BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 19
ingeras26a spune:
Coco, nu ai cum sa-ti dai seama decat dupa cum evolueaza beta. Daca acesta continua sa creasca incet, iar la eco nu se vede nimic, atunci da, cel mai probabil este extruterina.
Nu te speria, asteapta sa te duci maine la dr si cu siguranta iti va spune el.
Eu am avut sangerari, evident, pt ca am eliminat sarcina intrauterina...nu stiu daca erau si de la extrauterina, pt ca le-am avut in acelasi timp.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
Oria77 spune:
Ingeras, eu am avut si am incredere 100% in drD. La Biogenesis puteau sa continue FIV-ul, aveam 5 foliculi bunicei - dar nu cei mai buni. Sanse minime. Si le sunt recunoscatoare ca nu au continuat cu embriotransfer, anestezie generala, imi luau frumos banii de FIV - apropos, in afara de analizele de estradiol si ecografii imi restituie suma integral mai putin tratamentul, evident - si nu ma alegeam decat cu o trauma fizica si psihica si mai mare. In ciuda faptului ca ma doare enorm ca am esuat, ma bucur ca am intalnit doctori care isi respecta cu adevarat profesia si pacientul! Si ca se asigura ca obtin cele mai bune ovule, cei mai buni embrioni ceea ce ne creste exponential probabilitatea unei sarcini!
Coco citesc si sunt amutita cand vad prin ce treci! Sa fii bine, suflete, sper sa nu fie totusi o extrauterina, sa se opreasca totul aici si sa iti regasesti linistea! Cu tot dragul,
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
inna_83 spune:
buna fetelor...sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toate! eu mi'am mai revenit acum, ne'am impacat cu ideea, ne pregatim psihic si fizic pt urmatoarea incercare insa nu stim cand va fi..inca sper sa reusim natural dat fiind ca la noi nu s'a pus diagnostic, amandoi fiind perfect sanatosi...au spus cauze inexplicabile..oricum, as vrea sa va intreb ce parere aveti depre embrionii criogenati? noi avem "rezerve", toti de tip A, insa eu sunt putin reticenta... si sunt sigura ca vom reusi!
angieangie spune:
inna83bafta multa..am si eu cunostinte care au facut fiv cu embrioni congelati..si fetita unora are 5 ani asa ca bafta multaorice incercare e o sansa care nu merita ratata
Angie+12
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna_83 buna fetelor...sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toate! eu mi'am mai revenit acum, ne'am impacat cu ideea, ne pregatim psihic si fizic pt urmatoarea incercare insa nu stim cand va fi..inca sper sa reusim natural dat fiind ca la noi nu s'a pus diagnostic, amandoi fiind perfect sanatosi...au spus cauze inexplicabile..oricum, as vrea sa va intreb ce parere aveti depre embrionii criogenati? noi avem "rezerve", toti de tip A, insa eu sunt putin reticenta... si sunt sigura ca vom reusi! |
nu ai de ce sa fii reticenta. O sa fie bine, ai sa vezi. Mie la Biogenesis mi-au spus ca cei congelati au supravietuit in proportie de 100% pana acum (ma refer la tot ce au dezghetat), asa ca...
Ingeras, mami de Maya
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oria77 Ingeras, eu am avut si am incredere 100% in drD. La Biogenesis puteau sa continue FIV-ul, aveam 5 foliculi bunicei - dar nu cei mai buni. Sanse minime. Si le sunt recunoscatoare ca nu au continuat cu embriotransfer, anestezie generala, imi luau frumos banii de FIV - apropos, in afara de analizele de estradiol si ecografii imi restituie suma integral mai putin tratamentul, evident - si nu ma alegeam decat cu o trauma fizica si psihica si mai mare. In ciuda faptului ca ma doare enorm ca am esuat, ma bucur ca am intalnit doctori care isi respecta cu adevarat profesia si pacientul! Si ca se asigura ca obtin cele mai bune ovule, cei mai buni embrioni ceea ce ne creste exponential probabilitatea unei sarcini! "Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward |
Corect, jos palaria!
Ingeras, mami de Maya
cristal1995 spune:
Fetelor, mai am 7 fiole Pregnyl 5000 (Proluton) din Germania. Cine are nevoie PM.
Pup
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
AleDutulescu spune:
buna fetili!!
milioane de scuze ca nu am dat de veste pana acu'. fuseram in vacanta. fromos!
sa fac un scurt brif! 1 sapt de spania. soare. mare. oameni normali.
intors la bucharest. nasol.
Doamne Doamne mi-a dat o noua sansa si un nou job. sper eu ca imi va fi mai listine :D
asadar... sambata la dom doctor D. programam fiv 2.
abia astept!!!!
voi??? liniute rosii? 2? careva?
VA IUBESC!!
ella28 spune:
Si eu am ceva de zis azi. Mers la clinica, vazut toata gasca, primit incurajari de la toti, facut eco. Dr D panicat din cauza de endometru 5.5 in z20 de CM. Calmat doctor ca iau naturiste (Vitex), saracu' n-a mai zis nimic. Cred ca noi , romancele il bagam in ceata total.
Intalnit Noi2, cred ca vazut Coco. Planuri de FIV2 la ei prin dec-ian, ca asa m-am orientat eu prin timp si spatiu.
Oricum pana atunci nu ma plictisesc
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
ella28 spune:
Pentru ca maine e zi de punctii, bafta tuturor!
Stiu eu o fata frumoasa (si secretoasa). Tin pumnii sa fie bine!!!!
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010