Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
beatrice75 spune:
Azi am fost sa-mi fac urocultura. Abia astept rezultatul!Abia luni, din pacate...
Sambata merg la o nunta, dar voi sta numai pe scaun si doar cateva ore, dar sunt asa de fericita ca mai ies si eu in lume!
20+

sugubina spune:
JoAnn si io la fel: aceiasi placenta, saci diferiti. Asta inseamna dinaia identici (sex la fel, grupa sanguina, vor semana ca doua picaturi de apa).
sugubina
+17
JoAnn spune:
sugubina oare nu o sa ii incurcam???
oricum eu o sa ii imbrac diferit, nu imi prea plac gemenii imbracati la fel![]()
17+ viitoare mami de gemeni
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn sugubina oare nu o sa ii incurcam??? ![]() oricum eu o sa ii imbrac diferit, nu imi prea plac gemenii imbracati la fel 17+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Asta am vrut si eu sa va intreb
Eu de la proumb mai am dureri de burta desi nu sunt sensibila la capitolul asta si pot combina cu succes alimente care ar da peste cap un om normal. Probabil este doar mai greu de digerat si atat iar noi oricum suntem ceva mai sensibile acum. Concluzia: nu mai papati porumb
!!!MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
ratusca83 spune:
sugubina 
pt semnatura..sa creasca puficele mariiiiiiii
joann bine ar fi sa-mi dea voie sa ies si eu cate putin..daca nu asta este
18+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
Ratusca, Jo Ann, va tin pumnii cand mergeti la doctor sa va dea voie sa iesiti putin macar. Cine stie ca ma asteapta si pe mine pe viitor! Dar de ce trebuie sa ne chinuim asa?De ce nu se face cerclaj si gata? 
20+

sugubina spune:
Joann citeam undeva ca la inceput le punea niste bratari sa nu ii incurce(ca o facuse la inceput de cateva ori si pana sa ii invete le-a pus semne hihi). Si eu ma gandesc sa ii imbrac diferit. Asa ii invatam si noi.
Tu iei doua patuturi de la inceput?
Ratusco sarumana. Succes poate te lasa sa iesi si tu.
sugubina
+17
ratusca83 spune:
legat de gemeni...fratele meu are 2 baieti gemeni..care acum au 15 ani...el este mai mare decat mine cu 12 ani![]()
![]()
..si va pot spune ca nu seamana deloc...unul este mai scund, altul mai inalt, unu i blond, altu-i saten, unu i mai destept celalalt mai slabut..la unu ii place sa joace fotbal si la celalalt ii plac calculatoarele...
fetelor si eu am avut probleme cu alergiile...am fost si prin germania de am facut analize dar tot nu am descoperit de la ce fac....
18+ si ingeras in ceruri