BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 15
noi2 spune:
Helppppppppppppp
M-am injectat cu Orgalutran de dimineata si mi-a aparut o pata rosie in jurul intepaturii de vreo 3 cm. E vreo reactie alerica? E normala?
A mai avut cineva????? Si parca si zona e un pic intarita
adrianaady spune:
Noi2 eu stiu ca e posibil sa apara reactia aia local, asa stai linistita. Daca crezi ca te ajuta, suna la clinica.
Oria hai curaj, nu e roza situatia, dar cine stie .... Nu o fi acum, va fi alta data .
ella28 spune:
Neatza!
Noi2, eu nu am patit dar pe forum am citit de cateva ori de reactia asta. Din cate stiu e o reactie locala, trece in cateva minute.
Oria cam mic netrebnicu' ala de estradiol, alta sansa decat sa astepti sa vezi ce se intampla din pacate nu prea este!
Adi, Cata, Katyia, Luca, Coco am nevoie de vesti bune care sa-mi ridice moralul... sper sa ajung si eu in iulie sa vb cu dr D sa facem planuri.
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
adrianaady spune:
Ella lasa ca vin ele si vestile bune Cum merge cu dieta? ca eu trag din greu de vreo 3-4 sapt si slab, slab e rezultatul.
Peste 2 sapt plec si eu o saptamina in concediu, abia o astept, chiar am nevoie.
Coco cum mai esti?
Pup si eu fetele dragi si le asteptam cu vesti de orice fel, bune sa fie
Cocolyso spune:
Fetelor, dragelor, nici eu nu stiu cum sunt.
Astept si eu sa vad ce se intampla, cum se va elimina sarcina.
Acum sunt inca la stadiul de pete maro inchis.
Marti, eco si beta......
Momentele sunt cand de disperare, revolta.......cand ma mai linistesc si zic bine ca e acum si nu mai tarziu, bine ca totusi am reusit sa raman.....mi-e dor de puiul meu, as fi vrut sa fie bine, vreau inapoi in sala de et.....ma simt asa ciudat ca e in continuare in burtica si nu e bine.........
Mi-e greu dar mie clar ca nu ma opresc.
Ady, Cata, Ella, Katiya, Oria, noi2, toate fetele
ella28 spune:
Ady am slabit 2kg in 2 sapt. Mai am 10 kg de dat jos deci e drum lung-lung pana la final! Si eu tot peste 2 sapt plec in concediu! De abia astept sa ma balacesc. La soare mai usor ca nu suntem prieteni
Coco nu te mai gandi la "Daca..." sincer nu te ajuta deloc acum. Punct si de la capat. Ne-am prafuit un pic, ne scuturam si ...continuam. Ok???
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
adrianaady spune:
Ella unde te duci la mare? stiu ca nu suntem prietene cu soarele din pacate....ufff si ce mai stateam eu la soare. Dar nu e bai balaceala e mai frumoasa. Si ai dat fff bine 2 kg in 2 sapt, eu cred ca 1 kg dupa 4 sapt de sport si putina dieta ( nu prea ma pricep sa tin diete, si nici nu vreau prea tare)
RAMONELLA spune:
Coco daca ai face Clexane???Poate e o problema de trombofilie si se poate salva.Incearca!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ella28 spune:
Ady unde altundeva decat...la greci???? mie chiar imi place la ei!
Eu ma straduiesc sa tin si dieta ca sa fiu in forma la FIV