BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 16
ella28 spune:
Oria iti tin pumnii maine la eco si estradiol.
Coco ma gandesc la tine
Ady
Week-end frumos si linistit!
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
inna_83 spune:
Buna fetelor si scuze pt absenta... as fi vrut sa am vesti bune dar din pacate nu am.. a fost frumos cat a durat... am avut 2 embrioni care se dezvoltau frumos, luni beta era de 5606 si ne'am trezit cu o sangerare usoara... am fost la o clinica particulara de aici, specializata ginecologie, si la echo nu s'a mai vazut decat un embrion.. azi am fost iar si nu mai era nici el...s'a oprit din evolutie si s'a absorbit singur... acum sper sa se elimine frumos si macar sa scap de chiuretaj... o sa incercam iar in noiembrie sau dec. ramane de vazut...pana atunci imi iau vacanta... va pup si sa auzim de bine!
Oria77 spune:
Va multumesc din suflet! La toate si la fiecare! Recunosc ca am picat un pic ca bobocu', a trebuit sa-mi scutur blana de leoaica smotocita si sa ma rog sa ma tina Dumnezeu cu mintea intreaga. Sunt constienta ca daca nu mai sper abia atunci nu mai nicio sansa! Si ma rusinez ca ma simt atat de doborata cand ma uit prin ce trec Coco, inna...
Inna m-au cutremurat vestile tale. Nu pot decat sa iti doresc sa treci cu bine peste aceasta perioada, macar fizic!
Sper ca maine sa nu aud nimic din ce nu sunt pregatita sa aud. Fetelor eu ma duc maine la pranz la manastirea Mihai Voda. Daca vreti sa va trec pe acatist, dati-mi un pm pana la 10-11 cu prenumele si promit sa trec pe toata lumea! Cu drag...
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
adrianaady spune:
Inna imi pare tare rau...am ramas fara cuvinteDar musai( cum zice draga noastra Catalina) mergem inainte, vine el si randul nostru
Oria nu ai pm activat, dar daca vrei ma poti trece si pe mine Adriana si Aurel, multumesc frumos. Sper din suflet maine sa fi pregatita pt orice si sa nu uiti ca sigur este un plan divin pt fiecare, si simt din tot sufletul ca intr-o buna zi toate vom fi mamici
Oria77 spune:
Nu stiu ce sufletul meu s-a intamplat ca erau active. Am resetat optiunea. S-a facut Adriana, la Catalina ma ajuta nick-ul.
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
Cocolyso spune:
Ella, Adriana si eu ma gandesc la voi, imi sunteti tare dragi, ca si celelalte fete
Inna nu am cuvinte, chiar nu am, imi pare foarte rau......nu putem face nimic, asta ma revolta si imi provoaca cea mai mare suferinta........
Eu marti merg iar la beta si ecografie, am in continuare secretia maro, imi e foarte frica sa nu fac vreo infectie, nu am febra, burta ma mai inteapa uneori.
Oria, tu gandeste-te la tine si la sansa ta, dupa cum vezi nu e exista reguli dupa care sa se intample reusitele sau nereusitele.
pysypisi spune:
Buna dragutelor
Imi pare rau pt cele care care nu au reusit dar capul sus cu siguranta data viitoare o sa reusiti.
Eu sunt bine in afara faptului ca noaptea ma intorc ca o balenama simt din ce in ce mai greoaie dar asta este bebelina creste.Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care o sa facem cunostinta...Pe 22 o sa aflu data exacta cand o sa aiba loc cezariana.Sa-mi titneti pumnii!!!
Va pupik pe toate si mult,mult succes va doresc!
Doamne ajuta!
+36
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Oria77 spune:
Astazi una bucata blonda s-a oprit din tratament. Nimic nu a fost cum trebuie... nici endometrul - 6mm, nici numarul de foliculi - 5, nici estradiolul - 150 in ziua 8 de stimulare. Ma simt golita. Daca ma taie cineva, as putea sa jur ca nu curge sange. Nici macar nu mai pot sa plang, incerc din 2003 sa ma bat cu ovarele, trompele, cu medicii... Voi, dintre toate femeile, ma intelegeti cel mai bine! Si va multumesc din suflet pentru sprijin!
Peste 2-3 menstre, daca vom reusi sa ne revenim cu finantele - ceea ce nu va fi deloc usor, ni s-a propus de dr.D sa incercam o noua schema. Pana atunci, sanatoase sa fim, ca puternice, frumoase si destepte suntem! Si meritam sa ne imprastiem genele!
PS: Catalina, Adi, 40 de zile la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului - Hodighitria (“Îndrumatoarea”) cineva se va ruga pentru noi. Va astept cu vesti bune!
adrianaady spune:
Oria un pt cea mai frumoasa si puternica blonda . Asta e, mergem inainte cu mult curaj si incredere, va veni si ea ziua in care vom uita toate aceste zile ....
Multumesc frumos, sunt sigura ca acolo cineva sus va avea grija de noi.
noi2 spune:
La fel si eu... dupa 8 zile de stimulare, cu estradiol mai mic decat acum doua zile si folicul dominant spart, ne oprim. Vom vb cu dl dr D saptamana viitoare si vedem cum si cand o luam de la capat pt FIV.
Asa a fost sa fie...insa tot nedrept mi se pare.
Am revazut azi , in drum spre cabinet, o domnisorica colorata, care stiam ca isi face veacul in scara blocului unde locuiam, ei bine, dimineata, pe strada, agale, in picioarele goale si vai de ea, nespalata,printre masini si cu tigara in coltul gurii... isi plimba burtica de cateva luni... si ma intreb.. de ce?