Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Stiti ce frica mi-e cu chestia asta?
Mai sunt si fete carora li s-a masurat colul cu eco transvaginala?

20+

Mie saptamana trecuta la urgente mi-a masurat tot cu transvaginala colul. A zis ca asa se vede cel mai bine daca e inchis la ambele capete, si daca e dopul gelatinos la locul lui - era o doctorita foarte rabdatoare, imi explica tot ce facea. Azi la dra mea am intrebat daca a fost ok ca mi-au facut la urgente TV, si a zis ca da, daca eram cu risc de col deschis, asa se vede cel mai clar, ca e chiar langa col. Sarcina in schimb acum nu se mai vede clar la transvaginala, la urgente apoi mi-a pus aparatul pe burtica, sa vada dc bebe e bine.

s21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Depresie post-partum am avut si eu. La mine a fost declansata de faptul ca laptele a venit tarziu in combinatie cu testele de glicemie pe care i le faceau Isabellei (pentru ca a avut la nastere 4.100kg). S-a sesizat medicul cand ma vizita si a hotarat sa ma mai tina in spital si sa-mi aduca o asistenta specializata in lactatie. Starea era foarte ciudata, eram pur si simplu de neconsolat si mi se parea ca nu-s buna de nimic.
Plangea copilul de foame si eu langa ea, i-am convins cu greu sa-i dea formula, si ii dadeau prin tub de gavaj ca sa nu-i strice metoda de supt. Acasa am avut un moment de panica, cand m-am trezit din somn si copilul si sotul dormeau, copilul cu paturica peste fata si am crezut in nebunia momentului ca s-a sufocat.
Oricum starea trece daca ai suport din partea sotului si a familiei. La mine a fost doar sotul ca familia era prea departe.

Cu ingrijitul copilului, sfatul meu este sa stabiliti de la inceput ca doar voi va ocupati de copil si in principal subliniat pentru toata lumea ca sfaturile sunt binevenite insa decizia finala o au mami si tati. Copilul creste foarte repede si perioada asta, desi dificila, este una dintre cele mai frumoase din viata. Daca o lasati pe seama altora, o sa pierdeti mult.
Si nu uitati sa implicati taticii, chiar daca vor fii mai fricosi la inceput, vor fii extrem de mandrii de rezultate dupa ce se vor obisnui.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

colul se masoara f usorsi bine cu echo abdomiala..eu nu am auzit pana acum de transvaginala dupa 12 saptamani..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, ce parere ai de dezbaterea noastra?Voi intreba si doctorul care imi va face morfofetala.

bebele meu este mai mare cu o saptamana. Este a doua doctora care imi zice ca are nasucul frumos!Seamana cu mine!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

De agitatie, am uitat sa schimb si semnatura, azi am intrat in saptamana 22. Nu pot sa cred cum trece timpul...

Ana
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, cea mai buna metoda de masurare a colului, cu precizie este eco TV. La eco abdominala se masoara fara probleme, insa precizia nu mai este aceiasi. Atunci cand nu ai probleme nu are sens sa se masoare cu eco TV dar daca i col deschis sau scurtat asa e cel mai bine.

Eu cand am fost la Medlife cu colul deschis nu m-a controlat ci m-a dus direct la ecograf unde mi-a facut TV cat sa imi verifice colul si sa imi puna bataile inimoarei sa ma linistes ca e bine... nici nu am cerut dar gestul a fost minunat.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana_o
multumesc fetelor pentru incurajari legate de soacra si pentru urari

voi vedea eu cum ma descurc cu soacra la momentul respectiv, sper ca nu va iesi scandal mare ...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Este a doua doctora care imi zice ca are nasucul frumos!Seamana cu mine!

20+

Daca ai fost la Irina Tatu si mie mi-a spus la fel . Ea este cea care se chinuia sa il prinda din profil sa ii pozeze nasucul, doar ca la mine inseamna ca seamana cu sotul, eu nu am un nas tocmai frumos.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Somn usor si linistit!

Ana
22, viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Somnic pufos pentru mamici si burtici

21+

Mergi la inceput