BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 14
ella28 spune:
Apropo ...morala zilei...cam sumbra din pacate: am citit azi si m-am socat ca Madalina Manole s-a sinucis. Dupa ce in sfarsit devenise mama dupa ani de chin? Deci un bebe nu te face sa zburzi pe campii???
Eu m-am socat: mi-am imaginat intotdeauna ca implinirea mea absoluta va fi cand voi fi mama. Si ca nimic , niciodata nu ma va mai atinge (la modul grav, profund).
Mi s-a distrus si mitul asta
Scuze de off topic si de tonul sumbru...
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
noi2 spune:
Sunt in zona dragele, sunt in zona, dar cu o gramada de treaba la sv pe cap.
Coco, ce sa zic... doar multa putere iti doresc sa treci peste tot si sa iti implinesti visul!
Ella, m-a socat si pe mine vestea despre Madalina... asemenea gest cand ai un sufletel de 2 anisori langa tine..
Oria, eu clocesc .. ce-i drept putin dar clocesc. Am E2 156, cred ca e mica valoarea asta, si 2 foliculasi de 12 si 11.5 mm plus inca 4 micuti micuti. Dl. Dr. D a scazut doza la 75 de ui de Puregon si maine la eco si e2 cred iar. Vedem! Banuiesc ca o sa fac IA pe 22, cam prin Z 17-18. Astept sa vad ce va fi, nu am mari sperante, dar nici negativista nu sunt. Ce va fi, asta e. Ma gandesc ca pe 16 august am concediu si plecam iar in Egipt,la mare la soare si voi dormi cat e ziua de lunga. Numai sa fac beta inainte sa iau biletele ... desi, cred ca oricum plecam :D
A, din ziua IA, incep sa dau cu vin :D
Va pupacesc!
catalina2307 spune:
Coco -este nasoala toata situatia asta dar din pacate nu prea avem cum sa schimbam ceva.Doar sa ne pastram speranta si convingerea ca data urmatoare va fi bine.
noi2 spune:
Cred ca tocmai am ratat si luna asta... am gasit pe chilot o multime de albus de ou, ce n-am mai vazut de nu mai tin minte, e ovulatia pe aproape si cred ca nu mai vrea sa astepte inca 8 zile... asta este :((.. cu siguranta au crescut foliculii si stau sa se sparga...incepe paranoia
Seara buna!
Oria77 spune:
Noi2, pana nu ai o certitudine 100% ca s-a dus orice sansa, nu-ti face rau singurica! Anomalii pe tratamentele astea oricum apar, si fiecare organism reactioneaza atat de diferit de celalalt incat nu putem decat sa ne bucuram ca suntem aici ca-ntr-o familie si ca ne avem unele pe altele dar nu putem trage concluzii decat la finalul procedurilor. Si uneori nici atunci... Fruntea sus si gandeste pozitiv!
PS: spunea Maria ca au avut un caz cu un ovul-un embrion-o sarcina! Deci orice e posibil!
Oria77 spune:
Vin cu vesti nu tocmai bune: cu 300 puregon si 300 menopur in ziua 6 de stimulare am 7 foliculi mari si lati din care 2 nici nu pot sa-i iau in calcul la cat de mici sunt. Stiu ca la un singur ovar mi se injumatatesc sansele dar tot mi se par incredibil de putini, nu stiu cum naiba am raspuns la tratament ca inainte de stimulare aveam 8 foliculi. Sunt varza? Nu... Sunt o gradina de verze! Astept estradiolul in seara asta, poate macar acolo nu mai am surprize. Si ma conving sa gandesc pozitiv, poate c-o amandina bonus!
ella28 spune:
Oria daca ai 5 foliculi buni e ok. Poate mai cresc si ceilalti, cei mici. Bafta asteptam estradiolul!
Amandina zici? Pai nu mai face pofte la d-astea de mai au 10kg de dat jos
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
noi2 spune:
Vin si eu la apel: pe dreptul 7 foli, unul de 20*16, unul de 15*10 si inca 5 mititaci si pe stangul doi de peste 10 si 2 pitici. Cum rezista astia inca 7 zile? Nu-mi pot explica... vedem ce sanse mai sunt diseara cand raspunde dl dr. D.
Oria, draga mea, daca sunt 5 tot e bine... nu-mi ziceai tu aseara ca a reusit o doamna cu un ovul, un embrion si o sarcina? Pai, ai uitat? Hai, fruntea sus. Unul si bun sa fie, daca sunt mai multi, cu atat mai bine. Te pup si fii curajoasa! Cand mai mergi la eco?
Oria77 spune:
Dragele mele prietene, eu se pare ca am sanse mari sa ies din cursa FIV. Estradiolul in ziua 6 este doar 58. M-a incurajat Maria, medicul a spus sa continui pana sambata cu stimularea si vedem atunci daca oprim ciclul dar ma simt prabusita. Trebuia sa fie mult peste valoarea asta. Astept ziua de sambata de parca nu mai astept nimic...
Voua, va tin pumnii in continuare, sa va impliniti visul si sa mariti numarul burticilor pe DC!
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward