**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 21
Moniland spune:
Mqqm, bely, Giova, ungaras, change2008, nusy, inutsa, ylla, pooh, andreea 1979, elenada, va multumesc pt complimente si le intorc inzecit pentru ca am la cine
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland www.flickr.com/photos/monicahhh/4777229716/in/set-72157621980600772/" target="_blank">poze din concediu de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
Moni draga, fetitele tale sunt SU-PER-BE!!!!! Tare imi doream sa le vad si acum am vazut numele tau la ultima postare. Au crescut micutele atat de frumos. Sunt atat de scumpe. Felicitari mamico!!!! Mi-au dat lacrimile cand le-am vazut...si m-au napadit amintirile... De un milion de ori FELICITARI.
Elenada - un brat de si pentru tine. Ce mai fac piticurii tai? Oare am unde vedea poze si cu ei?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Giova spune:
eu mor de somn...nu stiu de ce sunt mai obosita ca acasa.
ASzi am lasat copiii la mama si am plecat la Sibiu. In timp ce sotul era pe un santier, eu eram la povesti la vara-mea.
Timpul a trecut si numai la ora 17 am ajuns acasa.
Mai stam putin pe aici pe la bunici, dupa care mergem la cumnata. Poate reusesc sa descarc si eu pozele alea.
Maine nu stiu ce mai facem....sotul cu treaba, eu ....frec menta.
Inutsa mi-a pozat cumnata treningurile ce erau si nu prea ma-au incantat si erau la 17 euro. cine stie....poate la Bolgna s-au terminat mai repede.
revin...cobor ca a venit o prietena si vrea sa ma vada.
mai vorbim.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
alinuk spune:
fetelor,
aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere cu 15% a indemnizatiei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Giova spune:
asa...am revenit.
am hranit gogoasha mica si l-am trimis afara cu soacra.
Doamne cat mai mananca, nu-mi vine sa cred, baga in el orice, fructele-nectarine/piersici sunt preferatele lui si cam 1-2 banane/zi. dar pt. aia nu pune nimic pe el.
la 1 an avea 78 cm si 10,1 kg. stagnam de la 10 luni la greutatea asta.
Inutsa super castelul si gradina. eu nu am vazut-o, dar vad ca merita vizitat.
Bia e o dulcica de fetitza, zambareata tot timpul. va pregatiti de plecare....cred ca ii va fi greu mamei tale, s-a obisnuit cu voi. si voi cu ea.
Ylla felicitari pt. primii pasi. vad ca ai nostri sunt in aceeasi zi si incep deodata sa mearga.
si voi aveti treaba cu peria de la wc? eu am pus-o in cada si acolo s-a aplecat si a luat-o. ma tampeste cu wc si bideul....se spala in ele cum prinde ocazia.
legat de aerosoli...cei de la 6 dim. sunt buni? eu nu stiam, dar zau de pot sa-i duc l;a 6 dimineata la plaja. seara nu e bine?
Bely edi bea de la san si inca 250 ml de formula. ar bea si mai mult daca i-as da...doar ca mi-e lene sa tot car dupa mine sticla si formula.
in fiecare zi papa iaurt, ori 150 gr simplu, ori 200 cu fructe sau branzica fagaras.
Elenada sper sa reusesti sa le refaci programul piticilor. te-ai odihnit putin?
sa iasa cat mai repede dintisorul lui matei, s anu-l chinuie prea tare.
ma pun sa deschid cap. nou si sa plecam spre cumnatica.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova ce bine ca ai un papacios,bravooo lui, numai eu nu am parte de o mancacoasa, mai nou refuza orice fruct categoric, daca inainte mai manca din borcanas acuma nici nu vrea sa auda, 150ml lapte dimineata,150 ml seara,pranz si cina in jur de 150-200gr piure de legume si 1 iaurtel mic de 60gr, asta ii e toata mancarea pt o zi
pony spune:
Buna seara,
Raducu va multumeste pentru urari!
Am taiat motul si a ales asa: cardul, o bancnota de 50 si o oglinda.
A ras la toti invitatii si i-a placut foarte mult ca era in centrul atentiei.A primit muuulte hainute si jucarii.De acum este copilas, zic eu, dar tot nu ne putem intelege.Eu ii spun tarzanel.
Cand o sa am timp o sa mai pun niste pozici cu el.Merge bine tinut de o manuta.Are zile mai bune sau mai rele.Azi a avut o zi super, seara m-a intampinat cu hohote de ras.Pacat ca eu vin de la servici seara la 8, dupa ii fac baita iar la 9.30 adoarme.
Toti copilasii sunt niste haiosi cand sunt micuti...ce repede mai trece vremea...neaparat tb sa vorbesc cu barza sa vina bb2.
LA MULTI ANI TUTUROR ZMEURICILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR PANA ACUM si celor care au implinit in iulie:
Albert, Edisor,Luca,Daria, David, Oliver, Octavian, Alexandra,Ioana, Delia, Anastasia,Denis, Andreea, Balasz, Andreea, Maya, Teodora,Daria, Alex, Maria
Sa fiti sanatosi, voiosi si frumosi si norocosi!