BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Gravidutele noastre ar trebui sa mai intre si sa prezinte jurnalul de sarcina Goggy, Ina, Katya, Pissy, Education

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Asadar, noi am facut joi morfologia de trimestrul 2 si totul e la locul lui, inclusiv putza. Avem un dracusor de baietzel, care se agita de mama focului, dar e sanatos si asta e cel mai important lucru.

Eu ma simt bine, stau cuminte pe cat posibil, mai bag cate o plimbarica scurta dar cam atat.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Coco
Oria cred ca fiecare dintre noi am trecut prin astfel de stari, sunt normale si razvratirile si tot ce spui tu acolo...Nu stiu de ce e asa, si nu vom stii niciodata.Noi nu putem decit sa facem tot ce tine de noi si sa mergem inainte, pentru ca am convingerea ca fiecare dintre noi va reusi. Asa ca capul sus si pune-te pe clocit
http://hcp.organon.com/start/puregonpenINT.asp?C=74711403693694791667
incerc sa pun un link unde explica detaliat cum sa folosesti penul, sper sa mearga si sa il vezi si tu.
Oricum parca si penul are acolo citeva instructiuni, nu?
tu la fiecare injectie fixezi usor exact doza pe care o ai de facut, bagi acul in colacelul de pe burtica si apesi incet pina la 0. La a doua injectie procedezi la fel. Nu stiu cit de bine ma pricep la explicatii
Bafta

Mergi la inceput

eu seringa cu diphe am pastrat-o intr-un dulapior ferit de caldura si lumina pina a doua zi dimineatza.

Mergi la inceput

Goggy felicitari pt bebicul baietel , ma bucur ca sunteti bine amandoi... ce mai trec saptaminile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

adrianaady ai luminat blonda! Saru-mana! Sotul meu iti e profund indatorat ca-l zapacisem, saracu'! Nu stiam daca sa resetez eu pen-ul sau dupa injectare revine singur la 0. Acum am priceput. Gata, ma pregatesc sa devin un cos de Paste! Plin de oua... iepurii imi lipsesc, da' la ce morcov am, n-as garanta...

Goggy, WOW! Deja 22? Cum trece timpul... Sarcina usoara in continuare si fara "hopuri"! Echipa de majorete e langa tine!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Coco, nu-ti pierde speranta, are Doamne Doamne ceva acolo pastrat pt tine!

Goggy, am inceput sa tot citesc subiectul asta cam de cand ai ramas cu burtica si uite ce repede a trecut timpul.Felicitari pt baietel! Inca putin mai e!

Adriana

Oria, spor la injectat pt Fiv-ul norocos! Doamne ajuta!

Ella , deja moralul meu e la cote maxime:D

Aseara m-am injectat prima data, n-a fost asa greu cum ma asteptam, doar putin mai dureros decat la Menopur..
deci sunt Z6 azi, iar ieri Z5 prima zi de stimulare. In Z3 am avut estradiolul 2 si LH 1,46.
Cred ca asta este foarte micut, nu? Astept telefon pt prima monitorizare, poate pe marti.
Diseara la 9 juma, inca 100 de Puregon la purtator!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Coco - tu stii cat de rau imi pare si cat de mult mi-as fi dorit sa fie bine pana la sfarsit. Dar am convingerea ca data viitoare va fi bine.E musai sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Catalina stiu si iti multumesc pt tot suportul.
Eu sunt in transa astept beta de azi si pasii urmatori.
Ma consolez cu ideea ca mai bine acum decat mai tarziu cine stie ce complicatie, iar partea buna e ca stiu acum ca pot ramane.
Azi dimineata cand coboram de la beta imi doream sa fiu din nou in sala de transfer..........
De sambata dupa amiaza nu mai e sange curat e o chestie maronie inchis care sa vedem cans se termina.
Astept beta si instructiunile dlui Dr.
Va multumesc tuturor fetelor si va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta.
Ce simt e greu de exprimat in cuvinte, oricum NU MA LAS!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Coco

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Coco imi pare atat de rau...la fel a patit si cumnata mea,dupa un fiv facut in martie...beta crestea dar nu destul...ajunsese pana la 2000 si ceva...si asa a crescut cateva saptamani...pana la urma a venit bomba...Dar nu e corect ce se intampla...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput