**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 13
ClaraJ spune:
Intru si eu rapid, ca de obicei, codasa, zic un mare LA MULTI ANI, sunteti cei mai tari bebelusi si bebluse!!!! Sa aveti parte de mult soare in viata.
NOCE - da' unde vreti sa va duceti de vreti sa carati scaunul de masina dupa voi? Noi in Bulgaria numai cu taxiul ne deplasam, in special cind faceam cumparaturi sau mergeam la mall-uri si n-am folosit niciodata scaunul de masina. L-am pus in marsupiul meu. E drept ca distantele nu erau mari si nici nu mergeau cu viteza, ca erau numai in localitate (de obicei, trafic) asa ca nu am avut nici un moment teama ca s-ar putea intimpla ceva. Insa, stiu ca exista un scaun de masina care dupa aia devine carut.
Mai jos gasesti linkul:
http://www.theportablebaby.com/gogokidz.html
Despre noi, pe scurt. In primul rind multam fain urarilor de 4 iulie. Petrecut cu familionul: gratar, plaja, foc de artificii. Mama va pleca in 2 zile, Dupa aia in vreo 2 sapt plecam noi in Michigan ( parintii sotului au niste casute pe marginea lacului iar vara tot familionul se stringe acolo si petrece), ne intoarcem pe 2 august iar pe 3 august pleaca sotul in Germania pentru a lucra la "Cei trei muschetari" si vom ajunge si noi acolo 2 saptamini mai tirziu. Deci, primul an de viata a lui Bryce il vom petrece in Germania. Cam astea sunt pe scurt, planurile,
Nici nu mai stiu, scriu pe fuga ca ma pregatesc sa plecam la intilnirea de fitness cu mamici.
Revenim si pupam apasat,
Clara si Bryce
blanca000 spune:
Salutari de pe litoralul Marii Negre din tara vecina ,
Ne e foarte bine aici, Eva e incantataaaaaa...balaceala in piscina e preferata ei, in mare mi se pare inca rece s ao bag insa stam in piscinica mica pe plaja.
Drumul a fost ok, 2 reprize de somn si joaca.
Si-a revenit cu kk..acum face taricel si 1 sau de 2 oei pe zi. Cand mananca fructe iese mai moale (am renuntat la regim caci nu mai vroia nimic de gen). Cu mancarica asa si asa...greu gasim ceva care sa ne placa dar noroc ca am steamerul si i-am facut asa...mancarea de la hotel nu ma da pe spate chiar daca suntem la cel mai bun hotel 5 * din statiune. Dar ne descurcam noi...
Sa uram si noi din inima La Multi Ani !!! sarbatoritilor frumosi
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Alexandra Maria!
La multi ani fericiti Ioana Antonia!
Noi nu suntem prea bine. Adica ieri un medic mi-a confirmat ca Vladimir are rubeola. Am zis, ok, bine ca stiu . Eruptia este serioasa, pe tot corpul si are cateva bubite mai mari la genunchi si coate (ma gandeam azi ca poate totusi e varicela ). Problema e ca noaptea trecuta a tinut-o numai intr-un plans. Dar plans cat pentru tot anul . Plangea saracul din toate puterile, nimic nu il consola. |Scena s-a repetat mai inainte. Abia a adormit. Noaptea trecuta a avut mai multe reprize. Il doare ceva foarte rau. M-am gandit ca sunt dintisorii, pentru ca si saliveaza extrem de mult (umple o barbita in jumatate de ora - dar o storci ). Nu pare gingia umflata, dar ar fi timpul sa mai iasa unii, ca nu are decat doi dinti. Mai inainte am observat, cu greu, ca nu ma lasa sa umblu la gurita lu,i o afta in cerul gurii. Posibil sa planga din cauza asta. Am incercat sa ii dau nurofen, ca m-am gandit ca orice durere ar fi, ii trece, dar nu am putut. I-am pus totusi un supozitor cu paracetamol si cred ca datorita lui s-a linistit intr-un final.
Cam atat cu Vladimir, ca mai am povesti cu boli si pentru Maria si Stefan
Pupici tuturor si sanatate. Si scuze, dar citesc printre randuri.
CriPOD spune:
La noi ca-n povesti :)) 3 zile si 3 nopti. Ieri a fost ziua magica, azi i-am taiat motul, maine mai vedem.
Va multumim pentru urari, vi el intoarcem si voua, vin cu poze si detalii cand prind un moment.
La multi ani ultimilor sarbatoriti!
Cornelia, , multa sanatate va dorim. Sa stii ca la pepit e un pattern cand ii ies dintii. De obicei cand saliveaza si plange neconsolabil inca nu se simte in gingie dar stiu ca urmeaza. Micutul o fi si mai necajit cu restul de problemute pe capul lui.
Va pup!
pepit
pooh spune:
Neata!!!!Cornelia,imi pare rau ca suferiti atat de mult......Si data trecuta atat de mult l-au chinuit dintisorii?Giova,Balazs umbla peste tot....scoate tot ce apuca din sertare,e indragostit de tastatura,de mouse si de wccum prinde un moment cand usa de la baie e deschisa,hopp acolo,cu manutele in wc.....ridica si capaqcul atat,incat sa-si bage manaIn rest incearca sa se catere peste tot,daca cosul cu jucarii sau vreun scaunel e langa canapea,se suie urgent si de acolo e pe birou deja.....sunt cu ochii pe el non-stopBlanca,deci esti cu steamerul dupa tine?Offff,eu sper sa mai accepte borcanelele......Desi parca-parca nu mai mananca cu asa placere mancarea pt. bebelusi.....ce mai,e baiat mare dejaNoce,unde vreti sa mergeti in vacanta?In taxi l-am mai bagat si eu,asa cum zice Clara,in marsupiu/mei tai sau fara nik.....intr-adevar doar de putine ori,si stateam cu morcovulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Si acum offul meu....De aseara Balazs e cu febra......inainte sa ne culcam,l-am verificat si ardea,avea 39.2(rectal).La noapte e fost destul de ok,azi dimineata iarasi febra.....acum doarme puiutul meu....laptic n-a prea baut,doar apa....astept sa se trezeasca,sa vad daca accepta ceva mancarica......as vrea sa ajung le dr.,desi parca vad ca ii prescrie din start antibioticPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Ioana Antonia! Multa sananate si fericire alaturi de cei dragi!
Neatza si de la noi!
La noi totul ok deocamdata, nimic deosebit.
Cornelia nu a facut cumva otita? asa a urlat si Edi al meu prima data de nu stiam cu ce sa-l mai calmez.
Dragul de el...sper sa-i treaca rapid bubitzele si sa scapatri de afte sau ce-o avea. sanatate si celorlalti 2 pui. greu e cand sunt copiii bolnavi.
Blanca ma bucur ca totul e ok la mare si va puteti bucura de concediu. Mancarea...lasa ca e vara, bagati fructe si gata.
Noce chiar asa...unde vreti sa mergeti si de ce va trebuie scaunul? e cam incomod sa-l carati dupa voi.
Clara ma bucur ca ai mai intrat...of pleaca mama, cred ca tare greu iti va fi. Super ca plecati pe malul lacului la cabana, ii va prinde bine lui Bryce. dar a umblat si va umbla in primul an de viata micul american...auzi ...in Germania acum.
Inutsa super plimbarica ati avut. cat mai stati? nu au trecut 3 luni?
a fost cumnata in Italia, la Bergamo, a intrat si la Chicco, dar nu a prea avut ce sa-i cumpere lui Edi...poate de fetitze erau, dar la baietei slaba oferta.
Dienutza nici mie nu-mi place strungareata. m-am bucurat cand am vazut ce dintisori mici si frumosi are Marco...dar pe urma...cand am aflat ca exista posibilitatea sa se incalece ca nu vor avea loc cei definitivi...m-am razgandit.
Nu cred ca le va ramane strunga...si eu am avut, zicea mama si acum sunt ok...si multi copiii la fel. mai bine mai mari, decat sa se incalece ceilalti pe viitor si sa poarte aparat.
mQQm super...merita mezinul sa fie sarbatorit cu fast.
Pooh am corectat.
Sanatate lui Balazs si sa scapati de febra. eu ti-as zice sa mai astepti putin, poate scapati fara antibiotic.
si Edi se catara pe mobila si canapea...si de acolo...pica in cap. cu wc-ul si noi avem problema...cum las usa deschisa la baie, ba e la bideu, ba in wc cu mainile.
Ieri era Marco pe wc si ma striga disperat ca Edi incearca sa-si bage mainile inauntru, pe la spatele lui. saracul il tragea de tricou sa nu ajunga musiu cu mainile in apa. dezastru...macar la noi nu poate ridica inca capacul.
fug si eu la treaba.
o zi frumoasa sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
n am mai scris de multisor...
Giova, Pooh-mai cand citesc ce fac cavalerii vostrii...Miriam inca este cumintica pt. ca nu merge singurica, decat cu premergatorul...dar si din el apuca o sumendenie de lucruri pe care trebuie sa le iau dinainte din calea ei...stim deja de cateva saptamani si aratam si cu degetelul, unde este icoana(Doamne-Doamne), unde este puiul(canarul), unde este jucaria cea noua(antepremergatorul), unde este telefonul, televizorul si dansam cand auzim muzicae o scumpete nu alta...sper sa mi amintesc si eu cum sa mai pun poze in album ca nu mai stiuca sa pun cateva pozici recente;de papat, papam bine doar cand suntem infometate un picut..in rest scoatem din gura si aruncam cu papa...
Blanca- ma bucur ca este bine Eva si ca va bucurati de vacanta; si Miriam a avut cateva episoade de caca cu mucozitati dar dupa ce i am dat antibiotice;
tuturor
Corinna1982 spune:
Alexandra Maria !
Ioana-Antonia!
Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si sa ii bucurati pe parinti!
Noi facem bagajele, maine plecam la mare si ne intoarcem luni. Asa ca pupam toti sarbatoritii de pana atunci, le dorim multa sanatate si tot ce e mai bun!
Cornelia, sanatate lui Vladimir si pentru o mamica exceptionala!
Va pupam!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
noce spune:
La multi ani, Ioana Antonia!
Cornelia, multa sanatate puilor! O sa treceti cu bine si prin asta, peste o luna nici n-o sa mai stiti
Clara, ce frumos ca mergeti in Germania! Cat stati Faceti o cura cu mancare sanatoasa. Numai can dma gandesc la painea nemteasca Bine, nici Michigan nu e de lepadat, sper sa ne arati poze
Multumesc pt link. Scaunul nostru evident ca nu e pe lista celor carora li se potriveste gadgetul, dar mai studiem.
Cat despre vacanta, eu imi doresc sa vad Grecia si am tot amanat pana acum. Mi-as dori sa ajungem in Atena (adica taxi aeroport-hotel) eventual sa vedem orasul (alte taxiuri) si sa mergem pe insula Eghina cu vaporul (taxi pana la vapor si inapoi pana la aeroprt). Dar sa vedem si ce mai fac grecii, daca se mai caftesc in strada. Ne mai gandeam la Dubai, ca-i aproape, sau Siria, la fel e aproape si au si plaja si munte. Dar sigur ne trebuie masina, ori taxi si carat scaun auto, ori masina inchiriata si frunzarit harta. Astea asa, ca-s aproape, ieftine si am putea da o fuga oricand. Dar nu stim cum ne plimbam pe acolo. Dupa necazul cu nepotica, n-as mai risca sa urc in vreo masina cu copilul nelegat in scaun. Mai bine raman acasa.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009