri 2336, azi 2679, cica sarcina oprita in evolutie...sangerare in continuare.
De azi dimineata ma doare si burta cam tare......sincer imi vine sa ma duc pe campii.
Maine am eco cu Dr D.

Chiar nu stiu ce sa fac.

Daca durerile se intensifica ma duc la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bafta la eco Cocolyso
sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti..si cum ne dorim toate

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Coco, nu inteleg, cum sarcina oprita in evolutie? Pai mie de fiecare data cand mi se opreau din evolutie, beta scadea din prima zi, nu mai crestea.
Nu vreau sa te sperii, dar singura data cand beta imi crestea (putin, nu se dubla), a fost cand am avut sarcina gemelara, una intrauterina, alta extrauterina. Intrauterina se oprise din evolutie (si am avut avort spontan), insa aveam dureri mari si nimeni nu mi-a descoperit si extrauterina. Dr. T mi-a spus sa repet beta si si-a dat seama imediat. M-a bagat in operatie urgent, insa deja aveam hemoragie interna de 48 ore...cu tot cu trompa sparta.

Sper ca la tine sa nu fie acest caz. Sper ca la tine sa se fi prins 2 embrioni, unul sa nu fi rezistat, iar celalat sa se dezvolte frumos in continuare si sa te fi speriat degeaba...nu stiu ce sa zic, stiu doar ce este in sufletul tau, am simtit si trecut prin asta de mai multe ori.

Te pup mult si tine-ne la curent.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Chiar imi este frica.
Acum vreo 2 ore m-a pocnit si mai rau hemoragia,la baie am eliminat 2 cheaguri mari si durerea a mai scazut dar am luat si no spa.
Astept maine eco cu Dr D., dar cum sa fac sa nu cumva sa am si extrauterina?????????
Ingeras aveai si sangerare?
Nu stiu incotro sa apuc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

lalala - sunt bine, multumesc . Ma bucur nespus ca totul s-a terminat cu bine . Ai avut noroc de a naste la un spital de stat cu neonato si tot ce a fost necesar. D'aia nu iubesc io clinicile private din Romania. Pt ca pot sa apara probleme si la o sarcina la termen si te trezesti cu nou nascut in brate cautand solutii.

coco - nu stiu ce as putea spune... sunt in continuare cu gandul la tine si cu speranta ca se va termina repede si usor.

Mergi la inceput