**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Daria!
Grasunel David !
"Pretty" Oliver !
Octavian!

Sa cresti mari, sanatosi, sa aveti noroc si tot ce e mai bun in viata!

Cornelia pentru Maria!

Vazut poze cu dragalas Albert si flacai fratiori iubiti Edi si Marco.

Giova , vroiam sa te intreb cum rezista Edi la intepaturi? Nu plange cand o vede pe asistenta?

Bely , ma bucur ca sunteti bine, super doarme Patri!

Mariuca mea e in perioada cu cazaturi multe si bocete pe masura. Plange ca se sperie, nu ca se loveste, ca nu o las niciodata singura in locuri periculoase, dar cade ca un bolovan ce e. Are in vocabular peste 40 de cuvinte si nu ii mai tace gurita toata ziua.

Va pupam!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani,Pepitzel!!!!!La multi ani,David!!!!Fetelor,sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, pepitzel Oliver!
La multi ani David Andrei de doua ori! (am vazut ca azi e si Sf Andrei in calendar)
La multi ani, Octavian!

La multi ani, mami Clara&Bryce! Sa traiti fericiti in America!

La multi ani, zmeurei Andrei si zmeurici Andreea!

Zi de sarbatoare azi! Pofta buna la

Si noi suntem cu gandul la finii nostri mici, adica finii finilor, care azi se cununa la biserica. Au tot zis ca o sa faca nunta undeva in deplasare, planuiau o escapada din Romania cu toti invitatii si pana la urma s-au mutat din Romania si s-au intors pentru un weekend sa faca nunta. Tot in deplasare pana la urma.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, frumos tortuletul lui Edi! Eu asa visam sa vopsim camera lui Filip, cu fluturasi, floricele si buburuze. Ce baieteilor nu le plac? Ba cred ca mai mult, ca pun manutele pe toate insectele! Doar ca aici stam cu chirie, nu stiu daca avem voie, iar pictorita de serviciu, alias sor-mea, e in Romania. Poate cand va veni in vizita.
Masuta de activitati poti s-o faci cadou unui copilas, sigur s-ar bucura. Eu am cautat sa iau una in ro, dar erau f scumpe, gen 600-700 lei. Aici sunt ieftine, vreo 200, dar nu cred ca-l mai intereseaza pe copil. El e prea ocupat sa umble toata casa, nu se opreste pentru niste butoane.

Acum cand vad atatea lucruri pentru copii atat de ieftine, nu stiu cum sa fac sa trimit acasa la toate prietenele cu bebelusi. Din cate stiu transportul costa enorm, dar mai cautam. Tocmai am cunosut un pilot roman la biserica si deja ma gandesc sa-l intreb daca imi ia pachete cum se pun la noi la mecanicul de locomativa Te pui cu romanca?

Am vazut ca se plangea cineva de caldura ... Vroiam sa va zic ca aici, de doua saptamani, nu mai iese nimeni la piscina pentru ca s-a racorit Adica vreo 29-30 de gr dimineata si seara si vreo 37-39 la pranz. Ma gandeam ca in ro ar fi cod galben ceva, s-ar alerta toate stiristele, ar zice ca e canicula. Aici nu exista nici un cod si nu se ambaleaza nimeni.
Iar vecinii nostri sunt europeni,m care au vazut si ei o ploaie si o zapada la viata lor, n-au trait numai in soare de cand s-au nascut.

Mamici, voi le dati si sarbatoritilor tort? Daca da, faceti publice retele sa notam si noi!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hola fetele!!!!
LA MULTI ANI Maria!!!!!fetita scumpa si frumoasa de Cornelia,sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii.Multa sanatate lui Vladimir
Multa sanatate le doresc si fetitelor Micaalsei
DAVID,OLIVER,OCTAVIAN
Giova vazut frumosul de Edi cu tortuletul,lui parca nu-i intra parul din fata in ochi,lui albert nu pot sa il las asa neprins,ca e si cald ,dar ii intra si in ochi si nu vreau sa se uite dupa par
Habar nu aveam ca azi e sf.andrei,nu am calendar aici ,dar daca e asa multumim ptr urari noce e bine ca puteti merge zilnic la piscina
Monica multumim ptr urarile de ziua lui albert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bun gasit zmeurici!!!!!
Ne-am intors din concediu si totul a fost ok! Au fost fetite cumintele, mancacioase si somnoroase. Revin cu amanunte, poze si urari pentru puiutii si mamicile dragi.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LA MULTI ANI PEPIT FRUMOS,SA CRESTI MARE ,SANATOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR !!!
LA MULTI AMI DAVID!! SA AI8 PARTE DE SANATATE ,NOROC SI FERICIRE!!
LA MULTI ANI OCTAVIAN!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS!!
SCUZE pt mesajul telegrafic,nu voiam da ratez sa la spun la multi ani frumuselului PEPIT, zmeuricilor ALBERT si OCTAVIAN!!!
Mie nmi s-a stricat calc asa ca am intrat de la nasa,dar cu Luca in brate si marait tot nu mai pot scrie mai mult.
VA PUP!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani David, Oliver si Octavian. Sa fiti sanatosi si norocosi in viata si sa va bucurati parintii toata viata voastra.

Giova ce lopatari are Edi.(lopatari=dintii de sus centrali. asa le zic eu). Foarte frumos tortul. Ce a ales Edi de pe masuta.

Moniland bine ati revenit. Abia astept sa ne povestesti cum a fost.

Piticii mei au plecat azi dimineata pe la ora 6 spre Onesti. Au ajuns cu bine si le place mult la aer curat. Au mancat de au rupt la pranz si seara la fel. Cu Ana am vb la telefon. Mi-a chiuit in telefon si mi-a spus si un da raspicat. Cu Matei nu pot sa vb pt ca plange cum imi aude vocea. Azi cand au ajuns la Onesti am sunat-o pe mama si era cu Matei in brate, Mi-a auzit cumva vocea si a inceput sa planga si sa ma strige. Mi s-a rupt inima cand l-am auzit. Am ichis imediat telefonul. ma sunat mama mai tarziu putin si mi-a spus ca s-a linistit imediat dar ca a stat cateva minute lipit de mama.
Deja imi este un dor nebun de ei.
Azi am fost cu sotul in Herastrau si ne-am inchiriat doua biciclete si ne-am plimbat cu ele o ora si ceva. A fost super. Am mai facut si noi miscare.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara
LA MULTI ANI PEPITZEL CRET
LA MULTI ANI DAVID ANDREI
LA MULTI ANI OCTAVIAN TEODOR
giova super tortul lui EDI si inca o data felicitari ai o familie superba
ELENADA imi pare bine ca te_ai distrat cu sotul.si DENIS cand nu sunt cu el daca ma aude la tel plange se vede ca sa sunt baieti mai mamosi
MONILAND bine ati revenit.deci au fost cuminti printesele nu?
CORINNNA1982 asa facea si DENIS cand cadea plangea,acum insa nu prea mai cade
acum sa va mai povestim cate ceva de noi...sunt bine murim de cald DENIS are un par lung si des e ud pe cap aproape mereucred ca am sa ii scurtez putin parul inainte sa ii ia nasi din par ca abia in august vin ...pana at moare iubirea mea de cald.in rest suntem bine a inceput sa manance mai bine,danseaza toata ziua,vb multttt, e o minune ce mai.cand ma uit la el imi vine sa mor de dragul lui il iubesc enorm de mult si nu imi vine sa cred ca acusi are 1 an....

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

CORNELIA un intarziat LA MULTI ANI MARIEI. Urari de bine si sanatate.
LA MULTI ANI SI TIE CLARA!!!Sanatate si fericire!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRA MARIA!! SA CRESTI MARE SII FRUMOASA !! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!
Va multumim inca o data tuturor pentru urari si felicitari..pupici!!

Mergi la inceput