**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Dariuca de mami Livia

Dienuta aoleeeuuuu ce parut aveti ... ca Stefi al meu saracutu nu mai poate de caldura si transpira tot si se trage de par ... ii mai fac cate un mot si sta ce sta cu el apoi s il desface ...
Mai avem si noi 20 de zile si ggaatttaaa ce repede a trecut timpul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

la multi ani ci intarziere pt EDISOR,PT ALBERT,LUCA,
la multi ani DARIA
intru mai tarziu ca micutul mergator ma tot trage de pantaloni sa imi arate nu stiu ce

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani Daria. Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii toata viata ta.

Maine piticii mei pleaca la Onesti. Sper sa fie totul ok. Voi sta 5 zile fara ei. Cred ca o sa mor de dorul lor. Acum parca nu as mai vrea sa plece. Am o gramada de treaba asa ca sper sa treaca repede aceste 5 zile.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, Motana, pe 2 a fost si ziua Mariei . Azi am petrecut . O tinem tot intr-o distractie, iar eu tot in butoiul cu melancolie , ca am copii asa de mari.

Multumesc pt. urari!

Giova, Maria e nascuta pe 2 iulie 2003, iar Stefan pe 4 mai 2005.

toate zmeuricile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

LA MULTI ANI PEPIT scump si iubit, sa ii faci fericiti pe parintii tai, adica deja i-ai facut, si scoate-o pe mami din melancolii de astea cu o muscatura zdravana, ca sa se trezeasca la realitate!

LA MULTI ANI DAVID, sa cresti mare si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

David baietel frumos de Uliiasi! sa cresti mare si sanatos si numai bucurii sa aduci parintilor!

Pepitzel cretulin si mumos! Sa ai o viata insorita, sa fii sanatos si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai, toata viata ta!

Octavian!

Uliiasi, mQQm sa va traiasca flacaii si sa va aduca numai bucurii.

Dienutza super pozele....doamne ca si Edi are la fel parutul...se trage de el, il gadila la urechi...inca o sapt. si am scapat de el.
Corne;lia hai ca am notat, le trec si in comp. sa-ti traiasca baietii si printesa!
Adela la fel suntem si noi cu pletele, dar scapam intr-o sapt.
Inutsa super reduceri.sa poarte Bia mumoasa tot ce i-ai luat!
Sora mea s-a angajat in alta parte, ca merge cam prost magazinul....de aceea nici nu indraznesc sa-i zic sa cumpere ceva puilor de la reduceri....sta cam prost cu finantele, pana se redreseaza putin.
Bely ma bucur ca ati aparut la orizont.
felicitari pt. dintisori si drum bun spre tara sa aveti, asta daca nu mai intri pana atunci.
Monica ce mai faceti voi? micul plimbaret?
Elena fii barbata! Iti va fii enortm de dor de puii tai, dar iti vei mai rezolva din treburi si te vei relaxa. Sa vezi ce bine iti va prinde.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

asa...noi am petrecut aseara pana la ora 13:30 si la 7 dim. Edi ne-a dat trezirea. eu sunt cam zoombie, m-am sacrificat si stau cu el.
a fost frumos, bb a primit cadouri dragutze, de la vara-mea inca o masutza educativa...ce naiba fac cu 2 nu stiu...mai avea si Edi una. de obicei ma intreaba ce sa le cumpere copiilor, nu stiu ce i-a venit acum.
Edi s-a jucat cu jucariile ultimul, primii au fost Marco si copilul nasilor lui Marco. dar a fost ok si fara incidente.
Tortuletul frumos, chiar daca a fost cu fluturi si floricele...ca pt. o fetitza(asa a zis sotul, ca e cel mai urat tort si ca mi-am batut joc de copil). In lumanare nu a suflat, doar si-a dus manutzele spre flacara.
Sper sa reusesc sa pun si ceva poze, dupa ce-mi fac plinul de .
si o duminica frumoasa sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La Multi Ani puiutilor care au aniversat 1 anisor in ultimele zile. Sa cresteti mari, sanatosi si sa va ofere viata tot ce e mai bun.

Cand ma gandesc ca de azi intr-o saptamana e bebica mare si a mea ... Nu stiu cand a trecut atata timp.
Mi-e ciuda putin ca taman duminica cand am putea sa ne sarbatorim, noi trebuie sa mergem la o nunta Asa ca o sa amanam cu inca o saptamana.

In rest, sper sa fie sanatoase amandoua. Am crezut ca daca vine vara si caldura, scapam de atatea boli. Dar ieri Iulia mi se plangea de durere in gat, a facut temperatura ... acuma stau cu grija sa nu faca si Teo ... si uite-asa. Termin cu una si incep cu cealalta .

Avem si un pisic, l-a adus Iulia de la Bistrita. Si toata ziua o fugaresc amandoua ... si-au gasit ocupatie
O sa pun niste poze curand, doar sa ma mobilizez sa le descarc de pe aparat
zmeuricile

Mergi la inceput

poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-06-29/18:48:31
de aici in jos.
Enjoy!

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti David!

La multi ani friciti Oliver!

La multi ani fericiti Octavian!

Cred ca Vladimir are rubeola. Sau o fi roseola. Febra a avut totusi acum o saptamana. O fi posibil sa ii apara acum eruptia? E plin de bubite mici pe burtica, pe spate, pe manute, pe picioare (si in talpi ). Are o stare subfebrila de aseara- 37-37,5 si -a zvarcolit toata noaptea. Sper a ajung cu el la dr. ca s aobtitn un diagnostic.

Mergi la inceput