**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,,chiar m-am gandit la voi zilele trecute.....asteptam pozeGiova,mie mi-a placut fff. mult tortulPttiu,ce frumosi sunteti......Edi para in unele poze atat de maturVezi ca ti-am trimis PMPatricia,poze de la mare?Noi vrem sa mergem la sfarsitul lunii august....ma tot gandesc cum ne vom descurca cu mancarea lui Balazs,borcanelele oare pana la ce varsta mewrg?Cu mancarea gatita de la mare sunt un pic scepticaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Salut fetele!!!

In sfarsit am reusit si eu sa va mai scriu. Am mai intrat si am mai citit cate putin.

In primul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI!!! ZMEURICILOR care au implinit 1 anisor.
Mai avem 2 zile si facem si noi. Nu imi vine sa cred!!! Suntem mari deja, merge bine in picioare, mananca de toate, rade si vorbeste intruna.
Noi ne pregatim de petrecerea de miercuri, am dat comanda de tort sper sa iasa frumos.

O sa revin cu poze noi.

Multi pupici!!!

http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Nu am reusit sa mai intru pe forum de vreo 10 zile,asa incat urez si eu -cu intarziere- "La multi anisori",sa creasca mari,sanatosi si norocosi tuturor zmeuricilor care au implinit 1 anisor in aceasta perioada:

Rares de Alynakiss
Vladimir de Cornelia
Beatrice de Siacob
Bogdan de Lu-ana
Iarina de Tanimi
Albert Andrei de Dienutza79
Eduard de Giova
Luca Andrei de Ylla2009
Daria de mamilivia
David Andrei de Uliiasi
Oliver Nicholas de mQQm
Octavian Teodor de Daniela2880 ,

precum si sarbatoritei de azi,Alexandra Maria!

Nu am reusit sa citesc nimic din urma,asa ca nu mai stiu ce faceti,cum mai sunt copilasii vostri,dar incerc sa recuperez...

Noi am facut acum 1 saptamana vaccinul ROR,luna viitoare facem Pentaximul.Asteptam inca reactii la ROR,deocamdata vad ca nimic...sper sa nici nu faca.

In rest,ne luptam cu un ochisor rosu,de aproape 1 luna,cand apare cand dispare roseata,nu curge,nu are secretii,nu e umflata pleoapa..doar rosu si cand si cand se freaca la el...si a aparut putin si la celalalt ochi...ne-am dus la 3 medici(cel de familie,plus 2 oftalmologi),ii dau tratamentul unuia dintre oftalmologi, in final, si i s-au inrosit mai tare ochii...am sunat azi la cabinet si ne-a chemat iar s-o vada...offff....deja ma apuca disperarea...

Va pupam si sper ca sunteti bine,mamici,tatici si zmeurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Daria de mamilivia
David Andrei de Uliiasi
pepitzel Oliver Nicholas de mQQm

si sarbatoritei de azi Alexandra Maria !

La multi ani Clara!

ati crescut mari si frumosi foc! sa fiti sanatosi, si veseli tot timpul! si noi parintii sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta cu ei!

nu-mi vine sa cred ca deja sunt zmeurici care au implinit deja un anisor, si mai avem putin si noi

Gloria nu mai vrea sa pape legumele sub nici o forma... voi ce le mai dati zmeuricilor la masa de pranz?

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

"La multi anisorii" pentru puiutii Rares de Alynakiss
Vladimir de Cornelia
Beatrice de Siacob
Bogdan de Lu-ana
Iarina de Tanimi
Albert Andrei de Dienutza79
Eduard de Giova
Luca Andrei de Ylla2009
Daria de mamilivia
David Andrei de Uliiasi
Oliver Nicholas de mQQm

precum si sarbatoritei de azi,Alexandra Maria!
Noi suntem cam rau , intrucat am avut niste saptamani mai nasoale . Eu am cazut si m-am lovit la spate , Laura e mataita ca-i ies dintisorii , iar ieri, colac peste pupaza am facut accident cu masina , de s-a facut praf in fata . Noroc ca suntem noi bine , ca fierul se repara . Eram si noi multumiti ca am fost la munte sambata cu Laura si a fost super bine! Deh... se intampla ...
Va trimitem si noi pozici de la munte si sper ca nu o sa mai avem necazuri ! toata tufa
Mami super fericita de Laura Maria (16.07.2009)
http://family.webshots.com/album/578101993mgfwvx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

offf, ce de accidente in ultima vreme!
Andreea, bine ca ati scapat neatinsi! Laura era legata in scaun? S-a speriat ceva?

Pooh, Filip s-a lasat brusc si de tot de borcanele. Le-a agreat cam o luna.

Si noi ne gandim la vacanta. Dar cum n-am luat inca bilete, nu ne-am gandit la mancare.
Pe mine ma streseaza alt gand. Ce fac acolo, daca am de mers cu masina, gen taxi. Umblam cu scaunul de masina in carca peste tot?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumim de urari fetelor noi aparute.
Pooh si eu voi lua borcanele cu noi, insa nu cred ca le va mai manca. Lui Edi a inceput sa-i placa mancarica cu putin gust, asa ca vom cauta restaurante/terase bune ca sa-i mai cumpar una alta.
pare mare in unele poze, mai ales in cele proaspat trezit, cand e pe canapea.
pe unde umbla Balazs? cotrobaie prin casa?
Flosideea ma bucur ca ai mai aparut. deja maselutze? mama ce avansati sunteti.
Sora ta inca nu-si poate folosi cum trebuie mana?
Inutsa cred ca a avut noroc cu Chicco. a fost cumnata in Bologna si nu era mare lucru pt. baieti. la fetitze e mai pestritza piata.
Elenada sa stii ca am ajuns la concluzia ca mai bine sa fie dintii mari. A lui marco sunt asa mici si finuti, fara strunga, iar cand vor creste cei definitivi, rtiscam sa se incalece, ca nu vor avea destul loc. Stomatoloaga a zis ca mai creste si maxilarul si daca nu...punem aparat. pai mai bine asa mari, sa aiba si ceilalti loc.
Icmanu felicitari pt. progresele zmeuricii si spor la pregatiri.
Nusy sper sa-si revina ochisorul cat mai repede.
Vally eu am inceput si-i dau si supe/ciorbe si culmea...ii plac foarte mult.
Andreea of cate belele pe capul vostru. Bine ca sunteti voi ok, fierul se repara, vorba ta.
vad ca-i place la Laura berea, sau doar doza?

plecam afara...la gonflabile vrea marco, asa ca eu cu Edi pierd vremea si ne uitam dupa el.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am reaparut si noi la orizont. Vad ca aveti activitate acum, nu gluma. Nu reusesc sa tin pasul cu voi
Mai intai vreau sa felicit gasca de zmeurici care si-au sarbatorit primul anisor de viata. Sa fie sanatosi, sa asculte de parinti si... sa fie cumintei
Noi ieri am fost la San Martino de Castrozzo, o localitate unde sunt Dolomiti, muntii de calcar. Sunt supeeeeeerbiiiiii. Am urcat cu telegondola la 2750 m, mamei ii era frica sa priveasca in jos, caci era foaaaaaarte inalt . Sus am gasit si zapada, o lua Bia in maini si o privea . Ne-am plimbat si cu carutul pe varful muntelui, am luat-o si in brate dar dom’soara se zvarcolea, de mi-era frica sa nu sara jos, mai ales ca eram pe margine. M-am si bronzat pe munte ca tractoristul, adica pe langa maieu, m-am ars chiar serios , ma ustura orice atingere.
Fata asta a mea a invatat sa dea din cap a “Nu”. La orice ii zic da din cap “Nuuuuuu”. L-a luat pe “nu” in brate de pe acum, cu toate ca perioada asta vine mai tarziu. Nu stiu de unde o fi vazut, caci eu evit sa folosesc “nu” in vorbirea cu ea cat pot si nu am dat din cap dezaprobator “nu” de fata cu ea.
Acum a inceput perioada cataratului, se catara pe jucaria de lemn cu multe figuri sau pe avionul de jucarie, iar de acolo pe masuta unde mananca ea . Am intors capul pt 1 secunda si cand ma uit la ea – sus pe masa, facea echilibristica . Acum cat va scriu mi-a luat cartea, a scos semnul de carte, scoate si post-it-urile cu notitele mele lipite pe pagini, o invarte pe toate partile si o rasfoieste. Atunci cand se joaca e MU-SAI sa ii cante melodia de la avion; daca se termina cumva melodia, isi intrerupe “activitatea”, apasa iar pe butoane si de abia apoi reia joaca

giova lasa ca sora iti ia haine la reducerile de la iarna, ca nici alea nu-s de lasat. Mama din pacate nu are timp defel sa umble prin magazine, fie ele reduceri sau nu. Profit ca sunt aici si le colind. Frumos ati petrecut de ziua lui Edi!

bely pupam pe Patri! Lasa ca o sa pape ea. Au si ei perioadele lor, mai ales ca le ies dintisorii. Vad ca voi aveti ceva dintosi. Si ce fain doarme Patri

noce Filip de pe acum se uita dupa fetite in rochite? Merge f bine!!!

vally sa va ajute DD!!!

Am admirat pozicile zmeuricilor . Poate apuc si eu sa pun cateva

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hola fetele!!!
Multumesc inca o data ptr urarile la adresa lui albert
Albert doarme si 2 ore jumate si eu mai bantui putin pe forum,astept sa se trezeasca si sa plecam la cumparaturi ,ca de maine incep fiestele de san fermin si 2 sapt o sa fie cam inchis pe la magazine,de miercuri se dau drumul la tauri pe strada,o sa vedeti si voi la stiri,ca arata in fiecare an,e frumos tare aici in perioada asta.
Giova si Albert are lopatarii mari si o strungareata mare,poate nu o sa ramana asa mare,ca nu-mi place
Inutsa si Albert s-a invatat sa dea din cap nu,nu,nu si face in special cand nu mai vrea sa pape .
Aseara am incercat sa-i dau ptr prima oara ciorba si a fost un esec total,nu-i place deloc,mai avea putin si vomita
Eu sunt multumita ca papa bine de la borcanase,mai ales ca mai avem putin si venim si in tara si ma mai scutesc de facut mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

LA MULTI ANISORI ALEXANDRA MARIA!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput