BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Da Ramona nu e drept, nu e corect, nu e nici cum...
Nu are nimeni cum sa controleze ce se intampla in burtica, pana la urma e o loterie....
La mine ciudateniile continua, azi beta 487, adica a mai crescu putin, cat sa nu fiu linistita si sa imi pun tot felul de intrebari: o fi extrauterina, o fi molara, o fi ce o fi????
Sangerare nu mai e, ci doar maro inchis de tot spre negru.....
Astept parerea medicului si ma rog la Dumnezeu sa se termine cu bine.
M-am obisnuit cu ideea ca nu am reusit pana la capat, ca ii multumesc lui Dumnezeu ca macar stiu ca pot ramane desi pana la avea un copil sanatos mai e cale lunga.
Mi-am facut creierii praf, cu analize din 2 in 2 zile de 2 saptamani!
Cum s-a terminat la cumnata ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

coco

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Coco asta e tare mama lui de beta...zau de mai inteleg ceva.
oare o fi adevarat ce am spus eu vineri, ca poate or fi fost doi embrionasi prinsi si unul s-a dus ? Doamne fa sa fie bine intr-un fel sau altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Cocolyso, dincolo de bani si de faptul ca te tine cu nervii in intinsi beta, poate da Dumnezeu sa fie bine. Iti doresc din tot sufletul sa fie asa! Cum am intrat pe usa am sarit pe forum si citind postul tau am ramas masca! Asa rasturnare de situatie... Nu indraznesc sa-ti sugerez sa speri dar eu una, sincer, as face-o!

Referitor la FIV-ul meu, nu merg extraordinar. Estraodiolul il am un pic peste 11 (la inceputul stimularii in jur de 8), asa ca azi, in ziua 3 de stimulare am crescut la 300 puregon, 300 menopur. Si fizic si financiar, un vis... o minune... Asa ca, strangem din dinti si mergem mai departe cu mentiunea ca mi-am bagat ovarele in sedinta sa faca bine sa raspunda corespunzator la tratament sau vor suporta consecintele - divortez de ele!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Nici eu nu mai inteleg nimic.....dupa sangerare, maro inchis si o beta care creste in nici un ritm.....

Nu pot spera, pt ca ceva nu e bine in toata povestea asta, dar nimeni nu stie ce.

Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum crede de cuviinta ca e bine.

Imi fac atatea ganduri, ce nu o fi bine, sa nu fie complicatii, ca asta imi mai lipseste.

DL Dr D a recomandat inca o beta miercuri, si o ecografie.

Mergi la inceput

Sunt cu ochii pe tine, Coco... Ma uitam ca nah, sa vezi ca nu-i de bine, n-a postat nimic in seara asta, cand mi-am dat seama ca e marti! Iti tin pumnii, multa bafta maine!

Joi ma prezint si eu la eco si estradiol, pana atunci vad ca imi creste galma de adenopatie de la subrat, sper ca nodulul meu sa nu se mareasca... Doamne ajuta!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Nu am intrat aseara pt ca eram f obosita de tot ce se intampla.
Mi-am dorit enorm sa vad punctuletul si pe ecografia mea.
L-am vazut aseara, insa ''sarcina intrauterina mai mica decat varsta cronologica, sarcina biochimica'', beta 682.
Nu mai repet azi ca nici vene nu mai am.
Dr a zis sa continui tratamentul inca o saptamana (de ce nu stiu) si martea viitoare sa facem un beta si eco sa vedem ce se mai intampla, insa fara a-mi da false sperante ca va fi bine.
Saptamana viitoare ma va vedea si dl Dr D si vedem ce concluzii vom avea.
Inutil sa spun ca nu inteleg de ce s-a intamplat asa, dar asa cum am spus, macar stiu si eu ca pot ramane....Nu mai simt nimic, plang uneori, imi vine sa urlu..... a fost frumos sa vad cateva beta pozitive si sa sper ca o viata se cuibareste la mine in burtica.
Acum totul s-a dus, Dumnezeu stie de ce are planurile astea cu mine.

Oria bafta joi, Noi2 cum esti?

Inna crezi ca ne mai poti spune cate ceva despre tine?

Catalina, Sufletel, Ella, Katiya,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Cocoe ciudat ca atunci cand te citesc...am impresia ca am scris eu. Sorry ca treci prin ce stiu atat de bine cum doare. Si eu ajunsesem dupa 2 sapt de analize la 2 zile fara vene, fara vlaga, fara sens...

Oria tinem pumnii la estradiol. Maine este?

Inna gemeni sau tripleti? Sa ne zici ce se vede la eco. Cand o ai?

Noi2 stimulata bine, tinem pumnii la monitorizare!

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

coco imi pare rau,si eu am trecut prin acaceeasi experienra (sunt cumnata lui ramonel), nu vreu sa par deplasata, dar nu iti face sperante prea mari, un beta care nu creste normal e clar un semn ca exista undeva probleme
eu in 19 martie 2010 am avut ET, prima beta 28, a2a 57, (eu nu am avut sangerari) apoi intr-o saptamana a crescut la 70,urmatoarea saptamana s-a dublat normal am ajuns la 634, iar apoi a inceput sa creasca dar nu in ritmul normal, nu se dubla la doua zile , am ajuns cu valoarea beta la 5955 , dar inzadar

Mergi la inceput

Coco, sa fii tare, un gand bun si de la mine! Iti citesc mesajele cu sufletul ghem, oricareia dintre noi i se poate intampla asta, sa dea Bunutul sa se termine cu bine!

Da ella, maine dimineata vad cum stau dar dupa cum ma simt de umflata trag nadejde ca-s pe drumul cel bun.

Noi2 esti bine? Te asteptam cu vesti bune ca in ultima vreme nu stiu, parca s-au strans cam multi nori negri pe forum!

Mergi la inceput