**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Daria!
Mamilivia, nu ne-ai mai scris de foarte multa vreme. Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

VA MULTUMIMIN SUFLET PENTRU URARI FIECAREI DINTRE VOI!!!Asemenea va dorim si voua!!!
Desi ziua a inceput cu multe de facut ,petrecerea a fost un succes;LUCA si-a ales de pe tava cheia de la o masina ,un parfum si un telefon.iar dupa taierea motului,LUCA a avut parte si de prima lui tunsoare, la care a stat foarte cumintel .
Vom pune poze maine ..pupici !!
LA MULTI ANI DARIA FETITA SCUMPA, SA CRESTI MARE,SANATOASA SI NOROCOASA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

LA MULTI ANI intarziati: Luca, Edi, Albert si pentru Daria maine.

Si Maria de Cornelia imi amintesc eu,stii tu ca mi s-a pus fata pe copila ta demult (de bine!)

patricia si Dari practica acrobat nursing, in picioare, cu kuru-n sus, ori cu un picior sus altul in stomacul meu, dar tzitzi nu o lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Edi!
La multi ani, Albert!
La multi ani, Luca!

romanitzaaaa, ce mai face Mara?

Patricia, chiar ma gandeam ce mai faceti.

Merg si eu sa-mi cumpar servetele de sters la ochi.

Va saluta o alta... muscata! Eu am facut un nodul la umar intr-un loc unde si-a infipt dintii. Iar cand m-a muscat de genunchi in timp ce curatam morcovi am urlat ca soru-sa era sa faca infarct. El ranjea privind in sus.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata! Azi dau eu cafeaua!

La multi, multi ani fericiti, DARIA!!! Sa fii sanatoasa, zmeurica draga, sa te bucuri de viata!

mqqm, ooff, cunoastem...la un moment dat eram si eu plina de vanatai pe picioare, de parca ziceai ca m-a batut barbatul, cand de fapt David isi incerca dintii pe mine....

Gata, hai ca ma duc sa pun de cafea.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimi!!!!
Noce,Ungaras,Cornelia,Ylla,Inutsa,Giova,Uliiasi,Ayda_m,Corina 1982,Elenada,Anielas,Rallu,Patricia,Pogos,Ivanoiuadela,Pooh,Tanimi,Theea,Vally,Motana,Mqqm va multumesc din suflet pentru urari.
Imi cer scuze ca nu am putut sa intru ieri,dar am avut de facut pregateli,pana la urma am facut o mica petrecere acasa cu niste rude si toata ziua am facut mancaruri,spun si eu cu intarziere un sincer LA MULTI ANI !!!! lui Edisor si Luca sa va faceti mari si frumosi si sa va bucurati parintii
Poze am reusit sa facem doar vreo cateva la tort,le descarc si va arat,dar o sa ne revansam in tara cand venim ,la taierea motului.
LA MULTI ANI DARIA !!!!!
Albert al meu inca doarme,eu nu am prea putut sa mai dorm de azinoapte nu mai am somn,el isi respecta programul ,adica cu trezirea la 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daria fetitza frumoasa de mami Livia! Sa-ti traiasca mica printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Livia sper ca sunteti bine, te asteptam pe la noi cu vesti!

Neatza!
haideti la !
Multumim inca odata de urari...sunteti niste dragutze ca de obicei!

Eu am inceput munca la bucatarie, dar o pauza de cafea tot am facut.
copiii au plecat cu sotul la Zoo, asa ca trebuie sa ma misc repede cu toate.

Mergem la mare din 2 aug. si eu voi fi la CM, frumos, nu?
Nu pot face nimic sa il aman? nu prea cred...daca alaptez.
IN 30 iulie merg la control si intreb si doctorul. Tot asa patesc, in fiecare vacanta eu sunt pe stop.

Ylla si noi il tundem pe Edi sambata viitoare dupa motz. Nu stiu cine va face operatiunea, dar e musai...noua ne place cu parul asa mai lung, dar il gadila pe la urechi, saracul se tot trage de el.
Ma bucur ca ati avut o petrecere reusita, super ce a ales de pe tava Luca.
Dienutza si voi ati petrecut? . ati taiat motul?
Coprnelia LMA fericiti Mariei, vad ca nu avem datele copiilor tai, please cand ai timp sa le dai.
mQQm cumpara servetele ca acusi vine ziua cu pricina.
aoleu...asa rau musca pepitzel? si edi mai musca si se distreaza cand fac au-au...dar nu asa tare.
Romanitza vazut pozele. super vacanta de 2 luni on Ro. Unde ati fost la mare? cam pustie plaja, e super asa mai gol.

o sambata frumoasa, fug la bucatarie.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova noi nu am taiat acum motul pentru ca nasii lui Albert sunt in tara,dar mai avem putin pe 26 venim si noi pentru o luna si atunci il taie.Aseara in loc sa sufle in lumanare,a stins-o cu degetelul si s-a fript putin,in tara o sa-i facem a 2 petrecere si sa-l tundem ca,cu caldurile astea e ud mereu la par,ne-au terminat de vreo 3 zile numai 38-39 de gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

tufa,
Un sincer La multi ani zmeuricilor ce si-au serbat primul anisor din viata, ce repede trece timpul, noi suntem codasi abia la sfarsitul lui august vom sufla prima lumanare. Am citit pe sarite dar am vazut pozici frumoase cu zmeurici superbi(e), nu prea am avut timp de net asa ca n-am mai dat nici un semn. Patrí cam sclifosita la mancare la fel si cu laptele, a inceput sa bea tot mai putin,isi mentine silueta dar speram ca in tara sa-si revina cu papica, poate cu verisoarele ei o sa prinda mai bine gustul mancarii...plecam in tara pe 30 luna asta si vom sta o luna, asa ca primul anisor il va sarbatori pe drum in masina(dar mami tot o sa-i faca mini party, sanatosi sa fim ca in rest le facem incet pe toate. Avem 8 dintisori,4 sus si 4 jos dar in rest e o lenesa nu vrea sa busileasca,nu e interesata sa se ridice singurica in picioare sustinanduse de ceva..doar daca o plimb eu, in schimb e foarte vesela,are un orar de somnic de invidiat, se culca singura ziua si seara,doar ii dau lapticul,suzeta si are o pernuta mica verde cu bulina si-o ia in brate si gata somn de voie, cam astea ar fi noutatile despre noi.
Pupam toata tufa si speram sa ne facem timp mai des macar de un salut scurt!
O pupam si pe Bia superba care nu ne-a uitat
Un week-end placut va dorim

Mergi la inceput

Am revenit cu pozele:http://family.webshots.com/album/578090558nGKWji

Mergi la inceput