BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 17
Oria77 spune:
Noi2 sa stii ca motivul pentru care m-am dus la o biserica nu a fost doar pentru ca imi doresc copii. Ci mai degraba, daca va fi sa nu ii am, sa ma intareasca Cineva sa accept ideea. Ca si tine, ieri am vazut o fata uratica foc - nu ca eu as fi rupta din rai - la peste 100 de kilograme, impingand un carut si m-am gandit ca eu, cu cat sport bag, cat de corect mananc sa am un corp sanatos sa aduc un prunc in conditii ideale, eu n-am parte... Si apoi m-am rusinat, m-am gandit ca nu ma poate inrai experienta mea, ca ea nu are nicio vina si n-am dreptul s-o judec! Sa fii puternica, nu lasa drumul asta anevoios sa te schimbe in niciun fel, gandeste-te ca viitorii tai copii merita o mamica perfecta!
Imi cer scuze moderatorilor pentru off-topic, sper sa nu ma smotoceasca.
Dupa discutia cu drD revin la strict la subiect, cu ceea ce n-a mers.
catalina2307 spune:
Ma doare sufletul sa citesc numai vesti proaste.
Coco, Inna - sunt alaturi de voi, va inteleg durerea si dezamagirea....
Noi2, Oria (iti multumesc ca te-ai gandit la mine in rugaciunile tale
) - sper sa fi fost numai o intamplare nefericita si sa existe o data viitoare mult mai norocoasa.
Stiu ca pare un drum fara sfarsit , care ne oboseste, ne termina sufleteste si ne consuma din toate punctele de vedere. Nu ne ajuta cu nimic sa ne raportam la altii si sa punem intrebari la care in mod sigur nu vom gasi raspuns. Daor sa va pastrati energia pt a o putea lua de la capat atunci cand sunteti gata.
pysy - nastere usoara, asteptam vesti.
ella28 spune:
Offf, imi pare rau. Atat pot sa mai spun. E nedrept, stiu, si mie imi sar in ochi toate gravidele, copiii frumosi din carucioare. M-am educat sa spun in loc de "De ce nu si eu?" doar "Doamne ajuta", imi da o stare mai buna si pot sa zambesc
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
ingeras26a spune:
Coco, Inna, Noi2, Oria - imi pare atat de rau, fetelor...nu am cuvinte.
La noi sunt in continuare 10 gravide la 50 de oameni...deci nu am nicio sansa sa nu vad burtici ori de cate ori intorc capul.
Asta e, sa fie sanatoase, sa le dea Dzeu bebei sanatosi.
Nu inteleg totusi de ce Noi2 si Oria au avut tratamente esuate, si nici de ce Inna a pierdut sarcina, iar la Coco nu se stie...
este atat de nederept...
Cat despre estradiol, eu imi aduc aminte ca in ziua 6 il aveam 98, deci ff mic. Faceam 2 Gonal de 75ui. Mi-au adaugat 1 Menopur de 75, nu am mai repetat estradiolul, insa am avut 11 foliculi, 10 ovocite, 10 embrioni z 72, 6 blasto...deci se poate si cu estradiolul mic sau e ceva la mijloc ce nu inteleg eu. Si mie mi-au spus dr de la Giulesti ca e mic estradiolul, insa uite ca foliculi, embrioni, blasto am avut suficienti.
Fetelor, cu ce ati facut voi stimularea? ce tratament ati facut?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
Oria77 spune:
Multumesc mult pentru ca sunteti...aici, pentru noi, cu o mana de ajutor intinsa! Colacul de salvare sa nu o iau razna!
Ingeras, ca sa va faceti un tablou complet, tot ce pot sa spun este ca inainte de stimulare aveam endometrul perfect, ciclul asemenea, fix 28 zile de ani buni, uter retrovers dar perfect santos, insa: FSH-ul mare la 32 ani (cand 9 cand 12), hidrosalpinx bilateral operat de 2 ori - trompe practic inutile dupa ce au avut 6-8cm. La a doua operatie am avut si un chist care s-a rupt pe ovarul drept, hemoragie interna si taiat din ovar pentru ca trebuiau sa il curete. Am reusit sa nu mai acumulez lichid in trompe facand sport cu o frecventa de la care nu m-am abatut sub nicio forma. Asa am scapat si de chisturi, pentru ca prin alergare/sala mi-am mentinut vascularizarea intensa a abdomenului si un ciclu hormonal foarte bun. M-am documentat enorm pe site-urile medicale/sportive din US si neavand ce pierde, am incercat si-a functionat.
Acum: stimularea, primele 2 zile - 225 menopur, 225 puregon. Pentru inhibare, clasicul dipherelin. Am inceput cu 8 foliculi ai mei, proprii si personali.
In ziua 2, estradiol=11, deci mic, foliculi 7! Am marit dozele si le-am mentinut pana in ziua 8 la 300 menopur, 300 puregon.
In ziua 6 estradiolul era 58 - ar fi trebuit min 160, endometru 4mm.
In ziua 8 E2 doar 150 si ramasesem cu 5 foliculi de maxim 12x9mm si un endometru firav de 6mm. Ce n-a mers la dozele astea mari? Sper sa aflu sambata, in principiu nimic nu a fost in parametri. Sunt un caz tipic de "low responder", se pare.
Asta e FIV-ul meu esuat, am zis sa il adun cu istoric intr-un singur post, poate va folosi cuiva experienta asta.
PS: de cand am inceput FIV-ul, am taiat sportul pentru a nu influenta in niciun fel nivelul hormonal. Culmea, ovarul meu drept, asa amarat a facut cel mai mare folicul. Unul singur, dar a muncit la el...![]()
ingeras26a spune:
Oria, multumesc pt lamuriri, dar tot e ceva ce nu inteleg. La endo 7-8mm se poate face fiv. Cei 5 foliculi nu se dezvoltau in continuare?
De ce oare ai favut doze atat de mari? stiau ca esti low responder din analize?
Eu ti-am spus, la estradiol 98 in z6 de stimulare aveam 11 foliculi...deci nu stiu cat de corect a fost dozat estradiolul sau daca asta este singurul parametru care iti indica si nu o combinatie de mai multi...
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
goggy spune:
Ingeras, cu siguranta oamenii stiu ce fac, nu cred ca le face nici lor placere sa opreasca tratamentele la jumatate. Sau poate ca le era chiar mai usor sa le ia banii si sa le spuna 'ghinion, poate data viitoare, dupa cum stiti nimeni nu va poate garanta reusita....'
E minunat ca la Giulesti au resit sa scoata 6 blasto din estradiol 98, dar nu cred ca e cazul sa facem comparatii.
Poate si faptul ca dispareau foliculii de la o zi la alta, FSH-ul era maricel, iar endometrul destul de mititel ( asta la niste doze foarte mari de hormoni ) au contribuit la luarea deciziei. Zic si io....
Sunt convinsa ca vor fi foarte bucurosi sa-ti clarifice toate nelamuririle o data ce vei merge la consultaie la ei, nu cred ca Oria e in masura sa-ti dea raspunsuri de specialitate, oricat si-ar dori.
23+ cu 
goggy spune:
dap, 23
. Eh, stai asa, nu chiar acu......pe la inceputul lui noiembrie e numa bine 
23+ cu 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy dap, 23 ![]() 23+ cu ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
hi hi
vine iarna cu pitici
ce mai trece timpul
te mai duci la job?
+12bis cu
si