Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Somn usor si odihnitor tuturor !

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilielena spune:

Buna dimineata fetelor,
Presupun k nu este nimeni pe aici ,k probabil dormiti inca.Eu ma trezesc pe fiecare zi la 5.45 fix k la 7.00 tre' sa fiu la munca.
Vorbeati de pofte , eu nu prea am avut in primul trimestru k nu aveam pofta de mancare,acum am pofta doar de mancare gatita ,sarat si bineinteles cola.Am avut noroc zic eu k sunt disperata cu kg in plus si spre norocul meu pana acum nu am luat mai mult de 1 kg.Bebe e bine , la ecografii mi-au spus k e mai mare cu o saptamana, triplu test l-am facut pentru k am nimerit la un doctor care aproape m-a obligat sa-l fac, si spre linistea mea a iesit ok.
Apropo naste vreuna dintre voi la Filantropia?Am oroare k o sa trebuiasca sa nasc si cand o sa ajung acolo n-o sa fie doctorita mea de garda .

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici!

Am ajuns mai devreme la serviciu, le astept pe fete cu cafeaua si m-am gandit sa dau binete.

Bafta celor care au azi eco! Si astept vesti bune din partea tuturor !

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Vrem retete de pasteeee.

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Beatrice, sunt socata!!! 2 ore??? Ti-am spus solutia, o sa vezi ce schimbare va fi dupa si nu e nevoie de cine stie ce efort, ceva micut. Nu as stii in ce categorie te incadrezi, depinde cat de lung a fost inainte. Eu am acut col de 4 si a ajuns la 3,8 dupa ce s-a deschis. Ai facut eco? Cu cine?

Alinushca, cea mai simpla reteta de paste este cea cu usturoi, ardei iute (daca iti place) si ulei de masline. Pare stupida dar e delicioasa. Poti pune si fasii subtiri de kaiser si parmezan ras. Se gaseste unul de la Hochland si e la fel ca cel original doar ca mult mai ieftin. Daca mai vrei retete iti dau, am stat 10 ani in tara pastelor

Syl, m-am recunoscut perfect in povestea cu mastita. Eu am si scris ca asta este motivul pentru care imi este groaza de alaptat. Cu bebe nu am avut probleme si nu m-am simtit depasita dar alaptatul a capia. Cand te vezi cu galmele alea si pompa langa tine turbezi. Nici eu nu voi mai folosi pompa de data asta a fost o prostie.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

19+

Mergi la inceput

Neata burtici. Bun venit lilielena. Astazi dam si noi de baut, pentru ca am trecut de jumatatea sarcinii.

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Neata burtici. Bun venit lilielena. Astazi dam si noi de baut, pentru ca am trecut de jumatatea sarcinii.

20+

Sarcina usurica in continuare si pana la termen Alexa!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata
Alexa sarcina usoara in continuare
ce dai bun de baut???

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Cred ca o limonada. . Si eu as bea un Pepsi, dar ma multumesc cu o apa Borsec.

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

buna dimineata
Alexa sarcina usoara in continuare
ce dai bun de baut???

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

20+

Mergi la inceput

Multumesc burtici. Si eu doresc la toate sa avem o sarcina usoara si sa o ducem cu bine pana in saptamana 40.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Si noi dam de baut, fara alcool, pentru noua semnatura!!!

Alexa, felicitari si sa o tineti tot asa pana la 40 de saptamani!Dupa pranza bag prima reteta, acum sunt la birou si nu am cum sa o scriu repede repede...

Lilielena, stii ce ai? Fetita sau baietel? Eu am asociat pofta de sarat cu bebei baietei.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput