Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 20
MSymo spune:
Ratusca, eu ma simt bine n-am nimic, doar colul asta e fraier. Dar....azi la 17 cand avem morfologica, il vedem noi pe el.
Fetita mea nu m-a lasat sa adorm aseara, a avut program de tumbe pana la ora 1.
Symo
22+
Diana
diana.b spune:
intr-adevar, asteptam impresii si pareri de la cursantele Filantropia... 
dar cursul acesta se tine o data pe saptamana? si de la ce ora la ce ora? oare trebuie sa te inscrii cu ceva timp inainte?
vreau si eu mai multe detalii, pleeeeeeeeease 

18+
douradoudou spune:
sfat pt beatrice: nu te duce la nici o nunta..statul pe scaun e f periculos pt ac bb o sa apese pe col..nu inteleg de ce vrei sa risti...eu la 1 sarcina am stat "doar" 3 saptamani lipita de pat ..dar as face orice pt bb meu ..nu te supara pe mine dar nu eunt de acord cu tine..nunti o sa tot fie..o sa ai timp de mers peste tot ..acum nu e momentul 

fetelor eu stiu ac alergiile sunt provocate de obicei de nuci(aicima refer la alune , nuci si toate de genul) si fructe c seminte (capsuni si altele)..chia daca era stropit porumbul mai greu sa ajunga pana la el pt ca e invelit in nu stiu cate frunze plus "parul" ala...eu cred ca ce a zis miruna e mai probabil:e mai greu de digerat acum..
eu azi fac mancare super simpla si f usoara ..mai am de facut si prin casa curat ..si eu obosesc f usr e si normal nu va speriatai..sa vedeti mai incolo ca de abea mai respiram cand bb se impinge in toate organele..
symo cum e colul?ai mai fost la doc.??
miruna vreau si eu niste retete de paste mai special 
cam atat ma lasa "atrofiatul de sarcina" sa scriu acum..cand se activeaza din nou revin ![]()
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
diana.b spune:
si eu merg la doctor azi... abia astept sa vad ce imi spune si sa-l vad si eu pe bb ca nu l-am mai vazut de 6 saptamani
!!!
vad ca tot vorbiti de lungimea colului, iar mie dr nu mi-a spus niciodata acest detaliu... in seara asta il intreb eu ![]()
18+
douradoudou spune:
symo dupa ce am dat send am vazut ca ai scris si tu..bafta laeco si sper sa stea cuminte colul ala pana la 40 de saptamani.
bafta pt toate fetele care merg azi la eco..sunt sigura ca veniti cu vesti f bune 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
ratusca83 spune:
multim doura

..
msymo sper sa fie bine colul...te asteptam cu vesti...
eu m-am plictisit tare
18+ si ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
msymo sa vii cu vesti bune 

miruna mii de scuze
...dar cu disperarea mea cu alergia am uitat sa te felicit pentru semnatura 

Doamne ai grija si de noi
19 
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi msymo sa vii cu vesti bune ![]() ![]() miruna mii de scuze ![]() ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi 19 ![]() |
Stai linistita, de la tine felicitarile sunt implicite

Fac capitol, stati cuminti

MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
sugubina spune:
Simo la Cirstoiu a mea..II zic de Dinu ca nu vrea sa imi faca eco pt triplu test la care am programare de vro doo luni doar..OF CE MAI FAC?
sugubina
+17