Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Mirunam, felicitari pentru semnatura! Sarcina usoara in continuare!

Si eu astept retetele, ca nu mai stiu ce sa gatesc acasa...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

mirunam felicitari

acu daca ma gandesc as bea si eu un pepsi...ca nu am baut de vreo jumatate de an.
dar cum sunt singura acasa si nu are cine sa imi cumpere....

ma dor dintii de nu mai pot, nici fructe nu pot manca...
cred ca o sa imi fac o pasta de fructe ca la bebelusi

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata ...sunt fff suparata ca am facut intoxicatie alimentara...aseara am mancat niste porumb fiert care cred ca nu a fost suficient de bine facut si dimineata m-am trezit cu niste pete rosii pe piele care ma mananca fff tare .Am fost la medicul de fam si a zis ca ea nu crede ca poate afecta sarcina aceasta intoxicatie....voi ce stiti?

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Multumesc fetelor! Sa avem toate sarcini usoare si bebei sanatosi nascuti la termen

Sunset, atata timp cat nu faci si febra nu cred ca sunt probleme, mai ales ca bebelina e mare. Oricum ar fi bine sa suni medicul si sa intrebi ce poti face. In afara de bube mai ai alte simptome? La intoxicatie apar varsaturi, diaree...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Multumesc fetelor! Sa avem toate sarcini usoare si bebei sanatosi nascuti la termen

Sunset, atata timp cat nu faci si febra nu cred ca sunt probleme, mai ales ca bebelina e mare. Oricum ar fi bine sa suni medicul si sa intrebi ce poti face. In afara de bube mai ai alte simptome? La intoxicatie apar varsaturi, diaree...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

slava Domnului diaree, varsaturi nu am..dar l-am sunat pe medic si a zis ca sa ma duc maine dimineata

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza fetelor,

Incerc sa fiu si eu mai prezenta pe forum, sa vedem daca reusesc.

Alexa, mirunam felicitari, sa ajungeti cu bine la termen si sa aveti bebei sanatosi si frumosi.

Ca intrebati de retete... eu de paste nu prea stiu si imi plac oricum mult mai mult cele gatite de altcineva .. , dar am incercat in weekend o reteta de tarta cu visine si branza dulce DELICIOASA:
http://amalia-mylife.blogspot.com/2009/06/tarta-cu-branza-dulce-si-visine-alina.html

Eu am incercat multe retete de pe blog (l-am descoperit intamplator) si imi plac ca multe sunt rapide, usoare si bine explicate. Sper sa va placa si voua.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilielena spune:

O sa am baietel mirunam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burticiiiiii

mirunam pt semnatura...bebe frumos si sanatos....si la termennnn...si mamica cumintica care sa nu faca efort...

eu aseara l-am sunat pe sotul meu care era in oras cu baietii(de sf Petre, ca are sarbatoriti) la o bere..si i-am zis sa-mi aduca bere ca nu mai pot de pofta..

azi mergem la dr la control..abia astept sa vedem ce zice..poate imi da si mie voie sa mai ies cate 30 min...

Joann, matiz, beatrice, msymo cum va mai simtiti?? va pupicesc tare

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

ratuscamult noroc la control. sa iti dea voie dr. la plimbarici

eu stau in pat, ca de obicei,, mai bantui pe forum...si mi'am facut un piure de fructe, dar...nu prea ma incanta, dar cum trebuie sa bagam fructe...
aaa...si astept sa mai simt strumfii

sugubina ce fac puficele???

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele!

Azi schimb semnaturaaaa facem 17 saptamani! Ura.

Incurajati-ma ca azi merg la doctor si am o gramada de intrebari si dubii si sper sa mearga bineee.

mirunam daca e sa ne lom dupa pofte de sarat si sexu bebelui si eu am doar de sarat, si am fetite..Deci nu prea e un indicator ci probabil o zicere din popor.

heidy si eu am facut retete de pe blogul Amaliei, tort cu frisca si iaurt, cartofi frantuzesti..multe. E super tare sa vezi cu poze si explica taare bine. Numa cand vezi poza de final si te ia cu poftele, ceea ce mie imi da un imbold de gatit.

sugubina +17

Mergi la inceput