Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina succes la control. pune intrebarile pe hartie

eu vorbesc cu bb´'ii mei, referindu'ma ca la baietei...poate imi iau o surprizaaaaaa la eco....

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilielena spune:

Eu am fost la control saptamana trecuta si mi-a spus sa ma mai duc in august.Nu vi se pare cam tarziu?Vitamine ati luat pana acum?k mie nu mi-a dat dr nimic,decat acid folic in primele 12 sapt.
Acum am 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

JoAnn draga mea colega de gemeneala fac bine, am emotii mari ca azi merg la dr mea. Puficele se pufeaza, mai ales cea din stanga. Daca faci baietei trebuie sa ii cuplam nu crezi?

Ai tai se mai misca? Simti ceva?

SI eu sunt cu fructele si bine facem, ca nu ne constipam asa..Am avut saptamana trecuta vreo 2 zile in care mi se terminasera si pac sa vezi ce m-am chinuit la wc credeam ca nasc naibii acolo! Azi de emotii am fost decat de trei ori! VAI!

sugubina +17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Multumim pentru urari

Sunset in cazul asta nu pare a fi o intoxicatie. Sa nu fie mai degraba o reactie alergica, dar de regula apar pete. Oricum e bine ca nu te simti rau.

Sugubina e clar o inventie din popor, stiintifica nu are cum sa fie dar la mine a mers. Uite ca la tine nu functioneaza... astea sunt asa for fun. Un lucru e clar, toate vrem bere

Lilielena, felicitari pentru baietel. Daca ne dai datele te trecem in listuta.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

miruna tare mi-ar place ca sa se aplice si la mine! Orcum ii iubinizez orce ar fi si tare ma bucur ca is doi. Voi face doi cetateni la fel va dati seama?

JOANN tu ai identici sau fraternali ca am uitat?

sugubina +17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset in cazul asta nu pare a fi o intoxicatie. Sa nu fie mai degraba o reactie alergica, dar de regula apar pete. Oricum e bine ca nu te simti rau.

eu de obicei fac diverse alergii la oua, mezeluri, ciocolata...dar porumbul este cereala ...ce putea sa aibe decat sa fie stropit cu cine stie ce prostii

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sunset nu imi vine sa cred ce am citit. sa iti explic ce am patit eu? aseara am mancat 2 porumbi fierti si m-am culcat fericita mai ales ca l-am simtit si pe bebe. Pe la 4 m-am trezit cu o durere groaznica de stomac de am crezut ca mor. am tras un vimitat de numa dupa care am incercat sa adorm. Da de unde... ma taiau niste dureri pe burtica de numa si m-am panicat si nu stiam daca durerile sunt de burta sau de la bebe. Am luat un nospa si am incercat sa adorm dar bineinteles ca nu am reusit. Abia dupa ce am mai vmitat o tura m-am linistit de am putut sa vin la servici. Acum sunt ok, daram papat numai panie prajita, branza si ceai.
fetelor sfatul meu este sa aveti grija cu porumbii!! eu i-am lasat la fiert 2 ore

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina
JOANN tu ai identici sau fraternali ca am uitat?

or fi identici , ca au aceeasi placenta, doar saculetii diferiti...

ieri i'am mai simtit, dar vad ca azi s'au puturosit....

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

eu de obicei fac diverse alergii la oua, mezeluri, ciocolata...dar porumbul este cereala ...ce putea sa aibe decat sa fie stropit cu cine stie ce prostii

Doamne ai grija si de noi 19

O fi fost stropit sau a aparut de la altceva, ca nu ai papat doar porumb toata ziua . Eu si acum fac o alergie oribila care se soldeaza cu cate 90 de bube/picior (atat m-au tinut nervii sa inumar) si nu i-am descoperit cauza desi am facut biopsie. Bine ca nu ai alte probleme.

Sugubina si Joann veti fi cele mai tari cu gemeni!!! E foarte greu probabil dar si satisfatia e dubla

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

foarte ciudat cu porumbii sunset si ukume! Saracutele de voi..OF

Probabil ca or fi stropiti cu ceva, sau nefierti calumea. Bine ei acuma sunt si tinerei si nu se fierb atata de mult. Multa sanatate sa va faceti bine!

sugubina +17

Mergi la inceput