Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
amelia_ilie spune:
Sugubina, felicitari pentru semnatura si bafta la medic azi!
Ratusca, bafta si tie la medic, sa-ti dea voie la plimbarici scurte macar.
Ukume, Sunset, aveti grija cu porumbul, ca nu cred ca-i romanesc si cine stie ce substante or fi folosite la stropit... eu am zis ca pana cand nu apare porumbul ala de-l ia tata de la tara nu ma ating de el, chit ca am pofta uneori de porumb fiert, dar prefer sa-mi iau o conserva si sa mananc cu lingura de acolo.
15+
ratusca83 spune:
beatrice pai eu am cerclaj facut de 2 saptamani jumate...dar tot nu am voie....viata nu mai este la fel nici dupa cerclaj pt ca nu mai ai voie sa faci efort deloc, sa stai mult in fund sau picioare pt ca pot aparea contractii, dureri sau mai rau sa se desfaca firul....
18+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
ratusca83 ai fratelui tau probabil ca nu is identici, ci fraternali (din oo diferite).
sugubina
+17
sugubina spune:
Stiti ce am mai observat? Ca obosesc foarte repede. De exemplu de acasa pan la statia de tramvai dabia ma tarai! Si suflu greu. Simt si pe la burta dureri usoare...Ce o fi ?De ce oare ?
sugubina
+17
beatrice75 spune:
Fetele care merg azi la curs pre si post natal la Filantropia, sa ne spuneti cum a fost. Se plateste totusi cred o taxa de 50 ron la sfarsit, cand va ridicati diplomele.
20+

JoAnn spune:
sugubina si eu obosesc repede...
eu stau la et 3 si de la masina, pe care o parcam in fata blocului,,pana la usa apartamentului obosesc si mi se pune negru in fata ochilor

dar ma gandesc ca o fi si de la atata stat in pat...ca de invatata sa vegetez..cum fac mai mult de 3 pasi...

cat despre patuturi o sa fie evident 2![]()
17+ viitoare mami de gemeni
ukume24 spune:
Sugubina si eu obosesc de numa...ieri am mers pe jos dela servici pana acasa, adicavreo 4 statii de autobuz si cand am ajuns acasa era rupta...
17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
sugubina spune:
beatrice75 e ok totusi 50 lei nah ca fac si ei o munca acolo. Cred ca ma bag dar la urmatoarea serie. Peste 5 saptamani nu?
Joann citeam la alte mamici cu gemeni ca pana la 3 luni merge si in acelasi pat. Mai scutesc niste bani, ca si asa indemnizatia va intarzia 3 luni minim.Micsorata cum e. Oi vedea cum fac..
sugubina
+17
ral_eli spune:
oboseala simt si eu, ieri dimineatza cand am bagat cheile in usa sa plec la servici ma simteam deja epuizata. abia ma tarai de acasa pana la servici si nu am decat 15 minute de mers pe jos
18+
JoAnn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Joann citeam la alte mamici cu gemeni ca pana la 3 luni merge si in acelasi pat. Mai scutesc niste bani, ca si asa indemnizatia va intarzia 3 luni minim.Micsorata cum e. Oi vedea cum fac.. sugubina +17 |
eu stiu...pana la urma tot tre sa cumperi nu???
cat despre indemnzatie

eu una nu stiu daca o sa pup...ca eu sunt eleva la o scoala postliceala privata si nu stiu daca pot primi...o sa ma interesez .
17+ viitoare mami de gemeni