**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Daria-mexicana mica si frumoasa! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
Alex strengar frumos! multa sanantate si fericire in toata viatza ta, pui mic!
Radu Stefan de AndreeaC!
Maria-sarbatorita de azi! Multa sanatate si fericire!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
la miez de noapte!
eu nu prea reusesc sa intru din alba. Dim. duc copiii la mama si eu plec, ori cu sot, ori fara el. revin la pranz, ii culc si o tai din nou.
Dupa amiaza la piscina la cumnata, seara prin oras si maine o luam de la capat.
azi a facut si Edishor 3 pasi singurel
Sotul atat l-a pus si innebunit, incat a reusit sa-si tina si edi pt. cateva secunde echi,librul, si prin iarba a mers la sotul...3 pasi am numarat. a mai reusit odata...doar 2.
Dar tot mai bine se tine singur, chiar numai sprijin ii trebuie. asta cand nu pleaca ca turbatul...corpul si capul in fata si pe urma picioarele.
Cornelia asa coboara si edi scarile...in seara asta s-a oprit si ma striga sa-l ajut....le-a urcat dar la coborat cu capul inainte.
Ungaras\ felicitari pt. kg si progrese. spor la facut bagaje. cat stati prin tara?> si pe unde mai mergeti pe urma?
ai avut dreptate, a batut Spania....sa intre fetele de acolo sa ne zica ce a fost pe la ele.
Chance te asteptam cu vesti bune de la eco. pana atunci, ai grija cu caratul si incearca s anu te obosesti. menajeaza-te cat poti.
e mortala pitica ....ce pupacioasa mica ai in casa.
Buburuza of pic-ul mic...cu manutza in gips. sa scapati cat mai repede si cu bine de el. de obicei la copii asa mici le pune rapid la loc, fara gips sau alte chestii.
Lorelay bine ati revenit! asteptam poze si impresii.
mQQm si edi merge cu fundul in sus, mai ales cand e pe iarba sau pe pietris, sa nu-si buleasca genunchii. eu ii zic ca e mowgli...numai el merge asa in marsul elefantilor din cartea junglei.
cu scutecul si la noi la fel...chin mare...unul il tine de povesti sau ii atrage atentia si altul ii fixeaza pampersul. cand oi fi singura va fi tragedie, sincer.
Ayda su[per pozicile. o printesa frumoasa si o burtica fericita!
Ylla sper sa intru maine sa vad pozele.
poze de la motz...nu stiu cand reusesc sa descarc aparatul.
Imi pare rau ca a fost asa o nebunie si nu i-am facut cateva poze mai frumoase...dar...asta e.
pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
Poate va intrebati unde am disparut
Noi suntem bine. Suntem cu un picior pe plecare din pacate. Am pregatit cateva cutii cu haine de trimis cu maxi-taxi caci nu ne incap toate bagajele in masina . Si inca nu am luat tot pt acasa... Ne-ar trebui rulota .
Ne-am mai plimbat ici colo. Am fost la un castel unde a locuit regina Elisabeta a Austro-Ungariei [sper sa nu gresesc, stau cam prost cu istoria], si care are o gradina botanica uriasa si impresionanta. Am stat 5 ore acolo si tot nu am reusit sa vedem tot, dar nici puteri nu mai aveam.
Biuta e bine. Inca nu merge, e lenesa, ii place sa o ducem de manute, dar nu mult, ca se pune jos si gata. Vorbeste toata ziulica, cu somnul sta f bine, are 2 reprize de somn ziua, cam 1-2 ore fiecare, alteori chiar 3 ore, cu "alimentat pe drum" , iar noaptea... se trezeste cam de 1-2 ori pt laptic, dar o iau langa mine si ma tot tzocaie, caci alt lapte tot nu vrea iar al meu e pe duca.
Va pun si niste poze
Merano
11 lunite
giova super petrecere!!!! pe 1 august se implinesc 3 luni de cand suntem aici, cand vom fi in Romania deja, de fapt.
la chicco erau treninguri de care ziceam si pt baieti. nush ce sa zic, nu s-o fi uitat cumnata bine. la Upim erau faine reduceri, si la Z sunt lucruri f accesibile si de calitate
bely mai pune poze cu Patri! si Bia e plina de piscaturi, cu aparat in priza cu tot. in fiecare zi se mai pricopseste cu vreo 5 piscaturi
moni ce printese ai tu!!! poza in care o plimbi pe Irina e superbaaaa
flosideea ai barbatel mare!!!!
uliiasi tare bine aratati!!!! e gagiu-gagiu David in camasa
mqqm ce peripetii!
bubu bine ca nu si-a rupt manuta strengarul!
ungaras ce bine mergeeeee MC
mai voiam ceva sa zic dar e varza in capul meu. merg la somnic
LA MULTI ANI ZMEURICILOR CARE AU IMPLINIT ANISORUL!!!!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ylla2009 spune:
Buna
LA MULTI ANI MARIA ! SA CRESTI FRUMOS SI SA ADUCI BUCURII PARINTILOR!!
HMMMM sa vedem cum stau cu amintirile ..ca tot citesc si de postat nu mai apuc.
INESA frumoase poze si minunate amintiri. E scumpa foc BIUTZA!
MQQM strengar foc Pepitu'.Bine ca totul s-a terminat cu bine!
MONILAND vazut doua printese scumpe foc!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ele.
GIOVA super ca ati avut vreme buna la petrecere!
AYDA super pozele de turtitza. Frumusica foc printesa!!
pup pt zmeuricii si zmeuricile frumoase
Luca incepe sa prinda curaj si sa se desprinda pret de cativa pasi catre jucaria preferata sau spre mami ..la controlul de un an..76 de cm si 8500gr ..dar nu am ce ii face , bine ca recupereaza.In rest e vesel jucaus , papa de toate ..nazdravan as putea spune ..adik de la perie de wc ..daramat si scos tot de prin dulapurile pe care nu pe pot inchide cu cheie...e jale.Sora-sa trebuie sa isi ia haine din dulap in viteza..nici o sansa sa stea cu dulapul deschis sa se gandeasca ce vrea sa imbrace..tot darama micul asta si are o viteza cand vede ca ea deschide dulapul..imediat e langa ea.
Saptamana trecuta mi-a varsat o punga cu faina..era alb tot ca un ingeras,..ufff...tot imprastie,arunca..nu e niciodata ordine in casa cu el..dar cred ca mai am de asteptat vreo 4-5 ani ..desi e baiat si nu se stie nici atunci.
Luni vrem sa plecam la mare cu ai mei doi si cu ai nasei doi (unul de 14 si unul de 12 ani) sper sa ne descurcam si sa prindem si vreme frumoasa.
AM O INTREBARE VA ROG: AM REZERVARE LA HOTEL PE PLAJA..CU CAMERE CU VEDERE SPRE MARE..ACU..PENTRU A BENEFICIA DE ACEI AEROSOLI DE DIMINEATA..II IMBRAC LA 6 SI PE PLAJA CU EI SAU E SUFICIENT SA DESCHID USA LA BALCON???
Multumesc anticipat!!
Va pupicim ..
bely spune:
Olá tufa,
La multi ani Maria, sa cresti mare sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parintii tai!
giova frumos va petreceti voi prin Alba
inutsa am savurat pozele voastre, sunt absolut superbe, ce repede a trecut timpul zici ca mai ieri ne spuneai ca mergeti in Italia si deja trebuie sa va intoarceti.
Pitica mea nu vrea sa busileasca si nici nu-i interesata sa se ridice singura sustinunduse de ceva, doar daca o plimb eu sau daca o pun in premergator merge direct la dulapuri in bucatarie si incearca sa deschida usile,cum nu reuseste pt ca bate in premergator incepe sa strige si sa certe usile dulapurilor, in rest ii place apa, ar sta ore intregi in piscina sau in cadita ei. Mamici cat laptic mai beau zmeuricii vostri? Patri abia daca ajunge la 300ml peste zi,oare sa ma ingrijorez?, mancarica ii place,legume cu orice fie carne alba,rosie sau galbenus,branzica si iaurtelul de fructe nu vrea sa auda si mai nou refuza si cerealele care pana nu de mult erau preferatele ei
pooh spune:
Hellooooo.....Pfff,greu mai ajung sa scriu cateva randuriCand e treaz Balazs,nu prea am sanse sa stau la calculator,iar cand doarme,mai mereu imi gasesc ceva de lucru....ba mancarica,ba ordine.....Bely,Balazs bea mul laptic.....defapt el bea de multe ori....nu se culca fara sticluta cu lapte,asa ca bea cam de 4xcate 180 ml.... Doarme de doua ori pe zi,plus seara,si inca o portie noaptea/dimineata....depinde cand se trezesteMoniland,in sfarsit te-am vazut mai bine....ca tare zgarcita ai fost la poze.....sunteti o familie minunata,printesele tale sunt de milioane iar tu arati fff. bineInutsa,ca de obicei,m-am uitat cu mare drag la pozele voastreCat de frumoasa si feminina si gingasa poate fi BiaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Ylla,ce nazdravanel e Luca.....asa e si Balazs....umbla peste tot,scoate tot din dulapuri,mai nou incearca sa se catere peste tot....brrrrrrrrrr.......Ref. la aerosoli....nu stiu ce sa-ti raspund....mergem si noi in august la mare....offf,musai sa ne trezim asa devreme?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
andreea_1979 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Eu sunt putin obosita dupa botezul si petrecerea de dupa a baietelului moasei , dar ne revenim repede , sper!
Laura se deplaseaza prin toata casa , deschide toate rafturile , nu prea mai vrea nici in carucior , si a inceput sa mearga tinuta destul de binisor .
Moniland sa-ti traiasca gemenutele , sunt niste dulci !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://family.webshots.com/album/578101993mgfwvx
elenada spune:
hello tufa
La multi ani zmeuricilor care si-a serbat primul an din viata. Sa fiti sanatosi si norocosi in viata si sa va fericiti parinti toata viata voastra.
I-am adus si noi pe pitici acasa si sunt foarte dati peste cap cu somnul. Dorm asa aiurea. Nu stiu ce au facut bunicii astia cu ei dar sunt dereglati. Sper sa reusesc sa ii aduc pe drumul cel bun ca e jale asa.
Lui Matei cred ca ii iese un dintisor jos ca e tare marai. Plange si noaptea si dimineata la 7 e in picioare si iar are program de plans. M-am saturat eu de dintii lui dar el saracutul. Macar de ar iesi odata.
Ne pregatim si noi de petrecere. Abia asteptsa vina duminica sa luam motul si sa rupem turta. Noi o sa ne pretecem la snagov la un gratarel. e o baza de agrement amenajata specila pt gratarele cu tot ce iti trebui. Sper sa fie ok si sa ne distram.
Matei merge destul de binisor desi pe afara ii este frica sa plece singurel. Intinde manuta dupa noi. Ana merge de manuta dar singurica nu.
Mqqm ce noroc ca nu a patit pepitul nimic dupa aventura lui cu scarile. Copii astia nu inceteaza o clipa sa te uimeasca.
Moniland foarte bine aratati. Am vazut pozele. Mandrele tale sunt asa frumoase si diferite. Superbe. M-am amuzat cand am vazut poza din patut in care una din ele o tragea pe cealalta jos ca sa fie ea prima la gardut. Asa fac si ai mei. Atat se mai imping si se darama unul pe altul ceva de jale.
Nusy
Pony la multi nai cu intarziere pt raducu. sa fiti sanatosi si fericiti.
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!