Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

si eu am catzel si e ca fiicutza noastra, plus ca e babogena, are 15 ani! Cum sa o dau? E membru din familie. E vaccinata, curata..Ii tiu in camere separate si gata.Ea orcum nu e prea miscareata la varsta ei. Dabia se mai taraie.

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Iar ati scris o gramada azi. Greu e sa va prind din urma.

Eu am 3 catei si 2 pisici, dar stau la curte ....acum. Cand stateam la bloc aveam "doar" 2 catei, o pisica si 3 chinchilla. Gradina zoologica spuneau musafirii. Acum e ceva mai bine...in casa mai tin o singura catelusa care are 13 ani si e sufletul meu. Nu prea o inghite pe fii-mea, dar o tolereaza. E obisnuita sa fie "copil unic".

Eu depresie post partum n-am avut (ca am adoptat) dar eram razna rau de tot dupa ce am adus-o pe TEO acasa. Ma trezeam din 10 in 10 minute ca sa vad daca este in londou... daca nu cumva doar am visat frumos. Nu lasam pe nimeni sa o ia in brate si daca totusi nu eram pe faza ma suparam rau daca o lua cineva gen nasa ei sau mama mea.... altcineva nu avea voie sa se apropie fara supraveghere. 1,5 luni nu am plecat nicaieri fara copil, nici macar 5 minute. La o luna jumate am fugit pana in oras (eu stau la 7 km de oras) si am venit inapoi acasa conducand cu minim 160km/ora. Eram nebuna.... sa nu-mi ia cineva copilul. Ma deranja si daca se uita cineva insistent la ea in supermarket. Abia pe la 4 luni ale ei am lasat-o prima oara cu mama cateva ore si am stat linistita. Atunci am reusit sa ma desprind un pic.

Aaaaaa, apropos de .... la sarcinile care le-am avut oprite din evolutie nu am facut niciodata , acum am tratat-o cu indiferenta si am facut nebunii chiar si cand mi-a spus doctora sa nu fac ca aveam pete maronii.... am zis ca daca e sa pateasca cev oricum pateste... stiu din experienta, asa ca cel putin pana acum viata sexuala nu s-a schimbat.... un pic pozitia ca acum suntem doi burtosi si pozitia misionarului a devenit "misiune imposibila"

Cris mami de Teodora si 21+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, eu plec la dr si deja va gasesc la pag 21. Am stat 2 ore sa astept sa intru la medic.

Colul meu are 25,6mm. Nu gasesc pe net in ce categorie m-as incadra: de alerta sau maxima alerta.
bebe este foarte bine!
Mi-a zis fara sex, fara innot, nu tre sa stau numai la pat, dar tre sa ma odihnesc mult, sa nu mai fac niciun fel de efort!

Pe canalul PRO CINEMA este un serial "Lectia de maternintate", un serial comedie legat de viata de zi cu zi a unor gravidute si cum trec ele peste problemele sarcinii. Nu stiu exact cand se difuzeaza, eu am prins ultimile 10 min. S-a terminat la ora 18.

20+

Mergi la inceput

Am uitat sa spun. Mi-a zis ca aceste contractii ar putea fi de la hipertiroida pe care o am in dotare, sa mai vorbesc cu medicul endocrinolog si maine sa merg sa-mi fac urocultura. intre timp, sa continui sa iau magneziu si 3 no spa pe zi si sa trec din nou pe supozitoare uscosin ca indometacinul este mai puternic, dar folosit timp indelungat, devine toxic pt fat

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

ce ma fac eu daca soacra mea vine cu astfel de idei invechite, ca infasatul copilului ca sa iasa cu picoarele drepte ...
deja ma doare capul ...

eu si asa nu am o relatie foarte buna cu socrii, daca o sa le comentez ceva sigur ies scantei si nu cred ca o sa am atunci nevoie de nervi si certuri

21+

Le spui ca doctorul ti-a zis ca este doar o treaba innvechita chestia cu infasatul. Eu am o sora mai mica cu 7 ani jumate, prietena mea cea mai buna si acum am ramas cu imaginea horror in minte cand o strangea "sa-i iasa picioarele drepte". Eram copil si le ziceam ca e o prostie asa ceva.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, sunt socata!!! 2 ore??? Ti-am spus solutia, o sa vezi ce schimbare va fi dupa si nu e nevoie de cine stie ce efort, ceva micut. Nu as stii in ce categorie te incadrezi, depinde cat de lung a fost inainte. Eu am acut col de 4 si a ajuns la 3,8 dupa ce s-a deschis. Ai facut eco? Cu cine?

Alinushca, cea mai simpla reteta de paste este cea cu usturoi, ardei iute (daca iti place) si ulei de masline. Pare stupida dar e delicioasa. Poti pune si fasii subtiri de kaiser si parmezan ras. Se gaseste unul de la Hochland si e la fel ca cel original doar ca mult mai ieftin. Daca mai vrei retete iti dau, am stat 10 ani in tara pastelor

Syl, m-am recunoscut perfect in povestea cu mastita. Eu am si scris ca asta este motivul pentru care imi este groaza de alaptat. Cu bebe nu am avut probleme si nu m-am simtit depasita dar alaptatul a capia. Cand te vezi cu galmele alea si pompa langa tine turbezi. Nici eu nu voi mai folosi pompa de data asta a fost o prostie.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Beatrice, bravo pentru bebe micutzul ! Sa fie bine pana la termen!

Daca ti-a zis medicul sa vorbesti cu endocrinologul, neaparat sa mergi sa vorbesti, poate medicamentele de tiroida ajuta la rezolvarea contractiilor.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

syl dar de ce s-a descoperit asa tarziu, la 11 luni, problema de inima a fetitei tale? scuza-ma ca te rascolesc cu amintiri dureroase,dar asta e una din obsesii/frici (din cele multe) ale mele: ca poate are puiul meu ceva si eu nu imi dau seama din timp si sufera

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

ral_eli nu inteleg de ce nu bei? ce e rau la bere?

18+

Nu stiu ce este cu pofta asta cu berea ca si eu sunt la fel, ca mai facea sotul glume: "Se vede ca este baiat!"

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunt un munte de . A venit tatal meu la mine si desi face niste jocuri frumoase si inventive cu copilul imi incalca toate regulile. Incepand cu cea a curateniei. Ba mai mult face exact invers, de fata cu copilul iar lui numai atat ii trebuie ca sa nu mai respecte nimic. Sunt nervoasa de azi dimineata, dar acum cred ca explodez!!! Nu a crescut copii, nu a educat copii, nu a avut nicio responsabilitate la viata lui dar are niste sfaturi si aprecieri de mare cunoscator . Mi se face greata...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput