BIOGENESIS FERTILITY CENTER(18)
Raspunsuri - Pagina 10

Cocolyso spune:
MULTUMESC MULT DE TOT PT URARILE VOASTRE!
Sunt foarte emotionata si ma bucur ca impart aceasta bucurie cu voi.
reti
Beta de azi este 387, aceleasi secretii colorate (roz, bej, maro, combinatii).
Imi doresc din tot sufletul sa fie bine pana la capat.
Noi2 multa bafta, vei vedea ca o data ce ince[i sa mergi la clinica iti vei schimba starea de spirit;ai incredere in ei ca stiu f bine ce fac.
Va imbratisam cu drag, puiul meu luptator si eu 4+

ella28 spune:
Coco tin pumnii sa fie bine.
LMA, sa petreci frumos dar decent ...asa ca o gravidutza responsabila
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

pysypisi spune:
Buna fetelor!!!
LA MULTI ANI DRAGA COCOLYSO,MULTA SANATATE FERICIRE SI O SARCINA USOARA ITI DORESC.
Inna sarcina usoara iti doresc si tie
Despre mine va pot spune ca sunt f. bine,bebelusa Giulia este super activa si ii deformeaza burtica lui mami asa cum vrea ea...Pe data de 24 o sa programam cezariana...abia astept sa fac cunostinta cu micuta mea scumpica.
Astazi am fost sunata de Maria,daraguta ca de fiecare data a vrut sa vada daca totul este ok.Sincer nu am cuvinte pt acesti oameni....mai rar gasesti asa echipa sau mai bine zis nu cred ca mai exista.O sa le multumesc toata viata dr greci,asistentelor si fetelor de la receptie ca m-au ajutat sa-mi vad visul cu ochii si ca au fost alaturi de mine.
Va pupik pe toate si va spun sa mergeti cu toata increderea la ei ca sigur o sa reusiti.
Pupici si succes la toate,sa dea Dumnezeu sa deveniti toate mamici!!!+31
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Cocolyso spune:
Pysypisi Doamne ajuta, sa te refaci repede si bebelusa sanatoasa!
Eu ma pregatesc de mers la beta, nu stiu de ce ma mai chinui....de azi noapte de la 3 am sangerare ca la menstruatie.....
Imi e greu sa spun ce gandesc ca nici eu nu stiu, astept rezultatul de azi si asta e, continuam lupta.
Momentul e cumplit, insa macar acum stiu ca pot ramane insarcinata.
Era prea frumos sa fie adevarat 5+

ella28 spune:
Coco, eu sunt aici Mi-ai dat fiori cand am citit mesajul, retraiesc anumite momente nu tocmai placute pentru mine. Dar eu tin pumnii ca la tine deznodamantul sa fie altfel!!!!
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Cocolyso spune:
Am fost la beta si mi-au facut si eco.
Dna Dr a analizat f atent insa cauza sangerarii nu o stim, exista sange in cavitatea uterina dar si o formatiune de 3 mm care ar putea fi sarcina, ''suspiciune de sarcina''.
Insa a spus ca nu se poate pronunta.
Asteptam beta.
Sunt zombi, nu stiu nici cum ma cheama.
Erau atatea fete acolo la monitorizare, pline de speranta, ce mult mi-as fi dorit sa fiu in locul lor.......

cristal1995 spune:
Cocolyso: ma rog pentru tine sa fie totul bine. si
Sufletel:
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET

Adhnana spune:
Cocolyso nu-ti pierde speranta! Si eu ma rog pentru tine sa fie bine
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
12 fix