BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 11
sufletel_80 spune:
Coco, iti inteleg perfect neputinta, disperarea, dar trebuie sa speri pana in ultima clipa ... Si eu am trecut prin aceeasi experienta nefericita ca si Ella, la FIV4, dar imi doresc din tot sufletul ca in cazul tau sangerarea sa fie de la un hematom care apare foarte des in sarcinile FIV si bebe sa fie bine. Sa iti ajute Dumnezeu... oricum sarcina nu se poate vizualiza teoretic decat la un bhCG in jur de 2000, poate acea formatiune de 3 mm era hematomul ...
Cristal,sunt aici, alaturi sufleteste de toate fetele greu incercate .... Sunt convinsa ca vom ajunge sa impartasim candva si experiente de mamici, indiferent de mijloacele prin care vom deveni parinti. Dorinta nostra e prea puternica, nimeni nu ne poate lua iubirea aceasta pe care o avem da daruit ...
Cocolyso spune:
416.14 beta, progesteron 49.60.
Pt mine e clar, se duce.......
Asta e, am simtit macar o data ca pot ramane insarcinata.
Va multumesc tuturor.
ella28 spune:
Cocolyso imi pare fff rau, eu chiar am sperat ca la tine va fi bine
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
Oria77 spune:
Doamne, Coco, probabil eram acolo cand tu iti faceai ecografia. Cred ca ne-am intalnit si-mi pare atat de rau, eu credeam ca toate fetele asteptau sa inceapa fericite stimularea numai eu eram ca un melc cocosat, speriata de bombe. Iar tu, numai plina de bucurie nu erai. Imi pare nespus de rau... Multa sanatate si putere! Si nu neaparat in ordinea asta!
Pe mine ma ingrijoreaza grav un nodul micut pe care il am pe sanul drept, benign dar...nodul! Puregonul nu cred ca ii va face tocmai bine dar asta e. De maine, 225 doza de puregon si 225 cea de menopur. Incep cu 7 foliculi pe ovarul stang si pe amaratul meu taiat - dreptul - doar unul. Sa vedem cu ce ma laud dupa stimulare. Nu stiu restul cum sunt la inceput de FIV, dar eu nu prea gandesc pozitiv. Cred ca-mi trebuie o bataie!
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
adrianaady spune:
Coco capul sus si mergem inainte ca nu avem alta solutie
Oria vrei bataitza? o vei primi.... de ce nu esti ma rog optimista?? tre sa pleci la drum cu cele mai mari sperante, incredere si entuziasm cit cuprinde. Ai incredere ca va fi bine, conteaza f mult moralul. Hai sa vedem si noi fata optimista luna asta si gravidutza
ingeras26a spune:
Coco, ce ti-au mai spus? ai mai fost?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
Cocolyso spune:
Dragele mele, asta e, merg mai departe...cand nu stiu, vedem.
Oria erai fata cu camasa albastra ori cea cu parul lung?
Te rog sa te calmezi, medicii sunt f buni, uite la mine, chiar daca s-
a oprit aici, e primul rezultat pozitiv si nu e vina lor ca s-a oprit.
De ieri dupa amiaza nu am mai primit nici un mesaj de la ei, vedem poate ma suna azi.
Oria77 spune:
Cocolyso, eram blonda cu par lung dungata alb/negru, cu corset negru. Sunt mai usor de identificat dupa ditamai mapa pe care o tarasc dupa mine la fiecare consultatie!
Iti multumesc mult de incurajari, si tie Adrianaady - uneori cred ca am nevoie de bataia aia - ma apucasem ieri sa citesc efectele secundare pe care le poate da medicatia. Probabil de aceea am picat ca bobocul, nah,, frustari adunate... Cum naiba noi bagam toate nenorocirile astea in noi, ne facem creierii tandari si ne chinuim de ne ies ochii si altele fac copii doar pentru ca au uitat sa numere zilele de ciclu! Uneori, nu foarte des, mai am cate un zvac de razvratire, mai ales cand dupa toate astea se intampla sa vina cate una din noi, cum a fost ieri Coco, cu acele vesti. Si am avut un gust cumplit de amar!
Doua nelamuriri am: referitor la pen-ul de puregon - dupa injectare se reseteaza la 0? Iar in privinta dipherelin-ului, voi ati pastrat jumatate de doza in flacon la frigider pana a doua zi sau l-ati aruncat?
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
goggy spune:
Coco, imi pare nespus de rau....
Dupa cum spunea si Catalina, exista un singur secret: perseverenta, asa ca mergi inainte.
21+ cu