**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 19
chance2008 spune:
Buna zmeurici!!!
Profit ca i-am luat Mariei un pachet de carti de joc cu printese, pe care le aduleaza..., le ia una cate una, le observa, le pupa, le da jos din pat, le urca la loc...c e sa zic? o gramada de treaba si vreau sa urez si eu cu intarziere un sincer
LA MUUUULTI ANIIIIItuturor zmeuricilor sarbatoriti!!!
Ayda, te inteleg perfect, ca si la mine au inceput problemele cu ridicatul... eu am noroc ca Maria a inceput sa mearga singurica, mai de o manutza, mai de un perete,si o valorifica la maxim.. o ridic numai cand trebe sa o dau jos din pat(dar si asta e in curs de invatare)si cand trebuie sa o bag in cada la bai-bai...
Si eu o am pe mama care ma ajuta enorm.... cred ca de pe la 7 luni de sarcina ii mut domiciliul mariei la ea(sta la cateva blocuri distanta)...
Giova,, super petrecerea.. da` stiti sa va distrati, nu gluma.. Felicitari pentru alegerea lui Edi!
Moniland, super vacanta.. si noi vom pleca pe 4 august, si am ceva emotii... Ce printese ai tu acolo.. si ce bine arata mami!!!
Intre timp a venit virusu` si s-a intzepenit la calculator, sa ii bag gummy bear.. e fan...
Unguras, cred ca mai bine cu caldura, decat la noi, de vreo 2 zile ploua incontinuu.. iesim la plimbare prin balti.. ne-au zapacit astia cu codul rosu....Noroc ca s-au mai retras apele si putem merge la tara pe soseaua nationala, ca am avut traficul blocat si a trebuit sa o iau pe colauri, printre lanuri de floarea soarelui si grau cosit.(bine, ca era super si peisajul si mirosul). cu un matiz de ziceai ca suntem la formula 1 off road... zmeurica mea radea de se prapadea(credea ca e in carusel)Concediu de nota 10!!!
Si eu am aceeasi problema cu bagajele, mai ales ca noi nu am plecat niciodata cu zmeurica la mai mult de 50 km si pentru mai mult de o zi, iar de data asta plecams i cu avionu`....
Cornelia.. felicitari pentru cum te descurci tu cu trei puiutzi.... eu am experimentat ieri la scara redusa... a fost la noi verisoara mariei, de 8 ani si a fost asa binee... a avut grija de ea cat am facut eu treaba, a culcat-o.... a distrat-o... daca e asa, imi convine.. numai ca la mine diferenta o sa fie mica intre copii.. nu o sa ma inteleg cu niciunul...
Mqqm, rallu... stati pe pozitii.. ca de acum incepe showul!!! Felicitari pentru nazdravanii!!!
Nu mai stiu cui sa ii scriu.. ma distrez in timpul asta ca fiica-mea s-a apucat sa pupe toate pozele dintr-o carte de povesti.. zici ca pupa icoane, asa se apleaca....
peste o saptamana merg la eco morfologia de 22 sapt si vin cu vesti ...
mami de maria- 27 iulie 2009
21 saptamani
buburuza1979 spune:
mamici cu zmeurici!
LA MULTI ANI sarbatoritilor si de la noi!
eu va tot citesc din umbra cand apuc, iar cu scriul si mai greu, pentru ca nu e chip sa ma apropii de tastatura cu zmeurica naravasa pe langa mine!
noi suntem bine, crestem si facem prostii
mQQm ca ziceai de pepit precoce... de al meu ce zici ca nici nu a implinit anul si e cu mana in ghips?!
fugea de mine sa nu ii pun pampers curat si si-a luat avant prea mare de a cazut din pat peste niste jucarii proaspat insirate...
nu e grav, nu e fractura, ci doar o tasare de radius. asa ca 2 saptamani manuta in ghips... a trecut una, mai avem una...
o sa avem poze "interesante" cu prima lui aniversare
asta e... a vrut mama cupil nazbatios... acum suport! sper doar sa nu ajungem cu nazbatiile prea departe, caci nu stiu cat o sa ma tina inima...
fetele care ati facut ROR-ul sau Priorix-ul deja, au avut zmeurelele vreo reactie ceva?
stiu ca e un vaccin destul de "greu" asta si cum si noi ne apropiem de intepatura, as vrea sa ma pregatesc moral si pentru ce urmeaza in caz de reactii...
-ici multi
_
mami de pic
Being a full-time mother is one of the highest salaried jobs in my field, since the payment is pure love. ~ Mildred B. Vermont
lorelay_28 spune:
Buna...
in sfarsit reusesc sa mai intru si eu putin...ca de multa vreme nu am mai scris. In primul rand vreau sa urez si eu zmeuricilor care au implinit un anisor. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, crestere frumoasa si sa aduceti multa bucurie parintilor.
Noi am fost deja plecati in concediu 2 saptamani prin tara. AS fost foarte frumos si o sa revin cu fotografii dupa ce le descarc. Mai plecam in august la mare.
Revin sa va mai povestesc. Trebuie sa ies
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
CriPOD spune:
La multi ani, Raducu!
La multi ani, Teodora!
La multi ani, Alex!
La multi ani, motanica dulce Daris! Sa ai un viitor fericit si sa fii inconjurata numai de oameni care te iubesc. Motana, speciali!
Aoleu buburuzo, e unicat Serban, vaz. Bine ca nu e fractura, cumva trece si saptamana asta si veti fi "free" la giumbuslucuri iar.
Edit numai sa intreb: what's up with scutecele, ca eu, sincer, deja transpir numai cand mai gandesc ca trebuie sa-l schimb, ca nu sta... saptamana trecuta s-a zvarcolit cand ii scoteam pe cel cu kk, a aterizat continutul exact in mijlocul camerei pe covor.
Oooo, pai stati asa, ca io nu de precoce ziceam, din contra. Ceva de genul... daca pepitul facu asa mare boroboata... Ca pepitul mamei e tot in coada tufei motric, hihi, la capitolul asta e orice numai precoce nu. Sta si face pasi singur daca e preocupat si nu observa ca degetul meu nu-i in pumnul lui. Mai degraba si-a perfectat mersul ursului: in 4 labe, dar nu pe genunchi ci asa, cu fundul pe sus. Nu pare sa i se para ineficient, las' ca vine iarna si atunci ii va fi frig la maini si se ridica si el in picioare. Bine ca n-o cazut, praf se facea pana ajungea la parter pe gresie.
Cornelia, pai asa copil de incredere e Stefan cu portile? Da-l sa-l pup, ca i-i trimit pe-ai mei sa-i educe.
pepit
pooh spune:
Fetelor,va multumim pentru urari,gatta,am baiat mare deja,nu mai numaram lunite....mi-e dor de bebelusul meu moale si parfumatPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Teodora,Raducu,Daria,Alex,la multi-multi anisori,puiuti mici!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ayda_m spune:
LA MULTI ANI!!! Daria Alessia si Alex, sa fiti sanatosi, mult noroc si sa va bucurati parintii toata viata
Am pus si eu pozici de la turta fetei si petrecerea de un anisor http://family.webshots.com/photo/2899059230106074700ImFQlZ ...o sa revin si cu cateva pozici de la mare
Va pup cu drag
Ayda28 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
ylla2009 spune:
LA MULTI ANI ZMEURICI SI ZMEURELE CARE ATI IMPLINIT PRIMUL ANISOR CAT NOI AM FOST DISPARUTI!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI !!! SA FITI FERICITI SI NOROCOSI!! SA AVETI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN!!!
NE CEREM SCUZE CA NU AM PUTUT FI AICI ..trebuie sa recuperam cu cititul..intre timp POZICI DE LA MOTZ pe contul comun ca aici am uitat cum sa pun!!!
Va pupicim pe toti si toate..revenim curand !!!
nusy spune:
La multi anisori,sa creasca mari,sanatosi,destepti,frumosi si norocosi sarbatoritilor de ieri:
Teodora de micaalsa
Radu Ion de pony
si de azi:
Daria Alessia de Motana
Alex de anemona27
Moni: am vazut pozele,printesele voastre sunt frumoase foc si tu arati tare bine!
Ayda: Andreea e superba,i-a stat tare bine in rochita cu albastru,tortul a fost foarte reusit..am vazut ca a ales banii!!!asadar,adio criza la voi...Ai grija de burtica,da???
Giova: poze de la motz???ma bucur ca a iesit frumos!!!
mQQm: mare poznas pepitul!!!!cred ca ti-a stat inima cand l-ai vazut..explorator,nu gluma!
ungaras: vazut filmuletul,M-C superba,ca de obicei...si merge chiar binisor!
buburuza: noi am facut ROR-ul acum 14 zile si nu a avut absolut nici o reactie!Chiar ma felicit ca am avut curaj si i l-am facut...unei colege i-a facut fetita reactie dupa vreo 7 zile,i-a aparut o eruptie si a avut febra..dar a trecut!
Elenada: gemenutii!
Pupici tuturor si multa sanatate,concedii frumoase cu vreme buna sa aveti!