Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
Sa vedeti cate capitole vom umple noi urgent in primele 3 luni cu bebele!
Daca stau bine si ma gandesc, atat mama cat si soacra(banuiesc ca si la voi la fel, ca asa era pe vremea lui Ceausescu, se dadea concediu 3 luni, va dati seama!
) si-au trimis copiii la parinti, asa ca experienta-ioc.
Pana in acest moment, m-am inteles bine cu soacra(sunt singura fata pe care a acceptat-o pt fiul ei, va dati seama!
), dar nici prietene nu suntem. Incerc doar sa nu le cer ajutorul ca sa inceapa sa se implice mai mult decat ar fi necesar.
Da, Miruna, fix 2 ore am stat la usa, desi m-am dus de 2 ori la asistenta si i-am zis ca am colul scurt, ca duminica am ajuns la urgenta….
Mi-a facut ecografia doctora aceea plinuta si blonda si de treaba.....E normal sa verifice lungimea colului cu ecografie transvaginala acum, la 20 de sapt?Mi-a zis ca doar asa se poate verifica corect lungimea colului.Oare?
Tu ai voie sa te dai jos din pat, sa te plimbi, dar la fel, fara sa faci niciun fel de efort, nu?
De acum inainte, sotul spala vase, da cu mopul
, face mancare, nu ca inainte saracul nu facea....
20+

mirunam spune:
Beatrice mie mi-a spus sa stau cuminte in pat si sa merg la birou de la 9 - 13, atat. Pot sa ma ridic, sa ies la cumparaturi, sa fac o papa dar trebuie sa stau mult intinsa. Asa ca imi fac prioritati si nu fac mai mult de o activitate ovbositoare. Azi am facut papa si atat, in rest am stat pe canapea si pat ![]()
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m ce ma fac eu daca soacra mea vine cu astfel de idei invechite, ca infasatul copilului ca sa iasa cu picoarele drepte ... deja ma doare capul ... ![]() eu si asa nu am o relatie foarte buna cu socrii, daca o sa le comentez ceva sigur ies scantei si nu cred ca o sa am atunci nevoie de nervi si certuri ![]() 21+ ![]() |
Nu te faci nimic, le zici ca doctorul recomanda sa nu se infese copilul asa si le povestesti de displazia de sold. Copilul e pe primul loc, eu sunt pacifista de felul meu insa totul pana la un punct.
Mama a constatat ca eu cu sora mea suntem mult mai informate decat era dansa si acuma nu da sfaturi asa de multe.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
20+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Madanic spune:
| citat din mesajul lui sugubina allexxia_m te inteleg. Si mama mea personala venise cu idea sa le punem scutece de finet ca costa mult astea pampers! sugubina +16 |
1. intai au declarat ca sa nu folosim din astia bleached (adica inalbiti) ca cica clorul are efecte asupra sanatatii, si asupra mediului. Am incercat si eu dar sincer mi se pare ca put.
2. apoi ca sa nu mai folosim de plastic (unica folosinta) sa luam refolosibili. Nu absorb asa bine si trebuie sa-i pui la masina de spalat, iti trebuie detergent special care costa. Si ce sa vezi surpriza nu-s de bumbac cum ziceau au in componenta poliester.

Mama ta are dreptate cu costul lor, scutecele de finet nu te costa atat nici daca iei in considerare detergentul insa au un mare dezavantaj, copilul se trezeste de cate ori face pisu si asta o sa iti scada sansele de a il invata sa doarma toata noaptea.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
20+ 
ana_o spune:
Buna seara si bine v-am regasit!
In weekend activitate 0, in tp saptamanii umpleti paginile, iar am stat cateva ore pana v-am recuperat, mai ales ca mai am si alte activitati intre pauzele de citit.
La multi ani sarbatoritilor zilei si multi ani fericiti, pana la adanci batraneti! Allexxia, sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa fiti fericiti!

Ma bucur ca Beatrice s-a linistit si a fost la medic
. Cele care au aflat culoarea caruciorului banuiesc ca sunt foarte fericite, le felicit si le doresc bebei sanatosi! Bun venit si noii burtici, sarcina usoara si bebe la termen! Pentru burticile care au fost ieri la echo si au venit cu vesti bune, multi
si numai vesti bune in continuare. Legat de tensiunea pe care au gasit-o Dourei, sunt sigura ca a fost ceva de moment.
Gabriellei i-ati spus voi ce era de spus, clar e aberant acel rezultat. Bine ca si-a dat si ea seama si s-a mai linistit. Pfff, ma mir ca a memorie sa scriu in continuare ce aveam de zis.
Am citit de soacre, pofte alimentare, pampersi, bere&cola, depresie post-partum etc. Din fericire, am o soacra extraordinara, o iubesc si o respect ca si pe mama mea, e o femeie incredibila, din multe puncte de vedere... din octombrie se muta cu jobul in Bucuresti si noi deja am chemat-o sa stea cu noi. Pentru mine va fi un real ajutor, gateste super bine, nu s-a bagat niciodata intre noi, iubeste curatenia si abia isi asteapta primul nepot de la unicul fiu, eu sunt pro soacra. Probabil daca as fi avut una nebuna, as fi militat impotriva, dar asa...
Legat de pofte, bere si cola, ma inscriu si eu, cola am cam exclus-o din meniu, nici inainte nu beam, insa cu berea problema mare. Am intrebat si doctorul daca face rau. Mi-a dat unda verde, e clar ca nu pot bea o sticla intreaga si nici in fiecare zi. Dar e pofta grava, pentru ca nu pot rezista cand vad ca bea cineva.![]()
Pampersi, infasat... mai avem pana acolo. Cert e ca n-o sa-mi chinuiesc niciodata copilul cu acele scutece si fase de pe vremea comunismului. Mi se par cele mai stupide chestii pe care le-am vazut la un copil. Horror!
La Pro Tv, reclama: scutece tip pantaloni scurti. Haha, fix la moment! Sunt curioasa despre ce e vorba.
Daca imi mai amintesc ceva din multimea de ganduri care mi-au strabatut memoria, revin.
Ana
21
liana.berbec spune:
Gabriella1,
Am gasit azi un programel (uite link-ul: http://www.sbpsoftware.com/trisomy-risk-calculator.html). Incearca sa introduci valorile tale si vezi ce risc iese aici.
Liana
16+
mirunam spune:
Neuronul e scurtcircuitat definitiv...
Acum 40 de min am terminat mancarea si credeam ca am stins si plita. Dupa ce o sting, normal ca mai fierbe mancarea daca nu o mut pentru ca e suprafata incinsa... Cum am pus abia la final foiile de dafin am zis sa o mai las la cald sa ia gust...si uite asa tot amestec si ma mir cat ramane plita incinsa dupa ce o sting...logic ca nu era stinsa, dar de cele 10 ori cat m-am uitat la mancare nu am observat si nici nu am mutat cratita 

Pe sistemul asta ma tot miram si ca nu se incinge cuptoru, stins fiind...

MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
Madanic spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Sa vedeti cate capitole vom umple noi urgent in primele 3 luni cu bebele! Daca stau bine si ma gandesc, atat mama cat si soacra(banuiesc ca si la voi la fel, ca asa era pe vremea lui Ceausescu, se dadea concediu 3 luni, va dati seama! ) si-au trimis copiii la parinti, asa ca experienta-ioc.Pana in acest moment, m-am inteles bine cu soacra(sunt singura fata pe care a acceptat-o pt fiul ei, va dati seama! Da, Miruna, fix 2 ore am stat la usa, desi m-am dus de 2 ori la asistenta si i-am zis ca am colul scurt, ca duminica am ajuns la urgenta…. Mi-a facut ecografia doctora aceea plinuta si blonda si de treaba.....E normal sa verifice lungimea colului cu ecografie transvaginala acum, la 20 de sapt?Mi-a zis ca doar asa se poate verifica corect lungimea colului.Oare? Tu ai voie sa te dai jos din pat, sa te plimbi, dar la fel, fara sa faci niciun fel de efort, nu? De acum inainte, sotul spala vase, da cu mopul , face mancare, nu ca inainte saracul nu facea....![]() 20+ ![]() |
Cate capete atatea idei, pai mie ultimele doua eco mi le-au facut abdominale nu transvaginale, si a masurat colul foarte usor. In plus dr Parvu la prima sarcina cat inca eram in ro, numai primele doua eco le-a facut transvaginale, la 20 de saptamani mi-a facut abdominal. colul s-a masurat foarte usor.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
20+ 
beatrice75 spune:
Stiti ce frica mi-e cu chestia asta?
Mai sunt si fete carora li s-a masurat colul cu eco transvaginala?
20+

beatrice75 spune:
Da, Ana si pe mine m-a amuzat stirea de la Protv cu ce se mai poarta in materie de scutece....pampersul tip blugi cu buzunare
20+