**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 11
romanitza spune:
La noi inca este 4 iulie, asa ca profit de ocazie sa urez si eu sarbatoritilor de ziua Americii: Oliver, Octavian si David Andrei!Sa cresteti mari si sa aveti parte de mult noroc!!!
Clara, de ziua Americii
Si sarbatoritei zilei, Alexandra Maria!
anielas spune:
LA MULTI ANI PEPITZEL, DAVID ANDREI si OCTAVIAN TEODOR!!!
sa fiti sa natosi si voiosi
LA MULTI ANI ALEXANDRA MARIA!
giova-ff frumosi sunteti, iar tortuletul a fost superb.si noi plecam la mare pe 30 iulie si eu voi fi la CM..tare aiurea.
dienuta-am vazut si pozele cu Albert..e frumos tare cu ochishorii lui albastri
elenada-stiu ca e greu fara pitici..dar profita din plin si relaxeaza-te.
noce-sper ca nu a sughitzat prea tare Filip ieri..pentru ca am vorbit despre el ieri
Noi ne-am reintors la Bucuresti ieri...tare bine a fost la Valcea, doar ca vremea asta prea ploioasa nu ne-a lasat sa ne desfasuram asa cum doream, dar tot am profitat din plin de gradina, fructe proaspete si aer curat.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
PatriciaArdeleanu spune:
cu intirziere si de la noi: LA MULTI ANI PEPITZEL, DAVID ANDREI si OCTAVIAN TEODOR!!!
sa aduceti multa bucurie si sa fiti sanatosi si fericiti in viata!
Giova, foarte frumoase pozele si tortul si copiii, bineinteles.
La mare a fost obositor, dar m-am descurcat. plaja era cam departe de hotel, asa ca faceam drumul de 4 ori pe zi, faceam si desfaceam bagaje de prosope, mincarici, schimburi, etc.
si..am avut un duplex cu bucatarie si m-am simtit ca acasa
sper sa aveti timp frumos la mare si sa nu te obosesti prea tare. despre cm...nu stiu ce ai putea sa faci.
mie una inca nu mi-a venit cm...mai e cineva fara???
mq, ai visin in curte?
Motana, iti trimit tie un visin de la mama, daca imi trimiti un copac mango. ti-am mai spus, mi se pare tare grozav sa ai un mango in curte (probabil cum altora li se pare sa ai cires, piersic, etc).
ti-amadmirat si tie intr-o zi pozele si pe frumusica ta.
Cornelia, La multi mani pentru Maria, cu intirziere!
Giova spune:
Neatza din banat!
Aseara am fost la concertul cu Stefan Banica, Andra si fratele ei sandel. a prezentat Marutza, of course.
s-au implinit 5 ani de Life-care, mananci bio, in Timisoara si am avut concert. superb....dfoamne ce fain ar fi sa fie cate unul pe saptamana. Plina p-ta Unirii, copiii alergau in voie, parintii dansau si cantau...alta viata.
Pacat ca Banica a fost la final...si Marco meurea de somn, asa ca la ora 22 am parasit piata.
Micaalsa sanatate Iuliei si sa nu ajungeti la antibiotic.
Cornelia cum e Vladimir? ce are pana la urma?
Corinna uite ca la ultima injectie a plans foarte putin. I le face d-na doctor, dar nu plange cand o vede. Zicea si ea, ca baga spaima in el....dar inca nu. Acum mai avem 4 si le facem odata/sapt.
mama cate cuvinte stie Maria. Nasol cu cazaturile astea si cu sperieturile.
Noce am impachetat-o la loc, doar ca s-a desigilat ceva si mai greu e de cadou. Hai mai ca nu sunt asa scumpe la noi...eu am de la Chicco, luata din Austria cu 50 euro, la noi era aproape 400 lei. o mica mare diferenta intr-adevar. asta care am primit-o e no name, dar tot e peste 100 lei.
Dienutza lui Edi ii mai dam parul intr-o parte. nu ne prea place, arata a mic tocilar, dar decat in ochi mai bine asa.
Moniland bine ati revenit. asteptam poze si impresii din concediu.
Elenada noi le zicem "lopeti" la dintzocii lui centrali. sunt foarte mari in comparatie cu ai lui Marco. Probabil din cauza asta ne si chinuie cand iasa.
asa deci....prima zi singurei. Ma bucur ca v-ati relaxat, meritati!
Si Edi tot asa sta pe mama cand ii e dor de mine, sau pe soacra, vad ca si pe ea o accepta. Baietii sunt mai mamosi decat fetitzele. Le va prinde bine schimbarea de aer...uite au si pofta de mancare.
tava o punem doar sambata, cand i se taie motul de catre nasi.
Monica pai normal ca poti scurta parul, doar nu va suferii acum copilul pana in august?
Anielas deci si tu cu CM dupa tine.
Mie inca nu mi-a venit asta...azi il astept, dar poate mai intarzie, dupa cauterizare...si atunci sa am parte si de cateva zile curate la mare. Unde mergeti?
Patricia si la noi va fi plaja cam departe...pe site scrie 400 m, dar pe google map arata 1 km. asa ca ma gandesc cu groaza la drumul de intoarcere, ce terminat va fii marco.
fug sa pun un ghiveci la foc.
si o sapt. faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Alexandra Maria puiuta de Andreea! sa fii sanatoasa si cuminte, sa-ti bucuri parintii toata viata!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
flosideea spune:
buna dimineata si de la noi!ne mai tineti minte?asa cum spunea si Rallu,cu timpul stau foarte prost,nu mai apuc sa fac nimic.abia reusesc sa citesc noaptea,dar de scris nu mai sunt in stare...pic franta.de fapt,in tot ce`a descris ea ma regasesc.Denis nu mai sta locului,trebuie sa exploareze,sa traga de tot si mai nou nu mai vrea decat sa`l plimb de manuta.nu merge singur,abia sta cateva secunde in picioare nesustinut,dar suntem pe drumul cel bun.in data de 16 i`a spart primul colt de la o masea,iar acum avem 4 co
lti de la 4 masele diferite.m`a surprins cat de bine a suportat.acum deja baleste iar,semn ca vin alti colti.
noi am tot fost pe la Sinaia in week`enduri,pe afara atat cat ne`a permis vremea,iar in rest am fost la sora mea,care inca se chinuie cu recuperarea cotului.
nu voi nominaliza pt ca nu stiu cat mai doarme Denis si sa bag la spalat(am inceput msjul pe la 8 fara un pic),asa ca urez un La multi ani! tuturor zmeuricilor care si`au serbat ziua.Sa fiti sanatosi,sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa cresteti mari-mari de tot!
inutsa super asa reduceri....sper sa ajungem si noi pe undeva anul asta pt ca hainute de iarna nu are Denis deloc si decat sa dau aici te miri ce suma,mai bine peste hotare!Sa le poarte Bia sanatoasa!
Giova superbe pozicile si tortul....arata super si cred c`a fost delicios.Sa va traiasca micutul!Si daca nu mai apuc,distractie placuta in Alba si petrecere cat mai frumoasa!
Am vazut multe pozici,care mai de care mi`au luat ochii,ma tenteaza sa`i dau comanda si eu lui Denis de tort in forma de 1,mi se pare ca arata super.inchei acum,sper sa reusesc sa descarc si niste pozici din aparat(am cardul aproape plin si n`am reusit sa`l golesc).sper sa mai revin.va pupic si inc`o data,scuzati absenta mesajelor,dar sa stiti ca nu ma culc fara sa citesc,chiar daca`s franta.
P.S.pooh felicitari pt micutul mergator!!pup
elenada spune:
Hello gagici
La multi ani Alexandra Maria! sa fii sanatoasa si norocoasa in viata si sa ii bucuri pe parintii tai toata viata lor.
Giova sa stii ca si Ana mea are niste lopatari mari. Poate cand o creste ea nu or mai fi asa mari. Parca e un iepuras. Si asa mai rade cat e ziua de lunga si isi arata lopatarii. Sunt tare curioasa cum o sa ii aiba Matei. El si acum e tot cu un singur dinte.
Piticilor le place la bunici. Au dormit toata noaptea neintorsi. Aseara au fost in vizite pe la verii mamei mele si au fost foarte alintati si gadilati de toata lumea.
Eu am scos frigiderul din priza si astept sa termine de dezghetat ca sa il spal. Dupa ce il spal daca mai am chef ma apuc sa spal si niste geamuri desi e cam inorat si m-as oftica daca ar ploua.
Pupici tuturor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
noce spune:
La multi ani, Alexandra Maria!
Anielas, nu a sughitat, dar zi-mi si ce-ati vorbit despre el
Giova, cine are nevoie de masuta aia, o apreciaza si fara sigiliu. Poate sunt mese diferite, cine stie. Eu chiar mi-am dorit mult pentru Filip si am tot cautat. Luna a9a mi s-a parut cea mai grea dintre toate, ca se misca mult si nu putea sa mearga decat tinut de-o manuta, asa ca eram motivata sa investesc in ceva, dar nici sa dau mai mult decat face. Asta e, pana am invatat eu gadgeturile au mai trecut etapele, la al doilea o sa ma duc direct la ce o sa am nevoie.
Moni, felicitari pentru fetite cumintele si asteptam povesti din vacanta!
Noi ieri am fost in parc si l-am vazut pe Filip urcand o colina mica. Ce ne-am mai bucurat cand l-am vazut. Apoi, a mancat cu noi pachetele de primavara si cartofi prajiti Mama, ce i-au placut! Spring rollu-ul era usor picant, l-a hapait cu o pofta...
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
pogos spune:
La multi ani David, Oliver, Octavian, Alexandra!! Mult noroc in viata si sa va bucurati parintii!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."