ce metoda contraceptiva folositi?
inainte de prima sarcina nu am luat cc, am fost sfatuita si am citit ca nu e bine sa folosim cc inainte de prima sarcina{numai tr scurt la rec medic ginec}, asa ca dupa ce am nascut inainte cu 2 ani, am fost la control la med ginec si mi a rec cc milligest, am luat timp de 1.5 an, le am intrerupt pt ca aveam dureri de cap ciudate,adica simteam o presiune, alte efecte adv nu am avut.
acum am 3 luni decand le am intrerupt si mi e cam frica sa nu ne protejam, dar nici nu stiu ce metoda sa incerc
mama unei comoride 2 ani
Raspunsuri
DanaAlex spune:
cea mai buna metoda contraceptive : abstinenta
lasand gluma la o parte, prezervativul si metoda calendarului, ca sa stii cand te risti sa nu-l pui...orice altceva poate avea efecte nedorite asupra organismului tau
Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex cea mai buna metoda contraceptive : abstinenta lasand gluma la o parte, prezervativul si metoda calendarului, ca sa stii cand te risti sa nu-l pui...orice altceva poate avea efecte nedorite asupra organismului tau Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007) |
Eu am ramas gravida cu calendarul. Incearca spirala (sterile T) din cupru sau cea cu hormoni.
OanaRusu spune:
Cunosc o familie cu 2 copii - amandoi "rezultatul" metodei calendarului.
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
CorinaDani spune:
si fina nasilor mei a ramas insarcinata, avand sterilet de cupru...
nici-o metoda contraceptiva nu este sigura 100%, asta e sigur
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
szivarvany spune:
Eu nu pot renunta la ac-uri, sunt pe Desorelle de dupa ce am nascut
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
DanaAlex spune:
Miriluta si oana rusu...explicatie: prezervativul SI met.calendarului (asta daca vor sa nu puna caciulita si "risca"in zilele bune)...in rest toate celelalte metode contraceptive POT cauza dereglari ale organismului, stari de rau, etc
nu ma combateti pe mine, va rog...imbogatiti informatia si cand prezentati ceva (gen sterilete cu hormoni) precizati si efectele adverse, pentru ca acestea exista...din pacateadria.bh tocmai asta scria, ca a folosit pastile, o durea capul si cauta o metoda cc care sa nu mai aiba consecinte neplacute
Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
corap spune:
desigur, poti arunca "pisica" contraceptiei in sarcina partenerului.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
adria.bh spune:
mamagiuliei esti oradea, am citit la rubrica care medici din rom sunt cei mai buni am vazut ca le ai trecut de dr rotaru eu cu el am nascut e de nota 10*, daca nu era el nu aveam acum o asa comoara de printesa. dar asta e o alta poveste[trista}
LauraNicole spune:
DanaAlex,cu metoda calendarului am domnisoara de 13 ani .Am ramas gravida in a doua zi dupa CM asa ca n-o mai recomand la NIMENI .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria.bh mamagiuliei esti oradea, am citit la rubrica care medici din rom sunt cei mai buni am vazut ca le ai trecut de dr rotaru eu cu el am nascut e de nota 10*, daca nu era el nu aveam acum o asa comoara de printesa. dar asta e o alta poveste[trista} |
si eu o am pe Giulia multumita lui in prima faza, insa operatia mi-a facut-o dr.Samuel, pe motiv ca doctorul meu era in concediu si fi`mea s-a grabit, altfel ajungea la fix
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"